- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Afiyet olsun kuzummenüm:
08.00 2 haşlanmış yumurta+ 10 zyetin+ 2kk penir+ 2çeri domates
12.00 2 yk tas kebabı+salata
15.30 1 kase çorba
19.30 1 büyük kase kuru fasulyeli lahana çorbası
su 5 küsür lt
spor yok
Afiyet olsun canım dikkat et fazla kaçırma yarın bütün günü aç geçiricen yoksaBugünkü menüm:
Saat 12:00 tavuklu pilav 1 tabak
Bira (kuzenime geçtik, icmeye devam)
Biraz cips,bir kaç parça salatalık tursu
Sabah baş ağrısı vardı akşam arkadaşa geldim açıldım sen nasılsın canım afiyet olsuniyi akşamlar nasılsınız inşallah
bugün saat 11de soğanlı omlet 2 dilim ekmek zeytin peynir yedim.
akşamleyin de 1 tabak domatesli bulgur pilavı yedim.
öyle.
iyi yapmışsın canım bazen değişiklik iyi geliyor. iyiyim tv izliyorumSabah baş ağrısı vardı akşam arkadaşa geldim açıldım sen nasılsın canım afiyet olsun
Günayydınnnn günaydınnnnnn
Züppeerrrr güzel mutlu sevdiklerinizle geçireginiz bir hafta sonu olsun inşallah güzellerrrr
NADILSINIZ BAKEM DURUMLAR NASIL GARİ
Dün başağrım çoktu uğrayamadım canlar
Kızlar Mrs sonuçları çıktı çarşamba demişlerdi eşim hastahanede olduğu için erken verdiler
Sonuç malesef ameliyat dediler güzeller bakalım nasıl olcak okullar tatil olana kadar olmayı düşünmüyorum idare edebildiğim kadar edeyim çocuklar evde olsun okul telaşları olmasın en azından diyorum dua edin canlar
Allah acil şifalar versin cnmKızlar Mrs sonuçları çıktı çarşamba demişlerdi eşim hastahanede olduğu için erken verdiler
Sonuç malesef ameliyat dediler güzeller bakalım nasıl olcak okullar tatil olana kadar olmayı düşünmüyorum idare edebildiğim kadar edeyim çocuklar evde olsun okul telaşları olmasın en azından diyorum dua edin canlar
günaydın canım. başın nasıl oldu? yaz tatiline kadar dikkat et o zaman dizine fazla yüklenme. allah yardımcın olsunGünayydınnnn günaydınnnnnn
Züppeerrrr güzel mutlu sevdiklerinizle geçireginiz bir hafta sonu olsun inşallah güzellerrrr
NADILSINIZ BAKEM DURUMLAR NASIL GARİ
Dün başağrım çoktu uğrayamadım canlar
günaydın:) keyfini çıkar canımGünaydın kızlar,
Bugun tüm gün evde olup film izlemek istiyorum akşama kadar...Akşam anneme yemeğe davetliyiz....Teyzemler kuzenler vs bu akşam annemde toplanacagiz, o yüzden gündüz yememeye çalışacağım..Malum haftasonu ne diyet ne spor kalmadı yine.pazartesi ola,hayrola...
günaydın afiyet olsunnGünaydın kızlar,
Dün kahvaltı yapmamıştım. Akşam eve geldiğimde çok acıktım.
3 yumurta, çeyrek beyaz ekmek yedim. (Tam tahıllı kalmamıştı)
Bugünde bir arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti. Ama ben kahvaltıya gitmek istemedim.Onlar kahvaltıya gidecek. Ben de kahve faslına yetişirim.
Kahvaltı olarak sandviç hazırlıycam kendime
Saol tatlım, sana da kolay gelsinngünaydın:) keyfini çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?