Amin canımÇok geçmiş olsun canım, sağlıkla,kolaylıkla atlatmak nasip olsun inşallah....
Sağol canım rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasınAllah acil şifalar versin cnm
Amin canım Allah razı olsun hepinizden spora ara verdim canım hafif yürüyüş yapıcam zorlamadan artık yediklerime dikkat ederek ne kadar verirsem kilo kar benim içingünaydın canım. başın nasıl oldu? yaz tatiline kadar dikkat et o zaman dizine fazla yüklenme. allah yardımcın olsun
Çok güzel canım tadını çıkar bol sıvı al limonlu maydanozlu su yap iç akşamda elinden geldiği kadar hafif atlatmaya çalış güzelimGünaydın kızlar,
Bugun tüm gün evde olup film izlemek istiyorum akşama kadar...Akşam anneme yemeğe davetliyiz....Teyzemler kuzenler vs bu akşam annemde toplanacagiz, o yüzden gündüz yememeye çalışacağım..Malum haftasonu ne diyet ne spor kalmadı yine.pazartesi ola,hayrola...
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar,
Dün kahvaltı yapmamıştım. Akşam eve geldiğimde çok acıktım.
3 yumurta, çeyrek beyaz ekmek yedim. (Tam tahıllı kalmamıştı)
Bugünde bir arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti. Ama ben kahvaltıya gitmek istemedim.Onlar kahvaltıya gidecek. Ben de kahve faslına yetişirim.
Kahvaltı olarak sandviç hazırlıycam kendime
Afiyet olsun canım bende kaynatdım sütü ılımasını bekliyorum yoğurt yapıcam gez dolaş kendini yormadan fıstıkkahvaltımı yaptım. süt kaynatıyorum yoğurt yapacam. eşimin işi uzadı gelmedi. dışarda bikaç işim var onları hallederim artık
Aynen canım çok sağolRomişimm gecmis olsunn
yaz ola hayrola
canavarim yat uzan hic yeme birsey dedigin gibi aksam abarti olmaxda atlatursin
latişim çok dolanma
günel o detoksu deneyeyim
sempatik dun ders nasildi
Maşallah canım baya yoğunsun bira dur nefes al kız yarın dinlen evinde bütün hafta şirketde canın çıktı resmen güzelimSabah kalktim 5 km yuruyup 10 dk aletlerde calistim parkurda
sonra kahvalti
sonra işe uğradim
sonra kizimi piyano dersinden aldim
cafeye getirdim birseyler atistiriyor
sonra kitapci ve sahafa goturecegim
sonra boncuk atölyesine goturecegim
sonra eşimin saz kursu bitince belki bulusur birşeyler yeriz
buluşmazsak akşam sinema veya doooğru eve koşariz
Bugun boyle
yarin neler olur bilmiyomm
ne kadar aktif bi ailesiniz bayıldım:)Sabah kalktim 5 km yuruyup 10 dk aletlerde calistim parkurda
sonra kahvalti
sonra işe uğradim
sonra kizimi piyano dersinden aldim
cafeye getirdim birseyler atistiriyor
sonra kitapci ve sahafa goturecegim
sonra boncuk atölyesine goturecegim
sonra eşimin saz kursu bitince belki bulusur birşeyler yeriz
buluşmazsak akşam sinema veya doooğru eve koşariz
Bugun boyle
yarin neler olur bilmiyomm
Afiyet olsun canım besin değeri yüksek bi yemek olmuş aferim elinde olanı degerlendirmişsinbir yemek uydurduum. yeşil mercimek haşlamıştım. çorbasını yapayım dedim. baktım tariflerinde şehriye veya erişte var. evde de yok. ben de soğanı salçayla kavurdum domates ekledim su ekledim, içine esmer köftelik bulgur attım. sonra mercimek. nefis oldu hemi de besleyici:) gelin barabar içekk
zile basıyommm basıyomm açmıyonya laaaaaaaaaaaaaaaaaabir yemek uydurduum. yeşil mercimek haşlamıştım. çorbasını yapayım dedim. baktım tariflerinde şehriye veya erişte var. evde de yok. ben de soğanı salçayla kavurdum domates ekledim su ekledim, içine esmer köftelik bulgur attım. sonra mercimek. nefis oldu hemi de besleyici:) gelin barabar içekk
Hay allah sizi guldursun kizlar kiliti brn aldim paspasin altindan .Günaydın
Bi bakayım kim var dedim
Kapı duvar açan yok
Not bırakayım bari
Nerdesiniz stop
Geldim kimse yok stop
Zinnia kapıyı kilitlemiş stop
Canar gelirse kapıyı açsın kilidi paspasın altına bıraksın stop
sen miydin la ooo zır zır zır basan tipişşzile basıyommm basıyomm açmıyonya laaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi buyur çilingir çağımak lazım şincikAnahtari denize attimmmm
merhabaaaa ben burdayımmm. kilitli de olsa omuz atar kapıya girerim ben her türlü gardaaaşGünaydın
Bi bakayım kim var dedim
Kapı duvar açan yok
Not bırakayım bari
Nerdesiniz stop
Geldim kimse yok stop
Zinnia kapıyı kilitlemiş stop
Canar gelirse kapıyı açsın kilidi paspasın altına bıraksın stop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?