Şu şirketin adini bi ver bakiim senfırında yemeğim pişiyor. sonra pazara gidecem. kocam hala yok. FBI'ya eşgalini verecem artık:))
hiç sorma yavAnahtari denize attimmmm
Şu şirketin adini bi ver bakiim sen
hamiş hatunu biraktirip nereye gondermişler adami
Olsun canim morelini pozma yeniden toparlarsin sen .günaydınlarrrrr, yeni bir hafta, yeni umutttherkes iyidirumarımmmm
yaz geldi bile maalesefhava sıcaklığı 22 derece ve bende 3 gündür diyet falan yok, bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum iyice koptum mevzudan...
hepimiz için güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun inşallahhhh
haftasonu bol bol gezdim tozdum yedim içtim süper filmler izledim..seviyorum haftasonlarını...
1 haftadır reglim ha geldi ha gelecek derken bu sabah hafif hafif başladı...şişimmmmmm
Biz yasadigimiz yerde hala sogukdur disarda kar var bi turlu erimek bilmiyo.günaydınlarrrrr, yeni bir hafta, yeni umutttherkes iyidirumarımmmm
yaz geldi bile maalesefhava sıcaklığı 22 derece ve bende 3 gündür diyet falan yok, bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum iyice koptum mevzudan...
hepimiz için güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun inşallahhhh
haftasonu bol bol gezdim tozdum yedim içtim süper filmler izledim..seviyorum haftasonlarını...
1 haftadır reglim ha geldi ha gelecek derken bu sabah hafif hafif başladı...şişimmmmmm
Olsun canim morelini pozma yeniden toparlarsin sen .
Regilde bitsin insallah iyi olcax kilolar gidecek .
Ben bugunde gunum yogun kecicek .
1 saatlik yurusdr pilanliyorum vakit buldugum an kosum bandina atliycam .
Yarina bir pasta siparisim var insallah bugunden basladim onu bitirib kaln isleride gordummu rahatlarim .
Dun hic ugrayamadim 1 defa geldim kimsecikler yok sonra daha gelemedim
Biz yasadigimiz yerde hala sogukdur disarda kar var bi turlu erimek bilmiyo.
Annemler yasadiklari yerde baya gun cikmis annem deyir bahcede guller az azdan acmaya baslamis
Olur arada canim sen canini sikma tatlim sen 3Güzel olsun bu hafta hepimize
Gerçi gerginlikte üzerime yok sabah sabah ama hayırlısı
Regl bende de yokno_name_ , sanırım diyetten dolayı aksayacak,
bir dönem 3,5 ay sonra olmuştum
bekliyoruz bakalım
hadi yaaa, off ne sıkıntılı..olsa bi dert olmasa bi dert şu regl de canım...Güzel olsun bu hafta hepimize
Gerçi gerginlikte üzerime yok sabah sabah ama hayırlısı
Regl bende de yokno_name_ , sanırım diyetten dolayı aksayacak,
bir dönem 3,5 ay sonra olmuştum
bekliyoruz bakalım
sanki biraz fazla olmuş gibi geldi bana tatlım, hem yumurta,hem ekmek, hem yulaf hem müsli...yulaf ve müsli olmasa daha iyiymiş sankiSabah kahvaltim.
Zeytin yaginda 1 yumurta.
Ustu lul biberli.
Beyaz peynir.
Yesil cay.
1 d kepek ekmek.
2 kasik yulaf
1 kasik musili
Yarim cay bardak sutle islatdim.
1 yesil aci biber.
Bu kadar
Kizlar elestirinize acikim menumu deyerlendirin nasil olmus
Cokmu yemisim bana deyin
Soğanı bir ara okumuştumOlur arada canim sen canini sikma tatlim sen 3
4 gun sabah ac karna sogan cayi ic .
Sogani yika 1 bardak suda kaynat ac karna oglede ola bilir akwamda fark etmez amma sabahlari lap iyi oluyor.
Regilinini duzene sokar bedenin temizlenir canim
Yoğun tatlımhadi yaaa, off ne sıkıntılı..olsa bi dert olmasa bi dert şu regl de canım...
sen nasılsın kuzum, keyfin yerinde mi? yoğun mu işler?
bence fazla değilGünaydın kızlar,
Dün bende şehir dışındaydım.
Sabah kahvaltısı olarak süt içtim.
Akşam yemeğindede 1.5 porsiyon köfte yedim. Yanında salata ekmek vs yoktu. Porsiyon küçüktü ondan öyle yedim kızmayın
ders vergi muhasebesi veyaaa du bakiim ne olabilürrr vergi osla kaçırmazdın uluslararası pazarlama heee evvett pazarlama dersi var bugün deel miiiiBugün tek bir dersim var. Okulu ekmeyi düşünüyorum.
Sabah kahvaltısını da çok hafif yapmam lazım. Çünkü akşam annem bütün aileyi bir araya toplayıp tantuni yapacak. Bu lezzeti kaçıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?