Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydınlarrrrr, yeni bir hafta, yeni umuttt herkes iyidirumarımmmm

yaz geldi bile maalesef hava sıcaklığı 22 derece ve bende 3 gündür diyet falan yok, bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum iyice koptum mevzudan...

hepimiz için güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun inşallahhhh

haftasonu bol bol gezdim tozdum yedim içtim süper filmler izledim..seviyorum haftasonlarını...

1 haftadır reglim ha geldi ha gelecek derken bu sabah hafif hafif başladı...şişimmmmmm

Gunaydin kizlar guzel gunler kacamaksiz diyetler bizlerle olsun haftanin ilk gununde hepinize salikli sahhatli gunler dileyirem hepinize guzel gun olsun tatlilarim nasilsiniza hepinizi ozledim kizlar bende diyet hala yerinde sukur ara sira kacamak olsada ipin ucun kacirmadan toparliyorum.
Dun 40 dakka tepolu yurudum.
Dus aldim dun ki menumda diyet idi kizlar bu dis agrisi hala beni mahv ediyor .
Korkudan hekimede gidemiyorum.
Dun bitgisel caylar gunu ilan etdim kendime yag yakici cayimida hazirladim icdim odem atan cayimida icdim busabahda uyanir uyanmaz defne yapragini aksamdan demledim onu icdim ilk olarak

Olsun canim morelini pozma yeniden toparlarsin sen .
Regilde bitsin insallah iyi olcax kilolar gidecek .
Ben bugunde gunum yogun kecicek .
1 saatlik yurusdr pilanliyorum vakit buldugum an kosum bandina atliycam .
Yarina bir pasta siparisim var insallah bugunden basladim onu bitirib kaln isleride gordummu rahatlarim .
Dun hic ugrayamadim 1 defa geldim kimsecikler yok sonra daha gelemedim

Biz yasadigimiz yerde hala sogukdur disarda kar var bi turlu erimek bilmiyo.
Annemler yasadiklari yerde baya gun cikmis annem deyir bahcede guller az azdan acmaya baslamis

Biz yasadigimiz yerde hala sogukdur disarda kar var bi turlu erimek bilmiyo.
Annemler yasadiklari yerde baya gun cikmis annem deyir bahcede guller az azdan acmaya baslamis

günaydın tatlımmm, dün pazar olduğu için herkes eşiyle geçiriryor giremiyoruz genelde topiğe..biz de şehir dışındaydık ben de giremedim...

bugün diyete tekrar başlıyorum bakalım, yeni baştan...toparlarım inşallah tatlım..sana da kolay gelsin ne güzel pastalar yapıyorsundur eminim, ellerine kollarına sağlık tatlım benimmm...Allah bol kazanç versin inşallahhh

Güzel olsun bu hafta hepimize
Gerçi gerginlikte üzerime yok sabah sabah ama hayırlısı
Regl bende de yok no_name_ , sanırım diyetten dolayı aksayacak,
bir dönem 3,5 ay sonra olmuştum
bekliyoruz bakalım
Olur arada canim sen canini sikma tatlim sen 3
4 gun sabah ac karna sogan cayi ic .
Sogani yika 1 bardak suda kaynat ac karna oglede ola bilir akwamda fark etmez amma sabahlari lap iyi oluyor.
Regilinini duzene sokar bedenin temizlenir canim

Güzel olsun bu hafta hepimize
Gerçi gerginlikte üzerime yok sabah sabah ama hayırlısı
Regl bende de yok no_name_ , sanırım diyetten dolayı aksayacak,
bir dönem 3,5 ay sonra olmuştum
bekliyoruz bakalım
hadi yaaa, off ne sıkıntılı..olsa bi dert olmasa bi dert şu regl de canım...
sen nasılsın kuzum, keyfin yerinde mi? yoğun mu işler?

sanki biraz fazla olmuş gibi geldi bana tatlım, hem yumurta,hem ekmek, hem yulaf hem müsli...yulaf ve müsli olmasa daha iyiymiş sanki afiyet olsun kuzummm

Olur arada canim sen canini sikma tatlim sen 3
4 gun sabah ac karna sogan cayi ic .
Sogani yika 1 bardak suda kaynat ac karna oglede ola bilir akwamda fark etmez amma sabahlari lap iyi oluyor.
Regilinini duzene sokar bedenin temizlenir canim
Soğanı bir ara okumuştum
eğer 1 haftaya kadar olmazsa deneyeyim bunu
sağol canım

Bugün tek bir dersim var. Okulu ekmeyi düşünüyorum.
Sabah kahvaltısını da çok hafif yapmam lazım. Çünkü akşam annem bütün aileyi bir araya toplayıp tantuni yapacak. Bu lezzeti kaçıramam
ders vergi muhasebesi veyaaa du bakiim ne olabilürrr vergi osla kaçırmazdın uluslararası pazarlama heee evvett pazarlama dersi var bugün deel miiii
Ohh afiyet olsun ekmeksiz yumul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…