Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
ders vergi muhasebesi veyaaa du bakiim ne olabilürrr vergi osla kaçırmazdın uluslararası pazarlama heee evvett pazarlama dersi var bugün deel miiii
Ohh afiyet olsun ekmeksiz yumul bence
Bilemedin. Stratejik yönetim
Kaymakamın vereceği ders. Geçen hafta cuma günüydü. Bu hafta pazartesiye almışlar. Zaten hiç devamsızlığım yoktu gitmeyeceğim.

merhabaa

no_name_ bugün yeni bir haftanın ilk günü toparlarsın inşallah boşver:)
zinnia 3.5 ay sonra mı oldu oh may gad:/ biran önce ol da kurtul hemii
sempatik_kiz tantuni mii mersinli annen çok şanslısın:) içli köfte de yapıyor mu:)
Gunel huseyinli iyi geçiyor diyetin demek çok güzel:)
bugün su arıtma cihazı takılacak mutfağa. geç bile kaldık da neyse. çok iyi oldu ya. elden ödicez aydan aya

Yapıyor cnm. 15 gün de birde böyle ailecek tantuni partileri verdiğimiz zamalar oluyor O kilolar nasıl alındı sanıyorsun

Hayırlı günlar kızlar
Nasılsınız bakem
zinnia merak etme bugün yarın olursun belirtisi varsa
no_name_ tatlım bu hafta yeni bir hafta yaz geldi dayandı kapıya kombiler söndü bile bi ara gazı ver hem kendine hem bize toparlayalım. Canım hafta sonu bende cozutdum çocuklar evde olunca
latiyya tatlım hayırlı oksun arıtıcın ama sudaki mineralleride arıtıyo haberin olsun tatlım arıtıcı bende kullandım zamanında istanbuldayken günlğk bi maden suyu içmeni tavsiye ederim hamişlige zararı yok
Gunel huseyinli canım ekmek yemeseydin bari çok yemişsin bence yukaf yada müsli birini tercih et digerini ertesi gün yiyebilirsin
sempatik_kiz . Afiyet olsun canım ben olsam bugün sudan başka biley yemem tantuni varsa biz sırf yemek için geliyoruz tantunuyi mersine kız kardeşim oraya gelin gidince arada gelen olursa yolluyo bize. Sağolsun

Yoğun tatlım
iyiyim ama üzüm sivilce doldu regl bekliyoz dört gözle sivilcelerimle
sen de iyisin umarım

iyiyim çok şükür kuzum pazartesi telaşesi, bugün dolap içlerine dalıp son 1 yıldır giymediğimiz ne varsa elden çıkarmayı planlıyorum dolaplar üstümüze yığılacak artık....ve artık hiç bir şey almamaya kesin karar verdim..zaten 1 yıldır falan üstüme bir şey almıyorum o kadar çok ki evde kıyafet, 38-44 beden arası her şey fazlasıyla mevcut....o kadar vermeme, atmama rağmen her şey hala yığılı...

eşime de dedim, sadece ihtiyaçlarını alacağım..eşim gidip hiç alış veriş yapmaz kendisi için,her şeyini ben alırım, gömlekten kabana, iç çamaşırından parfüme kadar...sevmez almayı..sadece ayakkabı ve gözlük alacaksa denemeyi tercih eder....ben gezerim güzel bir şey bulduğumda çağırır denettiririm genelde...alış veriş manyağı benim evdeki ve buna son veriyorum artık...yaklaşık 1 yıldır çalışmadığım için kendime yeni bir şey alma ihtiyacı duymadım ama eşimin şık ve kaliteli giyinmesini önemsiyorum ve ona alırken doldurmuşum bu sefer evi...

neyse ihtiyaç olan bir şey kalmadığına karar vererek evde fazla olanlardan da kurtulma kararı aldım, tüm dolapları indirdim aşağı boğuşuyorum anlayacağın

günaydın tatlım, iyi yapmışsınız, taksitli olması da iyi olmuş

günaydın canım aynen silkelenme vakti geldi, bir kaç gün sporsuz kilomu düşürmeye çalışarak sonrasında yine yürüyüşlere başlamayı planlıyorum şu reglim bi bitsin....

günaydın canım aynen silkelenme vakti geldi, bir kaç gün sporsuz kilomu düşürmeye çalışarak sonrasında yine yürüyüşlere başlamayı planlıyorum şu reglim bi bitsin....
Kolay gelsin tatlım bende hafta sonu geçirdim dolapları ütele sil yerleştir mahvoldum bence regli döneminde bırakma sporu daha çok veriyosun bu dönemde dikkat edersen canım fırsat bulursan yormadan kendini çık yürü derim yada koşo bandında ama mutlaka spor yap ve su tüket canım normalden 2 bardak en az fazla iç

Umarım boşaltabildin ihtiyaç sahiplerine sende olan fazlalıkları kuzum

Aklıma ne geldi kızlar
hepimiz kiloları vermişis
buluşmusuz ve herkes bir şeyler hazırlamış
anaaammmmmmmmmmmmmmmmm o masayı düşünemiyom ya laaaa
Ne kaaaa muhteşem olur yok yok olur mezeler canavardan sen bişey yapma çalışıyosun latiş hamiş oda yapmaz senpatikten tantuni hihihiii günelden pasta bende pörek çörek mercimekli köfte ne isterseniz artık inşallah bir gün olur

Menüm
Sabah 2 yumurta tereyalı
Yeşillik 5 zeytin.
1kk peynir
1 kase yoğurtlu karnabahar
2 elma
Akşam
2 servis kaşıgı tepeleme deil kısır
3 bardak ayran
2 salatalık turşusu küçük boy
No spor
1kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…