mercimek şişirmez mimarkete gidip bol bol yeşillik aldım, bol salata ve mercimek çorba tüketmeyi planlıyorum bir kaç gün...daha önce kilo verdiğim dönemdeki günlüğümü buldum, neler neler yiyormuşum şok oldum, şinitzelli salatalar, yemekler...3 öğün yemek yemişim, her çorbadan içmişim her öğün... çorbasız başlamamışım yemeğe...bakalım bi de öyle deneyeyim dedim
bu aradalatiyya yok dün öğleden beri, umarım iyidir, yaramaz bi durum yoktur...
İyi seyirler canım görüşürüzöyle canım taktik değiştireyim bakalım...
şimdi film izlemeye kaçıyorum, görüşürüz akşama, öptümmm
Geçmiş olsun cqnım sabahtan bişeyler yeseydin halsiz düşersin tabi yemezsen güzelimKizlar benim halim.haldan deygil vallahi bugun evi kose bucak camasir suyuyla temizledim mobilyalari temizledim kollarim kalkmiyor .
Azacik uzanayim disimin yeride agriyo.
Bugun sabah kahvaltida yapmadim saliksiz seyler yedimtabikei boyle boyle kilom dikk etmir amma yarindan itibaren agizma tatli kismin surmerim ben
çiklot derkennnnnnnKızlar migroslarda tüm cilt bakım ürünleri %50 indirimde canlar çiklotlarda 3al 2 öde
Çikolatalarda beybisi 3al iki öde var ben bitterlerden aldımçiklot derkennnnnnn
mercimek şişirmez mi
beni şişiriyor canımmm
çorba güzel ama cidden
latiş nerde harbi yaaa
sempatik de yok
sempatik_kiz derstemisin tantunimi dokundu güzelim nerdesin
Bende çiklottt istiyomEki Görüntüle 1963597 ahanda bunlar çiklotttlarr
Karamlar 1.95 Ülker ler 2.10du. Yanlış hatırlamıyorsamBende çiklottt istiyom
Ne kadardı canım tanesi.
Ben en son a101den 1.95e almistim tanesini. Azicik stok yapsam iyi olacak.
Rabbim yardım etsin derslerinde çok iyi almaman kilo.Burdayım kızlar. Bugün dersim cok yogundu aralarda okudum ama firsat bulup yazamadim. Telefondan zor oluyor malum... Şimdi otobüsteyim teyzemde toplanacağız bugün.
Dün tantunileri bi yedim bi yedim. Yüzüm yok yazmaya. Gecen haftayla ayni kilodayim. Vermemisim ama almamışımda bu da iyi benim için.
venezia26 ekürim ne alemdesin ya gitmedimi müfettişler.
kim yiyor bunlarıKaramlar 1.95 Ülker ler 2.10du. Yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?