Amin canımallah yardımcınız olsun canım ya çok zorsempatik_kiz
Hayırlı akşamlar güzelimherkese iyi akşamlar
Canim yazmıştım atladin mı ki? Telden girince kopyala yapıştır yapamıyorum sayfa 21 de var, ister oradan bak ister yarın PC den girince yazayım...okudum cnm salı günü kilomu yazarım sana. şu protein ekmeğinin tarifini hala vermedin bana bu arada.
Saol cnmfantastikaaa gecmis olsun cnm
Tmm cnm bakarimCanim yazmıştım atladin mı ki? Telden girince kopyala yapıştır yapamıyorum sayfa 21 de var, ister oradan bak ister yarın PC den girince yazayım...
Akşam yemeğini 1/2 lt ayran ile değiştirdim çörek otluMenüm
09.00 1/2 beyaz peynir+domates ve salatalıklı sandviç
12.00 1/2 tavuk budu+1 kaşık sebzeli makarna+1/2 kase kremasız mantar çorbası
15,30 1/2 kalan sandviç
19,45 gi iyoğurt+süt+yulaf çörek otu yiicaamm
su şu an 4 küsür lt evde deavm eder
spor: 6 km akşam tempolu yürüyüş
spor ve akşam yemeği plan dahilinde değişiklik olursa düzeltirim
kocişimin canı kek çekmiş kalkayım yapayım baree:) bana seslenirken "kız hamile" diyorkız hamile baksana, kız hamile gelsene..:)) bazen ona bak giderim diyorum, o da tamam çocuğu bırak git diyor
Afiyet olsun canım luk luk ediyo miden deseneAkşam yemeğini 1/2 lt ayran ile değiştirdim çörek otlu
spor 6 km yürüyüş+ 15 dk karın çalışması
Yok tatlım halen içiyorumAfiyet olsun canım luk luk ediyo miden desene
Onları çalışıyorum spordan saymıyorum ter atmayınca güzelim dambılım plates mazemelerim mekik aleti küçük bi spor salonu kurdum sayılır ewe fıstık içim brnim
ter atılır canım atılmaz mı sayıyı artır set sayısını vsOnları çalışıyorum spordan saymıyorum ter atmayınca güzelim dambılım plates mazemelerim mekik aleti küçük bi spor salonu kurdum sayılır ewe fıstık içim brnim
Afiyet olsun ben biara sabahları aç karna bir çayk yerdim zayıflamaya çok faydası olmuştu tekrar başlıcamYok tatlım halen içiyorum
ya bu çörek otunu çok seviyorum
ve ayrana yoğurda katınca bayılıyom
Sırtımda sıpamla 3dk plank yapabiliyorum ama 98 kilonun altına düştüğümden beri 6km hızla yürümesem çok ter atamıyorum hafif terliyorum canımter atılır canım atılmaz mı sayıyı artır set sayısını vs
hemen terlemiyorsan zor oluyor evetSırtımda sıpamla 3dk plank yapabiliyorum ama 98 kilonun altına düştüğümden beri 6km hızla yürümesem çok ter atamıyorum hafif terliyorum canım
Seninki kısmen kötü en ufak bi hareketde nabız hızlanınca terlersin yazın daha zor işinhemen terlemiyorsan zor oluyor evet
ben hemen terleyenlerdenim hem iyi hem kötü bu durum
Canım kitlenme bende de var seni çok iyi anlıyorum benim çapraz baglar zorluyo menisküs için kemik iliği çok iyi geliyo ordaki yırtık dokuyu tedavi ediyo kasaptan ilikli kemik al kaynat yemeklerini osuyla yap ameliyat olsanda tekrarlıyo menisküs
amin cnm, sağolallah yardımcınız olsun canım ya çok zorsempatik_kiz
İyi seyirler bende mutfağı toplsyıp çocukların yarınki okul beslenmesini haxırlayayım görüşürğz fıstıkaz dizimi izliiim gelirim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?