- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Aynen bende aynı durumdayım dizimi katlayıp oturamam ama ilik menüsküs denen ay şeklindeki kıkırdak dokusunu yeniliyomuş bende başladım önce çocukların çorbalarına bırakıyodum suyunu şimdi her yemege nerdeysr bırakıyorumAaaa gerçektenmi ? Deneyeyim o zaman bunu. Doktorda söyledi tekrarlar diye ama dediğim gibi o takılmalaryada oturup kalkamama durumu beni benden alıyor
amin cnm, sağol
Gec geliyirsun onun yorgunlugu bile yeter kuzumİyi geceler kızlar,
Eve gelmeden 2 durak önce indim. Market alışverişimi yapıp döndüm. Yarın güzel bir kahvaltı yapabilirim.
Telefonun adım sayarına baktım 2000 adım gösteriyor. Resmen tembellikte zirvedeyim
Günaydın tatlimmmm,Günaydinnnnnnnnn
Suppermisno_name_ bir güzellik öneriside ben vercem Bu sıralar tırnaklarım çok cansızlaştı. Yarın aktardan aynısefa(portakal çiçeği) kremi alacağım. Özellikle tırnaklar için müthiş bir krem.
Eklem ağrılarınada iyi geliyormuş. Bunu yeni öğrendim. Romatizma yüzünden bu sıralar çok ağrı çekiyorum. Onun içinde denemek istiyorum.
Mantar problemim yok ama bir kaç doktordan duyduğum kadarıyla mantar çok zor geçen bir illetmiş. Doktor ilaç yerine bu kremi öneriyor. Bu krem ona bile çözüm yani kızlar.
Aynı sefa kremi faydaları
Aynı sefa kremi cildi onarıcı ve cilt sorunlarını giderici, tedavi edici bir özelliğe sahiptir. Zira içeriğindeki antibiyotik etkenler cilt problemlerin hızlıca yok olmasını sağlar.
- Yaşlılıktan kaynaklı cilt lekelerini giderir.
- Yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.
- Kan çıbanını yok eder.
- Kanamayı durdurur.
- Her hangi bir sebepten kaynaklanan cilt kaşıntılarını azaltır.
- Zedelenme ve ezilme deformasyonlarını giderir.
- Yanıkları tedavi eder.
- Kas ve eklem ağrılarını hafifletir.
- Varis görünümünü azaltır, ağrısını giderir.
- Sivilce ve akne gibi cilt sorunlarını yok eder.
- Sulu sedef, sedef ve egzama gibi cilt problemlerinin tedavisinde yardımcıdır.
- Ayak mantarını, genital bölge mantarlarını tedavi eder.
- Bakteriyel ve alerjik cilt sorunlarını çözer.
- Dudakların kuruyup çatlamasını önler.
- Cildi soğuk, sıcak, rüzgar, güneş gibi dış etkenlerden korur.
- Diz, dirsek, topuk gibi çok sık sertleşen bölgelerin yumuşamasını sağlar.
- Ciltte dezenfektan etki gösterir.
- Düşme ve çarpmalardan kaynaklanan ödemleri yok eder.
- İnce bir tabaka halinde sürüldüğünde pişikleri önler ve giderir.
- Romatizmal ağrıları hafifletir.
- Kasları yumuşatır, kas gerilmelerini, kasılmalarını önler.
- Sivilce izlerini yok eder.
- Çillerin görünümünün hafifletir.
- Cildi sıkılaştırıcı özelliktedir.
- Cildi besleyip nemlendirdiği için yaşlanmadan kaynaklı kırışıklıkların oluşumunu önler.
- Ciltteki makyajı temizlemek için kullanılabilir.
Azar azar yersin kuzumGünaydın tatlimmmm,
Hayırlı cumalar kizlarrrrrrrr,
Coook açım haaaabu akşam yemeğe davetliyiz ne halt edecez bilmiyorum ne güzel alışmıştık açlığa, mide küçülmüştü
salıdan ziyade yaza az kaldı ve bu hafta süpper gidiyorduk karnım falan dümdüz olmuştu...biliyorsun 4-5 ten sonra yememeye alıştırdım kendimi, o zorlayacak... bana kalsa hiç bir şey yeme isteği içerisinde değilim aslında....Azar azar yersin kuzum
dikkat et salıya az kaldı
4den sonra mı hiç bişey yemiyorsunsalıdan ziyade yaza az kaldı ve bu hafta süpper gidiyorduk karnım falan dümdüz olmuştu...biliyorsun 4-5 ten sonra yememeye alıştırdım kendimi, o zorlayacak... bana kalsa hiç bir şey yeme isteği içerisinde değilim aslında....
O halde yeme akşam canımmsalıdan ziyade yaza az kaldı ve bu hafta süpper gidiyorduk karnım falan dümdüz olmuştu...biliyorsun 4-5 ten sonra yememeye alıştırdım kendimi, o zorlayacak... bana kalsa hiç bir şey yeme isteği içerisinde değilim aslında....
Alışırsın alışırsın4den sonra mı hiç bişey yemiyorsunAyy ben 7:30dan sonra yemesem alışsam diye dua ediyorum imrendim şu an :)
Büyük bi saklma kabına salata yaptım ton balığı koydum yanına da 1 dilimde ekmek koydum. acıkırsam die öğleden sonra yemek içinde 1 tane portakal aldım :)Alışırsın alışırsın
ne getirdin bugün yanında işe
Ohh miss gibi olmuş,Büyük bi saklma kabına salata yaptım ton balığı koydum yanına da 1 dilimde ekmek koydum. acıkırsam die öğleden sonra yemek içinde 1 tane portakal aldım :)
evet yoksa tartın alEvime hemen bi tane tartı almam gerekiyor 2-3 günde bi tartılmalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?