LAtişiimmmm napıyonuzzzzzzgünaydınn
iyidir gülüm kahvaltı yaptım. yine güne geç başladımLAtişiimmmm napıyonuzzzzzz
afiydt olsun. bugün okul yok galiba?İşlerimi halledip geldimmmmm. Kahvaltımıda yaptım.
Teyzem zorla birşeyler yedirmesin diye sandviç hazırlayıp çıktım. Yolda sandviçimi yedim. Ama teyzemdede 2 ısırık katmer ve yarım çay bardağı siyah içtim.
günaydın tatlışşş, iyi misinnn?iyidir gülüm kahvaltı yaptım. yine güne geç başladımkuaföre gidecem sonra temizlik yapmam lazım. bide yemek yapacam. sen nasılsın acebağğ
afiyet olsun canım...İşlerimi halledip geldimmmmm. Kahvaltımıda yaptım.
Teyzem zorla birşeyler yedirmesin diye sandviç hazırlayıp çıktım. Yolda sandviçimi yedim. Ama teyzemdede 2 ısırık katmer ve yarım çay bardağı siyah içtim.
iyiyim bitanemm kuaföre gidiyorum şimdi. sen nasılsın bugün? akşam yemeğe gidiyormuşsun yeni bir challenge hegünaydın tatlışşş, iyi misinnn?
heee ne demezsiniyiyim bitanemm kuaföre gidiyorum şimdi. sen nasılsın bugün? akşam yemeğe gidiyormuşsun yeni bir challenge he
İyiyim canımmiyidir gülüm kahvaltı yaptım. yine güne geç başladımkuaföre gidecem sonra temizlik yapmam lazım. bide yemek yapacam. sen nasılsın acebağğ
Afiyet olsun kuzumİşlerimi halledip geldimmmmm. Kahvaltımıda yaptım.
Kuzum bakmistim 21. Sayfadab yinede cok saol bebegim. Bugün yag yakan mucize lahana corbasi yapiyorum 2 gün yerim diye düsünüyrm.fantastikaaa
Protein Ekmek ve pizzanın tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...
Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.sonra bu karışımı beyazların içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp 160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar..
Pizza yapacaksan çıkardıktan sonra biraz sogusun üzerine salçayı z.yagi ile karıştır,biraz kekik koy, ekmeğin üstüne sur, sonra salam sucuk ve kaşar koy tekrar fırına..Kaşar kızarınca çıkar ve yeeee ohh afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?