Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
afiydt olsun. bugün okul yok galiba?

fantastikaaa

Protein Ekmek ve pizzanın tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...

Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.sonra bu karışımı beyazların içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp 160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar..

Pizza yapacaksan çıkardıktan sonra biraz sogusun üzerine salçayı z.yagi ile karıştır,biraz kekik koy, ekmeğin üstüne sur, sonra salam sucuk ve kaşar koy tekrar fırına..Kaşar kızarınca çıkar ve yeeee ohh afiyet olsun

Afiyet olsun kuzum
iki ısırık güzel
kendini tutman bile yeterli

okuyun kızlar sakince
Kadınların işi erkeklerden daha zor. Erkek diyetinde yağ olmayabilir ama kadınlara verilen diyette yağın kesilmemesi lazım. Erkek diyeti ile kadın diyeti ayrı olmalı. Kadın diyetinden yağı eksik edemezsiniz. Metabolizma şaşırır, hormonal denge bozulur.

Artık geç kaldım,' diye düşünmemeli. Sporun yaşı yok. Her yaşta spora başlayabilirler. Vücut sporuna erken yaşta başlanmalı diye bir şey yok. Bir insan 40 yaşında vücut yapmaya başlarsa karşılığını hemen alır. Vücut beş ay içinde toparlar.

- Selülit yağ dokusu değil, doku iltihabıdır. Az su içmekten kaynaklanıyor kesinlikle. Zayıf kadınlarda da selülit var. Yağ olmayan bölgede de selülit çıkıyor. Bol su içmeli ve bacak egzersizi yapmalı.

Kadınların nefsi erkeklerden daha zayıf. Güzel, lezzetli şeylere daha meyilliler. Bilhassa çikolataya!
* Kadının leğen kemiği genişse, ne yaparsa yapsın çıkık bir kalçaya yani Jennifer Lopez poposuna sahip olamaz.
* Fit bir vücut için her gün bir saat tempolu yürümek lazım. İlk 20 dakikada vücut ısınır sonraki 20 dakikada yağ yakmaya başlar. Spor salonları kalabalık olduğu için spor hocalarının tavsiyesi sadece 20 dakika kardiyo yaptırmaktır. Kızıyorum onlara bu konuda. Yağ yakmaz, kas kaybedersiniz.
* Belli bir nabız aralığında vücut yağ yakar. 20 yaşında bir erkek için bu nabız aralığı 130-160'a kadardır. Orta yaş biri için de 115-140 arasıdır. Nabız aralığını siz sabit tuttuğunuzda vücudunuz her bölgeden yağ yakar. Bunun için tempolu yürümek lazım. O nabız aralığının üstüne çıkarsak vücut bu sefer yağ yakımı için reseptörleri kapatıyor, akciğer kapasitenizi artırıyor, kondisyon yüklüyor. Adam koşar koşar göbeklidir, yağ yakamaz. Çünkü nabız aralığının üstüne çıkmıştır. O çok hassas bir denge.
* Vücut içeriden ısınarak yağ yakar. Vücut o nabız aralığında içeriden ısınır, önce karbonhidrat arar onu yakar. Göbek ve bel bölgesi daha kalın bir tabaka olduğu için oradaki yağı eritmek biraz daha zordur.

Kizlar size bir yemek tarifi vercem cokda faydakidir evde koay yapilcak ve esiniz cocugunuzda yeye bilecek yemekdi bu aslinda Rus yemeyidi amma biz Azerilerde cok yapiyoruz cok faydali yemekdi tam bir vitamin deposudu.
Adi yemeyin Borşdu.
Malzemeler.
3
4 parca kemikli et
1 sogan
1 havuc
1 domates
1 yeil biber
1 kirmizi biber.
1 pancar
2 yemek kasik tere yagi
1 kasik domates salcasi
1 kasik biber salcasi.
Baharatlar tuz kara istot defne yapragi.
Zerdacal .
Yeilikde esas kereviz yapraklaridi bunun ana malzemesi dereotu kişnis.

Kizlar yemeyin esas malzemesi lahanayi unutmusum listede 2 kasikda un unutdum listede yazmayi
Yapilisi

Et boyuk tencerede bol suda kaynatiyoruz
Uzerinin kefin yigiyoruz et 2 saat kaynayacak et kemikleri iri olursa daha guzel olur.
Kaynayib iyice kivama geldise lahanayi dograyib atiyoruz havucu defne yapraginda atyoruz isteyen patatesde ata bilir..
Yerde kalan malzemeleri sirasiyla dogruyub yagda kavruruz.sogani sonrasinda domates biberi salcasinda ekliyib iyice kavrurldukdan sonra yemeyimize katiyoruz kaynayir.
Daha sonra unu suyla karisdirib yemeyin icine katiyoruz bir tasimda kaynadi pancari tiyorkadan kecirdib icine atalim karisdirib baharatlarin atalim yesilikleride atib ocakdan alalim.
kizlar be yemeye isteyen sarimsakda kata biler cok guzel oluyor ister pisirende sarimsak katin isterde tencereni ocakdan aldikdan sonra katin bu yemeyi bi pisirin cok faydali bir yemek hemde diyete de uygundur.
Bir Rus arkadasiniz varsa ona sorun borş yemeyi nede o size anlatir cok nefis bir yemekde xususende aksam yemeyine yapin bagrsaklarida calisdiriyor.

Kuzum bakmistim 21. Sayfadab yinede cok saol bebegim. Bugün yag yakan mucize lahana corbasi yapiyorum 2 gün yerim diye düsünüyrm.

Menüm
08.00 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim kaşar+15 zeytin+4 çeri

12.00 ıspanak yemeği+salata
15.30 1 parmak kalınlığında yaş pasta 2 çatal gibi idi

20.00 yoğurt+süt yulaf

su 5 lt
spor : akşam 6 km yürüyüş+15 dk karın hareketi

spor ve akşam yemeği plan dahilinde yine değişiklik olursa düzeltirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…