Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

Çok doğru ve çok güzel bilgiler canım,ellerine sağlık

Kizlar sabah kahvaltida
1 domates
Birazcik peynir
3 tane nugget
Ve yumurta yedim.
Lahana corbasi yapiyorum suan. Pistikten sonra ve aksam corba yesem türk kahvesi ve elma eklesem ara ögünlere iyi bi gün gecirmis olurmuyum?
Olursun canım, gayet güzel olur

kendi kendime yaziiimmmmm

6 km yürüdüm son 2 gündür performansım çok iyi
yokuş tırmanırken bacaklarım daha az acıyor bileklerim vs de
hızım artıyor
sonra eve varınca 20 dk karın hareketi yaptım ve dambıllarla çalıştım
boyun fıtığım olduğu için biraz kollarda zorlandım
şimdi kendime yoğurt süt ayran yaptım 1 t
onu içiyommmmmm

günaydınn çok güzel demek kasların açılıyor artık acımıyorlar. regl için soğan suyunu dene bence.
dün yazamadım çünkü eve geç geldim yemek ve pastayı anca yetiştirdim. bir pasta kreması tarifi bulmuşum, dehşet-ül vahşet! pişirilmiyor. isterseniz tarifi verebilirim doğumgünü falan olur

Şimdi canim bir sey yemek istiyor
ama acliktan degil
ne istedigini bilmiyorum midemin
tatli tuzlu pasta borek vs degil

Yatiim en iyisi
sabah erken kalkip spora gidicem
karnimi az biraz duzleyebilsem
bu arada regl yok
tikandi
adacayi olmadi

Günaydın kuzucum, gece 3 TE döndük , acayip uykum var, eşimi yolcu Edip dooru yatağa...

Yemekte hiç bozmadim, son derece dikkatli yedim ki, yemek sonrası tatlı faslı azıcık bozmus olabilir beni...

Ama bugün yarın telafi edecem inşallah bebisimmmm

Tarif ver bebisim merak ettim, kullanırız mutlaka

Tarif ver bebisim merak ettim, kullanırız mutlaka
bir kutu kremayı ısıtıp 2 paket bitter çikolatayı içinde eritip soğumaya bırakıyoruz. sonracıma 2 paket krem şantiyi 1 su bardağundan 1 parmak eksik sütle çırpıp içine yarım çay bardağı pudra şekerini ve 1 paket labneyi ilave edip tekrar çırpıyoruz. soğuyan kremayı ekleyip karştırıyoruz. buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra pastamıza sürüyoruz.

Ben 68 kg oldum kızlar doktor diyeti bırakabileceğimi söyledi kalan üç kiloyu da yavaş yavaş dikkat ederek verebileceğimi söyledi :)

Veerrrrrrrr verrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…