okuyun kızlar sakince
Kadınların işi erkeklerden daha zor. Erkek diyetinde yağ olmayabilir ama kadınlara verilen diyette yağın kesilmemesi lazım. Erkek diyeti ile kadın diyeti ayrı olmalı. Kadın diyetinden yağı eksik edemezsiniz. Metabolizma şaşırır, hormonal denge bozulur.
Artık geç kaldım,' diye düşünmemeli. Sporun yaşı yok. Her yaşta spora başlayabilirler. Vücut sporuna erken yaşta başlanmalı diye bir şey yok. Bir insan 40 yaşında vücut yapmaya başlarsa karşılığını hemen alır. Vücut beş ay içinde toparlar.
- Selülit yağ dokusu değil, doku iltihabıdır. Az su içmekten kaynaklanıyor kesinlikle. Zayıf kadınlarda da selülit var. Yağ olmayan bölgede de selülit çıkıyor. Bol su içmeli ve bacak egzersizi yapmalı.
Kadınların nefsi erkeklerden daha zayıf. Güzel, lezzetli şeylere daha meyilliler. Bilhassa çikolataya!
* Kadının leğen kemiği genişse, ne yaparsa yapsın çıkık bir kalçaya yani Jennifer Lopez poposuna sahip olamaz.
* Fit bir vücut için her gün bir saat tempolu yürümek lazım. İlk 20 dakikada vücut ısınır sonraki 20 dakikada yağ yakmaya başlar. Spor salonları kalabalık olduğu için spor hocalarının tavsiyesi sadece 20 dakika kardiyo yaptırmaktır. Kızıyorum onlara bu konuda. Yağ yakmaz, kas kaybedersiniz.
* Belli bir nabız aralığında vücut yağ yakar. 20 yaşında bir erkek için bu nabız aralığı 130-160'a kadardır. Orta yaş biri için de 115-140 arasıdır. Nabız aralığını siz sabit tuttuğunuzda vücudunuz her bölgeden yağ yakar. Bunun için tempolu yürümek lazım. O nabız aralığının üstüne çıkarsak vücut bu sefer yağ yakımı için reseptörleri kapatıyor, akciğer kapasitenizi artırıyor, kondisyon yüklüyor. Adam koşar koşar göbeklidir, yağ yakamaz. Çünkü nabız aralığının üstüne çıkmıştır. O çok hassas bir denge.
* Vücut içeriden ısınarak yağ yakar. Vücut o nabız aralığında içeriden ısınır, önce karbonhidrat arar onu yakar. Göbek ve bel bölgesi daha kalın bir tabaka olduğu için oradaki yağı eritmek biraz daha zordur.
Olursun canım, gayet güzel olurKizlar sabah kahvaltida
1 domates
Birazcik peynir
3 tane nugget
Ve yumurta yedim.
Lahana corbasi yapiyorum suan. Pistikten sonra ve aksam corba yesem türk kahvesi ve elma eklesem ara ögünlere iyi bi gün gecirmis olurmuyum?
canımmm benimmmmmBugünkü menüm
Saat 11:00 2 adet haşlanmış yumurta+ 1 kase yoğurt çorbası...
Akşama diyete devam, ne ver menüde, ne yerim bilemiyorum.ama azar azar yenecek
günaydınn çok güzel demek kasların açılıyor artık acımıyorlar. regl için soğan suyunu dene bence.kendi kendime yaziiimmmmm
6 km yürüdüm son 2 gündür performansım çok iyi
yokuş tırmanırken bacaklarım daha az acıyor bileklerim vs de
hızım artıyor
sonra eve varınca 20 dk karın hareketi yaptım ve dambıllarla çalıştım
boyun fıtığım olduğu için biraz kollarda zorlandım
şimdi kendime yoğurt süt ayran yaptım 1 t
onu içiyommmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzz
no_name_ yemekte
latiyya kocişi bebeği ile
sempatik_kiz derste misin
Gunel huseyinli pasta mı yapıyorsunnn
Mevsimlerden roma ortiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm huuuuuuuu
gelin hepten kaçtı
kaçak geliiiiinnnnnnnnnnnnvenezia26
yeni gelen arkadaşlarrr
kendi kendime yaziiimmmmm
6 km yürüdüm son 2 gündür performansım çok iyi
yokuş tırmanırken bacaklarım daha az acıyor bileklerim vs de
hızım artıyor
sonra eve varınca 20 dk karın hareketi yaptım ve dambıllarla çalıştım
boyun fıtığım olduğu için biraz kollarda zorlandım
şimdi kendime yoğurt süt ayran yaptım 1 t
onu içiyommmmmm
Şimdi canim bir sey yemek istiyor
ama acliktan degil
ne istedigini bilmiyorum midemin
tatli tuzlu pasta borek vs degil
Yatiim en iyisi
sabah erken kalkip spora gidicem
karnimi az biraz duzleyebilsem
bu arada regl yok
tikandi
adacayi olmadi
Tarif ver bebisim merak ettim, kullanırız mutlakagünaydınn çok güzel demek kasların açılıyor artık acımıyorlar. regl için soğan suyunu dene bence.
dün yazamadım çünkü eve geç geldim yemek ve pastayı anca yetiştirdim. bir pasta kreması tarifi bulmuşum, dehşet-ül vahşet! pişirilmiyor. isterseniz tarifi verebilirim doğumgünü falan olur
bir kutu kremayı ısıtıp 2 paket bitter çikolatayı içinde eritip soğumaya bırakıyoruz. sonracıma 2 paket krem şantiyi 1 su bardağundan 1 parmak eksik sütle çırpıp içine yarım çay bardağı pudra şekerini ve 1 paket labneyi ilave edip tekrar çırpıyoruz. soğuyan kremayı ekleyip karştırıyoruz. buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra pastamıza sürüyoruz.Tarif ver bebisim merak ettim, kullanırız mutlaka
Akşamdı cnm okulumafiydt olsun. bugün okul yok galiba?
Veerrrrrrrr verrrrgünaydınn çok güzel demek kasların açılıyor artık acımıyorlar. regl için soğan suyunu dene bence.
dün yazamadım çünkü eve geç geldim yemek ve pastayı anca yetiştirdim. bir pasta kreması tarifi bulmuşum, dehşet-ül vahşet! pişirilmiyor. isterseniz tarifi verebilirim doğumgünü falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?