Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canimmm benimmmm severim senii

ah canım ya geçmiş olsun allah kolaylık versin

no_name_
latiyya
Mevsimlerden roma
zinnia
fantastikaaa
sempatik_kiz kizlar naslsiniz nolur bu aralar kusuruma bakmayin.
Kirip basimi katdi biraz duzelir duzelmez de Dis hekiminde randuvum vardi bu sabah dis hekmine gittdim disimi malice etdirdim kizlar anlayacaginiz benim basim bu disle beladadir. Agzimdaki curuk disleri malice eletdirirem.
iyne vurdular sinirin cikardilar ay simdide fena agriyor

Dun lahana yemeyi yedim lahana cayida icdim anlayacaginiz diyeti sporu birakmamisim amma bugun cok fene dis agrisi var hekim dedi 2 gun agri olcakdi.
Hekimden gelib 1 saat uyudum kocami ise yola salmaga oyandim agri uykudayken azalmisdi simdi yeniden sidetlendi.
Ben bu kadar kizlar sizler ne yapiyorsuz

Canlarrrrr, sabah eşimi gönderdikten sonra yatmadım, attım kendimi çarşıya...Faturalar vardı,telefon internet vs onları ödedim...Kuyumcuya gidip altın aldım kenara atmalik, lütfen bunu yapın biraz paranız varsa tamamlayip 1-2 büyük küçük demeden atın kenara..Yıllarca çalışırken ne boş şeylere para dökmusum,, acıyorum şimdi.keske o zaman biri bana da at kenara deseydi..Ay sonu illa bitmiş olacak o para.son kuruşa kadar harcar,savururdum

Çarşı pazar gezdim çok güzel nevresim takımları, lastikli çarşaflar aldım.simdi attım makinaya yikaniyorlar..

Yemeklik malzeme aldım, mutfağa gireceğim az sonra...

zinnia tebrik ederim tatlım, harikasınnnn

latiyya latisimm yumurta maskesini beğenme sevindim ama sen yine de hamilelikte çiğ yumurta ile haşır neşir olma pek...Önermiyor doktorlar

Mevsimlerden roma kuzucuguna çok geçmiş olsun tatlim, Rabbim acil şifalar versin..Diyetisyen görüşmesi nasıldı? Anlatsana biraz...

Gunel huseyinli bebeğim çok geçmiş olsun sana da..Ben de dişlerden çok çektim.cok sıkıntılı ve zordur.allah kolaylık versin tatlim sana...

Kizlarrrr acayip bi tonik tarifi vereyim.1 haftadır kullanıyorum inanılmaz güzel oldu....Boş bir ağzı kapaklı şişeye, 1 şişe maden suyu ve onun yarısı kadar gül suyu koydum.buzdolabina attım.sabah akşam pamuğa döküp yüzümü bu su ile siliyorum...Gözenek sıkılaştıriyor,yağ dengesini sağlıyor,nem veriyor,enfes bir tarif deneyin mutlaka

Sagol canim benim insallah duzelirim araniza diyetle donerim boyle sikintilarla yazamarim canim hepinizi opdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…