Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canım iyi yapmışsın haklısın elinde varken birikim yapmaklazım zamanın ne göstereceği belli olmuyo nevresimlerini sağlıkla kullan canım benim sıpalar okulda coşup evde hasta oluyolar me sim geçişi normal daha iyi şimdi çok sağol canım
Diyetisyende ölçümler gayet güzel uymayacagım bir liste verdi zaten liste için gitmedim kas oranım yüksek çıktı yağ oranını hiç söylemiyeyim benden hoş kavurma olur yağlı
Aç karna spor yapma çok yersin ne aç ne tok yemekten en az bir saat sonra spor yap dedi nekadar erken uyanırsan meto okadar hızlanır dedi yataktan kalk ilk işin sıcak limonlu su olsun dedi gün içindede mutlaka sıcak limonlu suyuiç diye zayıflamaya yağ yakımına faydası çokmuş kalıcı kilo vermek istiyosan mutlaka aç kalma dedi herşeyden azda olsa tat diye gerisi bilindik liste tok karna 95 kilo geldim

Tonik tarifine bayıldım soda bitmiş baktım hemen yapıcam fıstıkğım çok teşekkürler maya tarifini denedim yazmayı unuttum haftada bir yapıyorum canım

Çok geçmiş olsun canım zoe rabbim kolaylık versin bende çok çektim diş ağrısından

pastanın da tarifini virrrrrrrrrrrrr

evet canımmm birikim şartttt
2, evin kredisi devam bende ama bankadan alıyorum gram takiplerdeyim

neetttimmm
ivetttt

menü: 09.30 2 hşlnmış yumurt+3 çeri+15 zeytin+2kk peynir
13,30 kızımın sakızlı muhallebisinden 3 tatlı kaşığı lüplettimmm
16.,30 ızgara tavuklu salata
su 4 lt
spor : sabah 5,5 km tempolu yürüyüş+10dk parkur aletleri+evde karın çalışma 10 dk
2 km tempolu bir yere ulaşma yürüyüşü terlemeden

Maşallah canım züpppersinnn

Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtalı menemen
biraz yeşillik
1kk peynir
Akşam
Turşu
5yk tavuklu bulgur pilavı
1kepce ezogelin çorbası
4ltsu
1kupa kahve
1lt limonlu sıcak su
3km yürüyüş
anammmm sen de müthişsinnn
yaa ben önümüzdeki hafta sıkacammm iyice
şu akşamları ayran çok iyi oluyor
mart sonu 80 olsam istiyorum
umarım tekrar 82 ye falan çıkmam geri
dur bakalım mart sonu yani yaklaşık 2 hafta sonra neler olacak
daha doğrusu 2. ay sonucu ne olacak diyeyim
24 mart gibi
31 mart da 79 felan olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım mart sonunu geç sen mart sonuna 70leri görmüş olursun inşallah limonlu su iç sıcak çok işe yarıyomuş dene reglin içinde balla çörek otunu dene canım sabah söktürür inşallah sabahları evden çıkmadan yap limonlu sıcaksu iç ben terlemezdim bugün onu içip spor yaptım ter totomdan indi resmen canım üstelik 4 km hızla yürüdüm bacagı ı zorlamamak için

nisan ilk hafta gideceğim
eğer o hafta regl olmazsam jinekolojiye de giderim
3 dr hatta fıtığıma da baktırırım
Baksen hani martdaydı erteliyosun canım sağlık bu ihmale gelmez ben dizim için ameliyat olmam şimdi dedim doktor yüzüme tamam olma sakat kal dedi direk bir buçuk ay sonra tekrar gidicem sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…