bal çörek otu okCanım mart sonunu geç sen mart sonuna 70leri görmüş olursun inşallah limonlu su iç sıcak çok işe yarıyomuş dene reglin içinde balla çörek otunu dene canım sabah söktürür inşallah sabahları evden çıkmadan yap limonlu sıcaksu iç ben terlemezdim bugün onu içip spor yaptım ter totomdan indi resmen canım üstelik 4 km hızla yürüdüm bacagı ı zorlamamak için
İnşallah söktürür canım sabahları işe gitmeden ılık limonlu su iç güzelimbal çörek otu ok
bugün taze aldım lokman hekimden
hadi bunu da yapayım canımİnşallah söktürür canım sabahları işe gitmeden ılık limonlu su iç güzelim
Ne güzel cnm resmen kendi muhasebeni tutuyorsun.Böyle ayrı ayrı listeler atınca da kendimi tuhaf hissettim ama napayım ben yazarak motive olanlardanım. Herşeyim yazıp çizili olmalı. Bilgisayarda yada telefonda değilde illa ki kağıtlarda olmalı. Yaşım genç olsada kafam eski usul çalışıyor sanırım
Hemen hemen her şey için bu şekilde listelerim var kızlar.
Özellikle ajanda tutmaya bayılıyorum. Pazar gününden önümüzdeki haftanın bütün planını yapmaya çalışıyorum ki herşeye yetişebileyim.
- Gelirler, giderler
- Aylık bütçe,
- faturalar,
- okumak istediğim kitaplar, izlemek istediğim filmler
- almak istediğim eşyalar
- lazer epilasyon randevularım vs.
no_name_ altının bereketli olsun canım. Bende bir süre önce gereksiz harcamalardan kaçınmak adına kendime birde alınacaklar listesi hazırladım. İstediğim şeyleri oraya yazıyorum. Yalnız sadece, gerçekten ihtiyacım olan şeyleri yazıyorum ve istede yazılı olmayan hiçbir şeyi kendime almıyorum. Bu şekilde gereksiz harcamalarım önüne geçtim hep
Allah acil şifalar versin cnmAh kizlar ah cok hastayim. Bu ara basim dertten kurtulmuyor. Ne güzel lahana corbami yapmistm hayatima zayif olarak devam etme yönünde gerekli adimlari atmaya baslamistm. Dün bir hastalandim 2 gündr kafami yastiktan kaldiramiyrm bu mevsimin gripleri ne kötü oluyor böyle.
Böyle ayrı ayrı listeler atınca da kendimi tuhaf hissettim ama napayım ben yazarak motive olanlardanım. Herşeyim yazıp çizili olmalı. Bilgisayarda yada telefonda değilde illa ki kağıtlarda olmalı. Yaşım genç olsada kafam eski usul çalışıyor sanırım
Hemen hemen her şey için bu şekilde listelerim var kızlar.
Özellikle ajanda tutmaya bayılıyorum. Pazar gününden önümüzdeki haftanın bütün planını yapmaya çalışıyorum ki herşeye yetişebileyim.
- Gelirler, giderler
- Aylık bütçe,
- faturalar,
- okumak istediğim kitaplar, izlemek istediğim filmler
- almak istediğim eşyalar
- lazer epilasyon randevularım vs.
no_name_ altının bereketli olsun canım. Bende bir süre önce gereksiz harcamalardan kaçınmak adına kendime birde alınacaklar listesi hazırladım. İstediğim şeyleri oraya yazıyorum. Yalnız sadece, gerçekten ihtiyacım olan şeyleri yazıyorum ve istede yazılı olmayan hiçbir şeyi kendime almıyorum. Bu şekilde gereksiz harcamalarım önüne geçtim hep
Geçmiş olsun çokAh kizlar ah cok hastayim. Bu ara basim dertten kurtulmuyor. Ne güzel lahana corbami yapmistm hayatima zayif olarak devam etme yönünde gerekli adimlari atmaya baslamistm. Dün bir hastalandim 2 gündr kafami yastiktan kaldiramiyrm bu mevsimin gripleri ne kötü oluyor böyle.
Yengeç burcuyum ama ben pek inanmıyorum bu burç falan olaylarınaAhhaaaa aynı bennnn
bende böyle tablolar notlar planlar eksik olmaz inan
regl düzenli aslında fakat rejim dönemimde aksadı
geçmiş yıllarda bunu yaşadım yoksa her ay düzenli idi.
Oğlak olabilir misin acep
ben de inandığım için sormadımYengeç burcuyum ama ben pek inanmıyorum bu burç falan olaylarına
pişirip soğutup buzluğa mı atıyorsunBugünki menüm:
KAHVALTI
Çeyrek katmer
1 kk peynir
1 domates
AKŞAM YEMEĞİ
Firin mücver
Salata
Bugün annemle buzluğa atmak için 3 cesit kurabiye ve 2 cesit kek yaptım. Hepsi ilk defa denedigim tariflerdi. Onlarinda acaba olmuşmu diye birer lokma tadına baktim. Bu yüzden onlar sayilmaz
bu çok güzel bi haber gözün aydın canım:)Canlar buarada troitim hızlanmaya başlamış insülin direnci normala dönmüş bir ay sonra kilo vermem devam ederse iacı bırakabilirmişim buna çok sevimdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?