Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bal çörek otu ok
bugün taze aldım lokman hekimden

Hayırlı geceler kızlar,

Hafta içi okul, hafta sonu ev işleri derken kendime vakit ayıracak zaman bulamıyorum. Bugün temizlik yapıp, lazere gittim. Dönüşte de teyzeme yemeğe gittik. Akşam yemeğim 1 kase şehriye çorbası ve 1 kase salataydı. Yarında günü birlik arkadaşlarımla bir ilçeye gezmeye gideceğiz, giremezsem nedeni bu yani.

zinnia benimde regl düzenim hiç yok diyebilirim. Kendime bu şekilde bir takvim oluşturmuştum üstüne işaretlerim her olduğum tarihi.

Birde kızlar sadece kilo kontrolü değilde aynı zamanda ölçümde yapmak istiyorum. Bunun için bir ölçüm tablosu hazırladım kendime

Haftalık egzersiz programı hazırladım. Kendi tablomda içi de doldurulmuş. Fakat buraya içi boş olanı atayım dedim.

Doktor randevularım için;

Böyle ayrı ayrı listeler atınca da kendimi tuhaf hissettim ama napayım ben yazarak motive olanlardanım. Herşeyim yazıp çizili olmalı. Bilgisayarda yada telefonda değilde illa ki kağıtlarda olmalı. Yaşım genç olsada kafam eski usul çalışıyor sanırım

Hemen hemen her şey için bu şekilde listelerim var kızlar.
  • Gelirler, giderler
  • Aylık bütçe,
  • faturalar,
  • okumak istediğim kitaplar, izlemek istediğim filmler
  • almak istediğim eşyalar
  • lazer epilasyon randevularım vs.
Özellikle ajanda tutmaya bayılıyorum. Pazar gününden önümüzdeki haftanın bütün planını yapmaya çalışıyorum ki herşeye yetişebileyim.

no_name_ altının bereketli olsun canım. Bende bir süre önce gereksiz harcamalardan kaçınmak adına kendime birde alınacaklar listesi hazırladım. İstediğim şeyleri oraya yazıyorum. Yalnız sadece, gerçekten ihtiyacım olan şeyleri yazıyorum ve istede yazılı olmayan hiçbir şeyi kendime almıyorum. Bu şekilde gereksiz harcamalarım önüne geçtim hep

Ne güzel cnm resmen kendi muhasebeni tutuyorsun.

Ah kizlar ah cok hastayim. Bu ara basim dertten kurtulmuyor. Ne güzel lahana corbami yapmistm hayatima zayif olarak devam etme yönünde gerekli adimlari atmaya baslamistm. Dün bir hastalandim 2 gündr kafami yastiktan kaldiramiyrm bu mevsimin gripleri ne kötü oluyor böyle.

Allah acil şifalar versin cnm

Kizlar hepinize merhaba ay benimde dis agrim bir turlu azalmadi bu nasil bir tedavi anlayamadim oluyorum dunden bura vallahi tipki dis agrisi kimi bir agri saplanib.
Hepinizin yazilarin okudum baya baya yazilmos birikmis sayfa onlari okudum .
fantastikaaa kecmis olsun canim bende bir kac gun oyle oldum onumuzdeki mevsim hastaliklarin uyanma devridi dikkatli olalaim .
Bol sivi tuket caylarinada limon at evde recel varsa recelli limonlu cay cok tuket.
no_name_ canim altinin hayirli olsun tatlim hayirli islere harcayasan evet duz deyirsen ablam birikim guzel seydi .
Amma malesef bizde durumlar iyi deyil kocamin maasi cocuklarin agzina evin kecimine zor yetisir hic artirib kiraga bisey atamiyoruz evin eskikleride bitmiyor vallahi al al o yuzden cok cetinlik cekiyorum.
Mevsimlerden roma canim insallah zamanla az az isteklerini catacaksan .@sempatik_kiz kiz listelerine bayildim vallahi cok super olmus ellerine salik benim vaktim olmuyo bu sene liste yazayim .
Kecen sene evde gunluk tutmusdum ne yer ne icerim hangi saatda hangi sporu yapdim ne icdim neler yapdim.
Amma kizlar bu sene islerim yogundu vaxt bulamiyorum oyle seylere vaxtim oldukca bura sizlerin yanina geliyorum.

Geçmiş olsun çok

Ahhaaaa aynı bennnn
bende böyle tablolar notlar planlar eksik olmaz inan
regl düzenli aslında fakat rejim dönemimde aksadı
geçmiş yıllarda bunu yaşadım yoksa her ay düzenli idi.
Oğlak olabilir misin acep
Yengeç burcuyum ama ben pek inanmıyorum bu burç falan olaylarına

Bugünki menüm:
KAHVALTI
Çeyrek katmer
1 kk peynir
1 domates
AKŞAM YEMEĞİ
Firin mücver
Salata

Bugün annemle buzluğa atmak için 3 cesit kurabiye ve 2 cesit kek yaptım. Hepsi ilk defa denedigim tariflerdi. Onlarinda acaba olmuşmu diye birer lokma tadına baktim. Bu yüzden onlar sayilmaz

pişirip soğutup buzluğa mı atıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…