Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
hayırlı olsun yeni cicilerin canım altının da bereketli olsun inşallah:)
nasılsın beybisi

Bu sabah 2 dis sarimsax yudum 2 bardak ilik su icdim.
Henuz tartilmadim kendimde hafileme hiss ediyorum sanki azacik suzulmusum.
Bu sabah bitgi caylarimi demledimbugun bol bol icerim insallah biran evvel bu aylardi direnc gosteren beni zorlayan kilolar gitmeye baslasa iyi olcak.
Ben kecen sene o kadar rahat kilo verirdim ki spor yanindada siyet guzel gediyordu kilolar bu sene anlayamadim bi turlu vucut kendini korumayami aldi ne arkadas amma benimde inadim gucludu hedefe catmayinca pess etmicem birdeki ben bu aylarda dikkat ederim hep domatezdi salatalikdi butur seyleri mumkun kadar evime sokmam yazin bol bol yeriz simdi hepsi hormonludu faydasindan cok zarari var.
Mumkun kadar her sebzeni meyveni oz vaxtinda yeyenlerdenim.ay deyesen cokmu konusdum ben

Gunaydin
Benim kalbi temiz yuregi guzel arkadaslarim.
yeni haftamiz ugurlu olsun bol eskili kacamaksizgunlerimiz cox olsun.
@latiyya sen nasilsin mercimek nasildibir kac gundur kendime basim kaarisdi seni soramadim hamilelik nasil gidiyor
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın:) bence de sebze meyve mevsiminde yenmeli. yaz gelse de patlıcan yemeği yapsam ya çok özledimm. bide üzüm şeftali kavun karpuz yemek istiyorum

Benim bir akrabam domates ekilen yerde isleyir o o hep deyir dometze o kadar olaclar vurulur kis mevsiminde dometez domatez olunca ilaclar onun anlayacagin icine isdiyor ofu budu ben eve sokmam.
yazin bol bol yeriz.kisa kavanozlarda hazirlamisimcanim cekdiyinde acarim bir kavanoz menemenimi yaparim yemeyime katarim

Gunel huseyinli günaydın canım
sarımsağı aç karnına ve çiğ yuttun doğru mu anladım
ne için yuttun anlatsana merak ettim
grip vs için yutardı abim ama seninki farklı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…