hayırlı olsun yeni cicilerin canım altının da bereketli olsun inşallah:)Canlarrrrr, sabah eşimi gönderdikten sonra yatmadım, attım kendimi çarşıya...Faturalar vardı,telefon internet vs onları ödedim...Kuyumcuya gidip altın aldım kenara atmalik, lütfen bunu yapın biraz paranız varsa tamamlayip 1-2 büyük küçük demeden atın kenara..Yıllarca çalışırken ne boş şeylere para dökmusum,, acıyorum şimdi.keske o zaman biri bana da at kenara deseydi..Ay sonu illa bitmiş olacak o para.son kuruşa kadar harcar,savururdum
Çarşı pazar gezdim çok güzel nevresim takımları, lastikli çarşaflar aldım.simdi attım makinaya yikaniyorlar..
Yemeklik malzeme aldım, mutfağa gireceğim az sonra...
zinnia tebrik ederim tatlım, harikasınnnn
latiyya latisimm yumurta maskesini beğenme sevindim ama sen yine de hamilelikte çiğ yumurta ile haşır neşir olma pek...Önermiyor doktorlar
Mevsimlerden roma kuzucuguna çok geçmiş olsun tatlim, Rabbim acil şifalar versin..Diyetisyen görüşmesi nasıldı? Anlatsana biraz...
Gunel huseyinli bebeğim çok geçmiş olsun sana da..Ben de dişlerden çok çektim.cok sıkıntılı ve zordur.allah kolaylık versin tatlim sana...
Kizlarrrr acayip bi tonik tarifi vereyim.1 haftadır kullanıyorum inanılmaz güzel oldu....Boş bir ağzı kapaklı şişeye, 1 şişe maden suyu ve onun yarısı kadar gül suyu koydum.buzdolabina attım.sabah akşam pamuğa döküp yüzümü bu su ile siliyorum...Gözenek sıkılaştıriyor,yağ dengesini sağlıyor,nem veriyor,enfes bir tarif deneyin mutlaka
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın:) bence de sebze meyve mevsiminde yenmeli. yaz gelse de patlıcan yemeği yapsam ya çok özledimm. bide üzüm şeftali kavun karpuz yemek istiyorumGunaydin
Benim kalbi temiz yuregi guzel arkadaslarim.
yeni haftamiz ugurlu olsun bol eskili kacamaksizgunlerimiz cox olsun.
@latiyya sen nasilsin mercimek nasildi bir kac gundur kendime basim kaarisdi seni soramadim hamilelik nasil gidiyor
Senin caninin cekmesi normaldi kuzum sen hamilesin ta biki isticengünaydın canım iyiyiz sen nasılsın:) bence de sebze meyve mevsiminde yenmeli. yaz gelse de patlıcan yemeği yapsam ya çok özledimm. bide üzüm şeftali kavun karpuz yemek istiyorum
Bu sabah 2 dis sarimsax yudum 2 bardak ilik su icdim.
Henuz tartilmadim kendimde hafileme hiss ediyorum sanki azacik suzulmusum.
Bu sabah bitgi caylarimi demledimbugun bol bol icerim insallah biran evvel bu aylardi direnc gosteren beni zorlayan kilolar gitmeye baslasa iyi olcak.
Ben kecen sene o kadar rahat kilo verirdim ki spor yanindada siyet guzel gediyordu kilolar bu sene anlayamadim bi turlu vucut kendini korumayami aldi ne arkadas amma benimde inadim gucludu hedefe catmayinca pess etmicem birdeki ben bu aylarda dikkat ederim hep domatezdi salatalikdi butur seyleri mumkun kadar evime sokmam yazin bol bol yeriz simdi hepsi hormonludu faydasindan cok zarari var.
Mumkun kadar her sebzeni meyveni oz vaxtinda yeyenlerdenim.ay deyesen cokmu konusdum ben
Süpersin enkısa sürede 40 da yiyersin inşallah canım günaydınGünayyydınnnnn
bugün 42 beden bir pantolonumu giydim
aylardır 44 beden ile gezerken
haaa hafiften sıkmıyor mu sıkıyor ama olsun giydim yaaaaaa
Olmaz canım inşallah bol eksi olur kırdın direncini canımYarın tartım günü
korkuyomya laaa cumartesi günü çıkan kilomun aynı durmamasından
yani eksi olabilürr ona bir şey dememmm
ama lüütfen artı olmasınnnnnn
38-40 arası giysem yeter banaSüpersin enkısa sürede 40 da yiyersin inşallah canım günaydın
Giyersin canım sende bu azim varken 36 _38 giyersin38-40 arası giysem yeter bana
Günaydın çok sağol canımbu çok güzel bi haber gözün aydın canım:)
Nasılsın kuzum bugünOlmaz canım inşallah bol eksi olur kırdın direncini canım
yok tatlım 36 istemem o zaman çöküntü olurGiyersin canım sende bu azim varken 36 _38 giyersin
Çok şükür daha iyiyiz canım maaileNasılsın kuzum bugün
çocuklar eşin ve tabiiii ki önce sen nasılsın
neler pişireceksin bugünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?