Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ahh keşke versek iyice sonra azar azaer tadımlık yiyebilsek
mesela şu ıspanaklı kekk ne güzeldirr
hiç yapmadım ben ama çok severim inan.
ben de kuru-pilav yaptım bizimkilere
şirkette bugün yemek var ama ne var bilmiyorum son günler yemeğin.
salata alırım hiç bir şey olmazsa da
bakalım şansıma ne çıkacak.

Olmaz canım sen sağlıklı beslenip spor yapıyosun sen yanında yemek getirdinmi ne yiyeceksin
Sende çok iyi gidiyorsun
hatta bana göre çok daha zor işin ama şükür olsun kaybetmiyorsun azmini.
Sağlıklı olacağız inşallah çabamız bunu için

İnşallah o günlerde gelcek canım az kaldı senin canım 2 ay sonra fit bir bayan olcaksın salına salına gezeceksin kendinle gurur duyarak canım
Ispanaklı kek çok basit ve hafif oluyo tavsiye ederim kızın için sağlıklı bir atıştırmalık olur
Bizimkiler gözüme bakarak bir kare borcamı hüplettiler

Sende çok iyi gidiyorsun
Gunaydin canim evet aslinda aksamdan 1 cevizi kirib kabuklu 1 bardak suya atadim 2 kucuk dis sarimsax atardim sudan cixardar cevizi yerim sarimsaxida o suyla ilac yutar kimi yatarim .
Axwam ceviz sarimsax suya koymak yadima dusmedi bende ac karna suyla yutum sarimsaxlari kizlar bagrsaxlari islrdir deneyin

Sende çok iyi gidiyorsun
İnşallah canım sizleri gördükce azimleniyorum gözle görülür fark olmasıda beni heyecanlandırıyor bundan sonra sohbet muhabbet için konuşuruz inşallah nasılda verdik kiloları deriz

Agrıların dindimi canım nasılsın

Ah canim 3 gunen sonrada yende dis hekiminde randevum var anlayacagin bu mart ayi benim aci cekerek kecireceyim ay olcakdi.
yeni arkadas sanada basarilar dilerim canim
İyi gibiyim canım daha uykum açılmadı hafta sonları geç yatıyoruz geç kalkıyoruz düzenimiz bozuluyor pazartesi işe gelmek işkenceye dönüşüyor sen nasılsın ?
Insallah hedefine catarsin

İyi gibiyim canım daha uykum açılmadı hafta sonları geç yatıyoruz geç kalkıyoruz düzenimiz bozuluyor pazartesi işe gelmek işkenceye dönüşüyor sen nasılsın ?
Çok şükür iyiyim canım hafta sonu baya yoğun geçiyo benim 3 çocukla
Allah kolaylık versin bi kahve iç kendine daha hızlı gelirsin canım

Ah canim 3 gunen sonrada yende dis hekiminde randevum var anlayacagin bu mart ayi benim aci cekerek kecireceyim ay olcakdi.
yeni arkadas sanada basarilar dilerim canim

Insallah hedefine catarsin
Amin canım inşallah :)
Çok şükür iyiyim canım hafta sonu baya yoğun geçiyo benim 3 çocukla
Allah kolaylık versin bi kahve iç kendine daha hızlı gelirsin canım
Senin işin daha zormuş canım yaa Allah sana da kolaylık versin 3 çocukla haftasonu dinlenmekten çok yorulur insan.
Kahve içesim gelmiyor şekersiz çok tatsız geliyor siz nasıl içiyorsunuz kahveyi 1 tane küp şeker atsam olmazmı ki

Sabah spordan sonra kahvaltim 2 ceviz
2 yumurta hasladim utu bol pul biber
Yesil cay
1 t kasik keciboynuzu pekmezi.
Ucken peynirin yarsi.
2 kasik yogurt.3 kasik yesil mercimek.
Yarim portakal
Yarim kepek ekmek .
Sabah istah kapatan cayimdan icmisdim nedi kizlar kahvaltiyi zor yapdim 1 dilim kepek ekmek yarsin anca yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…