- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Olmaz canım sen sağlıklı beslenip spor yapıyosun sen yanında yemek getirdinmi ne yiyeceksinyok tatlım 36 istemem o zaman çöküntü olur
Ahh keşke versek iyice sonra azar azaer tadımlık yiyebilsekzinnia bugün işim çok hem hafta başı genel ew temizliği hemde yarına eşimin arkadaşı tatlı istedi onu yapıcam yapıp yapıp yememek zor olmaya başladı hafta sonuda ıspanaklı kek yaptım eşim istediği için bakalım bozmadan ne kadar devam edecek
Sende çok iyi gidiyorsunOlmaz canım sen sağlıklı beslenip spor yapıyosun sen yanında yemek getirdinmi ne yiyeceksin
İnşallah o günlerde gelcek canım az kaldı senin canım 2 ay sonra fit bir bayan olcaksın salına salına gezeceksin kendinle gurur duyarak canımAhh keşke versek iyice sonra azar azaer tadımlık yiyebilsek
mesela şu ıspanaklı kekk ne güzeldirr
hiç yapmadım ben ama çok severim inan.
ben de kuru-pilav yaptım bizimkilere
şirkette bugün yemek var ama ne var bilmiyorum son günler yemeğin.
salata alırım hiç bir şey olmazsa da
bakalım şansıma ne çıkacak.
Gunaydin canim evet aslinda aksamdan 1 cevizi kirib kabuklu 1 bardak suya atadim 2 kucuk dis sarimsax atardim sudan cixardar cevizi yerim sarimsaxida o suyla ilac yutar kimi yatarim .Sende çok iyi gidiyorsun
hatta bana göre çok daha zor işin ama şükür olsun kaybetmiyorsun azmini.
Sağlıklı olacağız inşallah çabamız bunu için
İnşallah canım sizleri gördükce azimleniyorum gözle görülür fark olmasıda beni heyecanlandırıyor bundan sonra sohbet muhabbet için konuşuruz inşallah nasılda verdik kiloları derizSende çok iyi gidiyorsun
hatta bana göre çok daha zor işin ama şükür olsun kaybetmiyorsun azmini.
Sağlıklı olacağız inşallah çabamız bunu için
Günaydın nasılsınGünaydın kızlar :)
Agrıların dindimi canım nasılsınGunaydin canim evet aslinda aksamdan 1 cevizi kirib kabuklu 1 bardak suya atadim 2 kucuk dis sarimsax atardim sudan cixardar cevizi yerim sarimsaxida o suyla ilac yutar kimi yatarim .
Axwam ceviz sarimsax suya koymak yadima dusmedi bende ac karna suyla yutum sarimsaxlari kizlar bagrsaxlari islrdir deneyin
Insallah canim gun olcaq o sohbetleri ediriz yereki pess etmeyelimGünaydın nasılsın
İyi gibiyim canım daha uykum açılmadı hafta sonları geç yatıyoruz geç kalkıyoruz düzenimiz bozuluyor pazartesi işe gelmek işkenceye dönüşüyor sen nasılsın ?Günaydın nasılsın
Canim azacik dindi amma nese yemek istesem aciyor yani anlayacagin yara kimidiAgrıların dindimi canım nasılsın
Insallah hedefine catarsinİyi gibiyim canım daha uykum açılmadı hafta sonları geç yatıyoruz geç kalkıyoruz düzenimiz bozuluyor pazartesi işe gelmek işkenceye dönüşüyor sen nasılsın ?
Çok şükür iyiyim canım hafta sonu baya yoğun geçiyo benim 3 çocuklaİyi gibiyim canım daha uykum açılmadı hafta sonları geç yatıyoruz geç kalkıyoruz düzenimiz bozuluyor pazartesi işe gelmek işkenceye dönüşüyor sen nasılsın ?
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zordur diş ağrıdıCanim azacik dindi amma nese yemek istesem aciyor yani anlayacagin yara kimidi
Amin canım inşallah :)Ah canim 3 gunen sonrada yende dis hekiminde randevum var anlayacagin bu mart ayi benim aci cekerek kecireceyim ay olcakdi.
yeni arkadas sanada basarilar dilerim canim
Insallah hedefine catarsin
Senin işin daha zormuş canım yaa Allah sana da kolaylık versin 3 çocukla haftasonu dinlenmekten çok yorulur insan.Çok şükür iyiyim canım hafta sonu baya yoğun geçiyo benim 3 çocukla
Allah kolaylık versin bi kahve iç kendine daha hızlı gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?