Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Afiyet olsun canım ne çayı ki bu bende alayım

Bak canim bence kendini zorla sekersiz icsen super olur sekerle ekstradan kalori alirsin.
1 seker dediyin ne ki kucuk bir sey amma her yeyib icdiyinde her yedik icdikden kaloriden azaltsan hedefe cabuk catarsin .
gozlerini kapat hedefe ulasdigini hayal et de ic kahveni ben oyle yapiyorum

Ben sade içiyorum bazen içine süt ekliyorum biraz yumuşatsın diye canım

Afiyet olsun canım

Çayı türk kahvesini falan şekersiz içebiliyorumda nescafeye alışamadm. ama deniycem diğerlerini başardıysam bunuda içebilirim sanırım.

Afiyet olsun canım ne çayı ki bu bende alayım
Evde kendim yapiyorum ise baya da yariyor.
3 , 4, dilim zencefil taze olandan yarim limon suyu sonrada kabuguyla beraber atiyorum icine.
8 tane karanfil.
1 rulo tarcin
8 tane tohum istot siyah olandan.
1 tat kasiki rezene tohumu.
1 tat kasik zerdecal.
3 bardak suda demliyorum ogunlerden 1 saat once ic.
Acayib tokluk veriyor.

Sagol canim insallah bu sabah cok motive oldum kendiligimden bir inac geldi icimden ki yakinlarda yende tartida eskileri gormeye basliyaram insalah hep bereber zayiflayalim nasil kecen sene verdiysem ben 30 kiloyu bu senede vercem
İnşallah canım yeterki iste verirsin tabi
Azimlisin maşallah

Hepside yağ yakıcı tok tutucu şeyler zaten yapabilirsem bende yapayım bunu. peki 3 bardak demliyosun 3 günde mi içiyosun hepsini bigünde mi

Hepside yağ yakıcı tok tutucu şeyler zaten yapabilirsem bende yapayım bunu. peki 3 bardak demliyosun 3 günde mi içiyosun hepsini bigünde mi
Tatlim 3 bardaki sabah kalakan kimi yap ac karna ic geride kalanda oglen ve axsam yemeyinden once hergun taze olarak hazirla ic yani gunde 3 bardak yag yakirda evet rezene de xususen bacaklarda biriken yaglari parcaliyor

Tatlim 3 bardaki sabah kalakan kimi yap ac karna ic geride kalanda oglen ve axsam yemeyinden once hergun taze olarak hazirla ic yani gunde 3 bardak yag yakirda evet rezene de xususen bacaklarda biriken yaglari parcaliyor
Onu yapamam işte sabah zaten uyandıktan 15 dk sonra evden çıkıyorum taa akşam eve giriyorum iş yerinde de yapmak imkansıza yakın. ama akşamdan akşama içebilirim fayda faydadır dimi :)

Günaydın canlarrrrr, iyiyim çok şükür...Bol yemeli haftasonundan sonra başladık yeniden, hayırlısı...

Eve yardımcı aldım bugün birlikte temizlik yapıyoruz,evi kaldırdık ayağa,sabah eşim çıktı, o girdi...Ben de gelip merhaba diyemedim...Bugün gelmem zor olur artık, merak edersiniz diye yazayım dedim.

latiyya Mevsimlerden roma Gunel huseyinli kıyamam merak etmişsiniz,iyiyim canlar ama şimdiden cook yoruldum.ben de sizi özledim...İşleri hafifleteyim uğrarım yine

Kolay gelsin
biz sormadık diye mi etiketlemedin
sıkıştırmıypruz diye
kendine gelsin çok yoruldu diye sormuyoz diye miiiiii

günaydın kolay gelsin canım. ne iyi yapmışsın yardımcı almakla. ne kadar sıklıkla gelecek? benim evimin de dip bucak derin temizliğe çok ihtiyacı var. yavaş yavaş kendim yapacam artık

günaydın kolay gelsin canım. ne iyi yapmışsın yardımcı almakla. ne kadar sıklıkla gelecek? benim evimin de dip bucak derin temizliğe çok ihtiyacı var. yavaş yavaş kendim yapacam artık
Valla canım aslında kendim yapmayı seviyorum temizliğimi,evde olunca da yavaş yavaş yapıyorum.tum evin halilari da yılda en az 4 kere falan yıkamaya gonderiyorum...Çok sık gelmiyor yani.en son 3-4 ay önce falan gelmiş,hamileliğimde sanirim...Biz de hatirlayamadik Yine öyle olur sanırım, şimdi bi bahar temizliği gibi olsun dedim ama cam kapı hep açık benim evde, 1 haftaya yine tozlanır her yer. .Yani en çok 1 hafta rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…