Afiyet olsun canım ne çayı ki bu bende alayımSabah spordan sonra kahvaltim 2 ceviz
2 yumurta hasladim utu bol pul biber
Yesil cay
1 t kasik keciboynuzu pekmezi.
Ucken peynirin yarsi.
2 kasik yogurt.3 kasik yesil mercimek.
Yarim portakal
Yarim kepek ekmek .
Sabah istah kapatan cayimdan icmisdim nedi kizlar kahvaltiyi zor yapdim 1 dilim kepek ekmek yarsin anca yedim
Bak canim bence kendini zorla sekersiz icsen super olur sekerle ekstradan kalori alirsin.Amin canım inşallah :)
Senin işin daha zormuş canım yaa Allah sana da kolaylık versin 3 çocukla haftasonu dinlenmekten çok yorulur insan.
Kahve içesim gelmiyor şekersiz çok tatsız geliyor siz nasıl içiyorsunuz kahveyi 1 tane küp şeker atsam olmazmı ki
Ben sade içiyorum bazen içine süt ekliyorum biraz yumuşatsın diye canımAmin canım inşallah :)
Senin işin daha zormuş canım yaa Allah sana da kolaylık versin 3 çocukla haftasonu dinlenmekten çok yorulur insan.
Kahve içesim gelmiyor şekersiz çok tatsız geliyor siz nasıl içiyorsunuz kahveyi 1 tane küp şeker atsam olmazmı ki
Afiyet olsun canımSabah spordan sonra kahvaltim 2 ceviz
2 yumurta hasladim utu bol pul biber
Yesil cay
1 t kasik keciboynuzu pekmezi.
Ucken peynirin yarsi.
2 kasik yogurt.3 kasik yesil mercimek.
Yarim portakal
Yarim kepek ekmek .
Sabah istah kapatan cayimdan icmisdim nedi kizlar kahvaltiyi zor yapdim 1 dilim kepek ekmek yarsin anca yedim
Çayı türk kahvesini falan şekersiz içebiliyorumda nescafeye alışamadm. ama deniycem diğerlerini başardıysam bunuda içebilirim sanırım.Bak canim bence kendini zorla sekersiz icsen super olur sekerle ekstradan kalori alirsin.
1 seker dediyin ne ki kucuk bir sey amma her yeyib icdiyinde her yedik icdikden kaloriden azaltsan hedefe cabuk catarsin .
gozlerini kapat hedefe ulasdigini hayal et de ic kahveni ben oyle yapiyorum
Evde kendim yapiyorum ise baya da yariyor.Afiyet olsun canım ne çayı ki bu bende alayım
Sagol canim insallah bu sabah cok motive oldum kendiligimden bir inac geldi icimden ki yakinlarda yende tartida eskileri gormeye basliyaram insalah hep bereber zayiflayalim nasil kecen sene verdiysem ben 30 kiloyu bu senede vercemAfiyet olsun canım
İnşallah canım yeterki iste verirsin tabiSagol canim insallah bu sabah cok motive oldum kendiligimden bir inac geldi icimden ki yakinlarda yende tartida eskileri gormeye basliyaram insalah hep bereber zayiflayalim nasil kecen sene verdiysem ben 30 kiloyu bu senede vercem
Hepside yağ yakıcı tok tutucu şeyler zaten yapabilirsem bende yapayım bunu. peki 3 bardak demliyosun 3 günde mi içiyosun hepsini bigünde miEvde kendim yapiyorum ise baya da yariyor.
3 , 4, dilim zencefil taze olandan yarim limon suyu sonrada kabuguyla beraber atiyorum icine.
8 tane karanfil.
1 rulo tarcin
8 tane tohum istot siyah olandan.
1 tat kasiki rezene tohumu.
1 tat kasik zerdecal.
3 bardak suda demliyorum ogunlerden 1 saat once ic.
Acayib tokluk veriyor.
Tatlim 3 bardaki sabah kalakan kimi yap ac karna ic geride kalanda oglen ve axsam yemeyinden once hergun taze olarak hazirla ic yani gunde 3 bardak yag yakirda evet rezene de xususen bacaklarda biriken yaglari parcaliyorHepside yağ yakıcı tok tutucu şeyler zaten yapabilirsem bende yapayım bunu. peki 3 bardak demliyosun 3 günde mi içiyosun hepsini bigünde mi
Onu yapamam işte sabah zaten uyandıktan 15 dk sonra evden çıkıyorum taa akşam eve giriyorum iş yerinde de yapmak imkansıza yakın. ama akşamdan akşama içebilirim fayda faydadır dimi :)Tatlim 3 bardaki sabah kalakan kimi yap ac karna ic geride kalanda oglen ve axsam yemeyinden once hergun taze olarak hazirla ic yani gunde 3 bardak yag yakirda evet rezene de xususen bacaklarda biriken yaglari parcaliyor
Kolay gelsinGünaydın canlarrrrr, iyiyim çok şükür...Bol yemeli haftasonundan sonra başladık yeniden, hayırlısı...
Eve yardımcı aldım bugün birlikte temizlik yapıyoruz,evi kaldırdık ayağa,sabah eşim çıktı, o girdi...Ben de gelip merhaba diyemedim...Bugün gelmem zor olur artık, merak edersiniz diye yazayım dedim.
latiyya Mevsimlerden roma Gunel huseyinli kıyamam merak etmişsiniz,iyiyim canlar ama şimdiden cook yoruldum.ben de sizi özledim...İşleri hafifleteyim uğrarım yine
Aynen ondan, o kadar okudum baktım hiç merak etmemiş şuna bak dedim,etiket atmayayim da gorsun gününü dedimKolay gelsin
biz sormadık diye mi etiketlemedin
sıkıştırmıypruz diye
kendine gelsin çok yoruldu diye sormuyoz diye miiiiii
günaydın kolay gelsin canım. ne iyi yapmışsın yardımcı almakla. ne kadar sıklıkla gelecek? benim evimin de dip bucak derin temizliğe çok ihtiyacı var. yavaş yavaş kendim yapacam artıkGünaydın canlarrrrr, iyiyim çok şükür...Bol yemeli haftasonundan sonra başladık yeniden, hayırlısı...
Eve yardımcı aldım bugün birlikte temizlik yapıyoruz,evi kaldırdık ayağa,sabah eşim çıktı, o girdi...Ben de gelip merhaba diyemedim...Bugün gelmem zor olur artık, merak edersiniz diye yazayım dedim.
latiyya Mevsimlerden roma Gunel huseyinli kıyamam merak etmişsiniz,iyiyim canlar ama şimdiden cook yoruldum.ben de sizi özledim...İşleri hafifleteyim uğrarım yine
Valla canım aslında kendim yapmayı seviyorum temizliğimi,evde olunca da yavaş yavaş yapıyorum.tum evin halilari da yılda en az 4 kere falan yıkamaya gonderiyorum...Çok sık gelmiyor yani.en son 3-4 ay önce falan gelmiş,hamileliğimde sanirim...Biz de hatirlayamadikgünaydın kolay gelsin canım. ne iyi yapmışsın yardımcı almakla. ne kadar sıklıkla gelecek? benim evimin de dip bucak derin temizliğe çok ihtiyacı var. yavaş yavaş kendim yapacam artık
Bidaaa senin topiğin önünden geçersemmmmmmmAynen ondan, o kadar okudum baktım hiç merak etmemiş şuna bak dedim,etiket atmayayim da gorsun gününü dedim
Bak yaaa,hem suçlu hem güçlüBidaaa senin topiğin önünden geçersemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?