Hem burası benim değil hepimizin topigiBidaaa senin topiğin önünden geçersemmmmmmm
İyiyim iyiyim yarını bekliyorumBak yaaa,hem suçlu hem güçlü
İyi misin fıstık ?
SAyende tatlımmmHem burası benim değil hepimizin topigi
Canim 100 Gr i 142 kalori.oldukca uygun.karbonhidrat değeri yüksek biraz,ama bence sıkıntı yok yenebilir.ben yiyorum ve rahatsızlık vermedi, çok da tok tutuyorSAyende tatlımmm
Kuu fasulye için yorum yapabilir misin
yani ne kadar yenmeli etkileri vs
deneyimlerin veya
çok iyi. olsun en azından cam kapı gibi ağır işleri halletmiş olursun. sonra günlük temizliğini yaparsın.Valla canım aslında kendim yapmayı seviyorum temizliğimi,evde olunca da yavaş yavaş yapıyorum.tum evin halilari da yılda en az 4 kere falan yıkamaya gonderiyorum...Çok sık gelmiyor yani.en son 3-4 ay önce falan gelmiş,hamileliğimde sanirim...Biz de hatirlayamadikYine öyle olur sanırım, şimdi bi bahar temizliği gibi olsun dedim ama cam kapı hep açık benim evde, 1 haftaya yine tozlanır her yer. .Yani en çok 1 hafta rahatım
istersen bozmazsın niye bozasınSabah süt ictm
Öglende yemekhanede nohut yemegi cikmisti yaninada salata ve cacik aldim.
Iyi gidiyrm ins bozmam kizlaryaa
pişirip soğutup buzluğa mı atıyorsun
akşam değil de öğle için uygun o zaman ne dersinCanim 100 Gr i 142 kalori.oldukca uygun.karbonhidrat değeri yüksek biraz,ama bence sıkıntı yok yenebilir.ben yiyorum ve rahatsızlık vermedi, çok da tok tutuyor
Eki Görüntüle 1967002
Mücver gibi yapılıyor kuzum farkı yok sadece 10 dk civarı haşlıyorsun önceden , kaşar vs ekleyince az yağ ile güzel oluyorKızlar Karnabahar köfte önerdi abla bana markete gidip karnabahar aldım geldim.daha önce yapanıniz var mı hiç?
Olur canım hatta z.yagli supper olur soğuk soğuk..Baklagillerde kı karbonhidrat faydalı karbonhidrat.ogle yemeğinde güzel olurakşam değil de öğle için uygun o zaman ne dersin
öğle araları için alayım yanıma akşam yemeyeyim
Kaşar koymayacagim da tutsun diye az galeta unu koyup yağsız tavada köfte gibi yapacağım.Mücver gibi yapılıyor kuzum farkı yok sadece 10 dk civarı haşlıyorsun önceden , kaşar vs ekleyince az yağ ile güzel oluyor
ama kızartma nihayetinde
tek tek değilde tümden tavaya yayarsan az yağda pişirmiş olursun
Bende kullanıorm bunu o kadar pratik ki güle güle kullanEki Görüntüle 1967075
Kızlar bu arada abla a101 den bunu aldırdı.cam ayna duşakabin için.cok da güzel oldu.su tutmuyor kayıp gidiyor.oneririm.3.55 TL sanirim
Saol canım hep böyle bir şey arıyordum,kokusu da çok güzel ..Sen de güle güle kullanBende kullanıorm bunu o kadar pratik ki güle güle kullan
kıız daha önce yeşil mercimekli tavuk köfte tarifi vermiştim. onu dene bariKızlar Karnabahar köfte girişimi fiyasko.
Hah dedim ablaya nooldu şimdi bu böyle? Her şeyi internet e soruyorsun sorsaydin onu da diyor pişmiş pişmişkaç yakalarsam bogacam seni dedim...
Anladım ki soğan Karnabahar a hiç yakışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?