Başladı mı bulantılar ,Allah kolaylık versinöğlen dışarda 2 bardak şalgam içtim.iyi geldi bulantıma:) evi süpürdüm şimdi mutfağı temizleyip yemek yapmam gerekiyor
Ne bileyim çok güzel oluyor deyince denedim ..Yoksa ızgara köfte yedik ogleyinkıız daha önce yeşil mercimekli tavuk köfte tarifi vermiştim. onu dene bari
Soğan ne alaka kuzummmKızlar Karnabahar köfte girişimi fiyasko.
Hah dedim ablaya nooldu şimdi bu böyle? Her şeyi internet e soruyorsun sorsaydin onu da diyor pişmiş pişmişkaç yakalarsam bogacam seni dedim...
Anladım ki soğan Karnabahar a hiç yakışmıyor
Yavrum mücvere de soğan koyarım ki benSoğan ne alaka kuzummm
mücver gibi dedim yaaa
köfte deyince aklıma geldi, geçende kıyma almıştım kasaba az yağlı olsun dedim. yarısını yağ koymuş. pişirince yarısı eridi gitti aptal herif yaNe bileyim çok güzel oluyor deyince denedim ..Yoksa ızgara köfte yedik ogleyin
niye olmadı ki acaba? karnabaharın yapısından dolayı mıEki Görüntüle 1967126
Görüntüye sakın aldanmayin...O hale gelmesi için bi ton un koydum maalesef...Yoksa çöpe gitti yarıdan fazlasi
Soğan yakışmadı güzelim hiç..Neyse belki eşim sever ama benim hayatta yediğim en kötü şeyniye olmadı ki acaba? karnabaharın yapısından dolayı mı
Ah bi bilsem...Bende yapıyorum hatta karnıbaharı yiyebildiğim tek tür köfte şeklinde olması. dediğin gibi soğanda koyuyorum ama çok lezzetli oluyor. 1 çay bardağı un gitmiyor bile senin neden olmadı ki
Belki şanssızlıktandır, belki damak tadı boşver sende karnıbaharı :)Ah bi bilsem...
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBu arada bekledikçe daha iyi olmuş Karnabahar köfte,sarımsaklı yoğurt ile iyi gitti..Eşim çok begendi
kaşar tutuyordu canımmEki Görüntüle 1967126
Görüntüye sakın aldanmayin...O hale gelmesi için bi ton un koydum maalesef...Yoksa çöpe gitti yarıdan fazlasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?