bana gönderrrr yerim bennnnnnnnSoğan yakışmadı güzelim hiç..Neyse belki eşim sever ama benim hayatta yediğim en kötü şeyablaya diyorum paketleyip götür çocukların yesin, yok yemez benim çocuklar bunu diyor yaaaa evde kovalamaktayim
ama hakkatten temizlik yapıp karnabaharı neden yapıyon kuzummmBen duşa kaçar ev feci koktu...haşlanmış karnabahar ve soğan sarımsak yüzünden.abla cezalı perdeleri tekrar yıkıyoruz asacak yinegülmekten iş yapamıyoruz sakın ola denemeyin a kardesler
yediniz mi yaaaaaaaaaBu arada bekledikçe daha iyi olmuş Karnabahar köfte,sarımsaklı yoğurt ile iyi gitti..Eşim çok begendi
Bugünkü.menüm
Öglen yazdan haxırlayıp dolaba attığım yaz türlüsü 2 servis kaşıgı 1kase yoğurt
Akşam karnabahar yoğurtlu 1tabak
2elma
4ltsu
Spor yok
1sb kefir
Buarada regli oldum 1 parça çikolata küçük bi kare.
Çok iyisin tatlım afiyet olsunMenüm
08.00 1 yumurta+18 zyetin+2 kk peynir+4 çeri domates
12.00 1 yk kurufasulye karıştırılmış salata+1 kase sebze çorbası
20,30 1/2 lt ğul biber ve çörek otlu ayran
su 5 küsür lt
spor : akşam iş çıkışı 6 km trmpolu yürüyüş+15 dk karın hareketi
Uyanık seni ananın evini kokutacan öylemi seni seniii ver annenin numarasını arayacamama hakkatten temizlik yapıp karnabaharı neden yapıyon kuzummm
ben brokoli karnabahr aldım pazar günü hangi gün pişirsem diye düşünüyom kara kara
hatta anneme inip pişiriiiim diyom onun ev koksun diyomm
onun bahçeye açılıyor salonu mutfağı yavvv
Canım yeşil biber kapya biber domates patlıcan hepsini dogruyorum eşit miktarda dolap poşetine yerleştiriyorum birer pişirimlik kışın ister etli ister sade düdüklüde soganı hafif kavuruyorum sarmısak bırakıyorum bir kaç diş dolaptan çıkardıgım sebzeleri ekliyorum su eklemiyorum kendi suyuyla düdüklünün kspagını kapatıp 10 dk pişiriyorum hazır etli yapacaksan eti önce haşla soğanla kavur. Ben salça eklemiyorum domates oldugu için içinde arzuyo göre fasulyede eklene bilir yada kışın patates ekleyebilirsin zevkine damak tadına kalmış güzelimnasıl attın canım tarif eder misin
susss çaktırmaaaaÇok iyisin tatlım afiyet olsun
Uyanık seni ananın evini kokutacan öylemi seni seniii ver annenin numarasını arayacam
çiğden atıyorsdun yni buzluğa değil miCanım yeşil biber kapya biber domates patlıcan hepsini dogruyorum eşit miktarda dolap poşetine yerleştiriyorum birer pişirimlik kışın ister etli ister sade düdüklüde soganı hafif kavuruyorum sarmısak bırakıyorum bir kaç diş dolaptan çıkardıgım sebzeleri ekliyorum su eklemiyorum kendi suyuyla düdüklünün kspagını kapatıp 10 dk pişiriyorum hazır etli yapacaksan eti önce haşla soğanla kavur. Ben salça eklemiyorum domates oldugu için içinde arzuyo göre fasulyede eklene bilir yada kışın patates ekleyebilirsin zevkine damak tadına kalmış güzelim
Canım çok zor bir durumiyi akşamlar kızlar,
Sabah kahvaltım güzeldi
1 yumurta 1 tanede domates yedim.
Ama sinirden akşam yemeğim fazla kaçtı. 1 tabak makarna ve salata yedim.
Daha doğrusu sinir değil çok üzgünüm. Bugün ev oturmasına gittik. Annem ve benim haricimde ev sahibi dahil 3 kişi vardı. Çantam vestiyerde asılıydı. Cüzdanımda da 60 TL vardı. Cüzdanımdan 50 TL çalınmış
Giden parayamıı yanayım yoksa kaybolan güvenimizemi bilemedim. Üstelik senelerdir görüştüğümüz ailem diyebileceğim kişilerdi. Hangisi aldı bilmiyorum. Canımı en çok sıkanda bu.
Ona da ayrı bir sinir oldum. Sonra neyse en azından bu kalmış dedim. Çünkü o parayla benim 10gün evi idare etmem gerekiyordu. Alabilecek yaşta bir çocuk yoktuCanım çok zor bir durum
ama 50 alıp 10 tl yi neden bırakmış
yol prası gibi
la havleeee
çocuk var mıydı canım evde
tatlım üzme canınıOna da ayrı bir sinir oldum. Sonra neyse en azından bu kalmış dedim. Çünkü o parayla benim 10gün evi idare etmem gerekiyordu. Alabilecek yaşta bir çocuk yoktu
tatlım üzme canını
ben böyle durumlarda ihtiyacı olaan ldı ise helal derim olmayan aldı ise helal etmem derim içimden
çocukta olabilir ama
inşallah bir yerde düşmüştür bulrusun ve o sıkıntıdan kurtulursun
Ewet canım çiğden. Mükemmel oluyo tavsiye ederimçiğden atıyorsdun yni buzluğa değil mi
çok leziz oluyordur haaa
Çok geçmiş olsun canım üzme canını vardır bi hayır bundada her şerde bi hayır her hayırda bir şer gizlidir canım bu olmasa belki daha sonra daha büyük bir şey alınacaktı daha dikkatli olursun bundan sonra o insanların yanında rabbim kolaylık versin canımiyi akşamlar kızlar,
Sabah kahvaltım güzeldi
1 yumurta 1 tanede domates yedim.
Ama sinirden akşam yemeğim fazla kaçtı. 1 tabak makarna ve salata yedim.
Daha doğrusu sinir değil çok üzgünüm. Bugün ev oturmasına gittik. Annem ve benim haricimde ev sahibi dahil 3 kişi vardı. Çantam vestiyerde asılıydı. Cüzdanımda da 60 TL vardı. Cüzdanımdan 50 TL çalınmış
Giden parayamıı yanayım yoksa kaybolan güvenimizemi bilemedim. Üstelik senelerdir görüştüğümüz ailem diyebileceğim kişilerdi. Hangisi aldı bilmiyorum. Canımı en çok sıkanda bu.
Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim şafi adıyla şifa versin bol bol ıhlamur nane pekmez şerbeti ver güzelimGünaydın kızlar, eşim üşütmüş,onunla uğraşıyorum evde bugün gitmeyecek ise.merak etmeyin beni.optim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?