Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, eşim üşütmüş,onunla uğraşıyorum evde bugün gitmeyecek ise.merak etmeyin beni.optim cok
Gitmiş canımm ne güzel 3 ay diyorum ben hatta 4 ay böyle böyle gidecek zor gidsiyor ama gidecekGünaydın kızlar bugün tartıda 94.5 çıktım 300 gr gitmiş regli dönemindeyim inşallah haftaya 93leri görürüm
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsnız
İnan o gidenin yerine fazlası gelecektir.Orada gittiğinden eminim. Ama yinede kendimi rahatlatmaya kin tutmamaya çalışıyorum. Peygamber efendimiz "Birine hakkınızı helal etmediğinizde ne halde olduğunu görseydiniz ona hakkınızı helal ederdiniz". demiş. O sözü duyduğumdan beri çok dikkat ederim. Bugünde bu olunca boşver kim aldıysada hakkını helal et. Belki çok ihtiyacı vardı ondan yaptı diyorum. Sonradan da benim de ihtiyacım vardı, onlarda bunu bilen insanlardı deyip ona hırslanıyorum.
Annemde çıkacağı varmış takma diyor. Yani açıkçası dediğim gibi paranın gitmesinden çok bunu yakınlarımdan birinin yapması canımı sıktı
Bugün daha iyiyim canım sağolGünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
neler getirdin bugün işe
KAlorisini bilmiyorum ama dün kuru fasulye için yazışmıştıkBugün daha iyiyim canım sağol
Nohut salatası yaptım bugün hem tok tutar diye düşündüm yine yanına yoğurt koydum :)
Nohutun kalorisi çok yüksek değil dimi?
Şimi baktım da nohut salatası porsiyonu 95 kcal diyor, iyi sanırım :)KAlorisini bilmiyorum ama dün kuru fasulye için yazışmıştıkno_name_ ile öğle arası yenebilir
Gayet iyi canım 500 gr ödem vardır reglide olmadın sabah şişidir canımGünaydın kızlarr
81,5
Ewet canım öyle yada böyle salyangoz misali yavaş ve emin adımlarla ericez gram gramGitmiş canımm ne güzel 3 ay diyorum ben hatta 4 ay böyle böyle gidecek zor gidsiyor ama gidecek
İyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyoGünaydın kızlar nasılsnız
Çok iyi bence afiyet olsun canım bol bol su içmeyi unutma kilo vermede su çok etkiliŞimi baktım da nohut salatası porsiyonu 95 kcal diyor, iyi sanırım :)
Dokunmuyorsa ye canımŞimi baktım da nohut salatası porsiyonu 95 kcal diyor, iyi sanırım :)
yok beğenmedim benKızlar kullanıcı adımı salyangoz misalimi yapsam ne dersiniz fikir verin bakem bana daha çok uyar sanki
Tamam ortim sen olmasın diyosan olmaz beybisi ne yiyeceksin bugün yanında bişey getirdinmi canımyok beğenmedim ben
daha naif bir isim bul kendine
seni anlatsın
evet salyangoz misali gidiyor kilolar ama bu olmasın ismin
Allah acil şifalar versin cnmGünaydın kızlar, eşim üşütmüş,onunla uğraşıyorum evde bugün gitmeyecek ise.merak etmeyin beni.optim cok
Çok geçmiş olsun canım üzme canını vardır bi hayır bundada her şerde bi hayır her hayırda bir şer gizlidir canım bu olmasa belki daha sonra daha büyük bir şey alınacaktı daha dikkatli olursun bundan sonra o insanların yanında rabbim kolaylık versin canım
İnan o gidenin yerine fazlası gelecektir.
getirmedim sabah tartıya çıkıp kiloyu görünce kahvaltı bile yapasım kaçtıTamam ortim sen olmasın diyosan olmaz beybisi ne yiyeceksin bugün yanında bişey getirdinmi canım
Toparlanmasına sevindim canım biraz olsun.Saolun canlaröperim hepinizi. Benim kurtlu dayanamadı tutturdu gidecem diye,giyiniyor şimdi...
Makinaya çamaşır Atacagim evden gitsin diye bekliyorum, bugün yatak altı bazaya girisecegim..İnsan misafir bornozu alır mı arkadaş,nasıl bı mantıktır bu, havlu neyine yetmez, peştamal bile almışım misafir için, her yer her yerdesanki hamam isletiyoruz
zinnia @Mevsimlerden roma tebrikler kizlarrrrrrrr, sabah eşime yedireyim diye onunla kahvaltı yapmıştım, su an çıktım tartıya tok karna 80.5 ...
@sempatik_kiz geçmiş olsun canım, çok can sıkıcı olmuş..
Herkes iyidir umarım..@Gunel huseyinlilatiyya @fantastikaaa ve yeni gelen arkadaş nickini hatırlayamadım, cepten de bakamadım, kasıyor çok
Gelirim yine, öptüm coookkkk
Çok zor gidiyor canımmAllah acil şifalar versin cnm
Saolcnm. Bende bu şekilde düşünmeye başladım artık.
İnşallah cnmbu arada giden kiloyuda fark ettim hedefe adım adım yaklaşıyorsun. Ben 61 kiloyum hala. Bu hafta hiç vermemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?