Vallahi delilik çok gereksiz..Havlu tamam da 12 yıl olacak evliyiz onlarca insan geldi gitti bi kişi de bornoz kullanmadı..Neden aldım ki diyorum.alinmamali bence haybeye yer kapliyorToparlanmasına sevindim canım biraz olsun.
kilon çok iyi canımmmmm
havlu bornoz peştemal alınır canımm
ben de alırım evde bir dolap gözü sırf havlu
hatta fazla alır hediye götürürüm bende de var o delü halleerrr
Sıkma canını, bir anda gitmeye başlayacak,emin olÇok zor gidiyor canımm
ilk haftalar 2 şer gitti nerdeyse ama 3 haftadır çok zorluyor artık
hayırlısı uğraşıytorum ciddi
canım sıkılıyor arada
İstifciyim ben ya vallahi koydum teşhisimi, insan hamile kalırım ayağım büyür diye 3 numara büyük ayakkabı bot indirimde tek kalmış diye alır mı yaaa, yıllardır dolap bekliyor,kiyip veremiyorum da çok güzeller ..Bu istifcilik iste...Hastalık bu hastalık, vallahi...Almıyorum artık zaten hiç bir şey.Toparlanmasına sevindim canım biraz olsun.
kilon çok iyi canımmmmm
havlu bornoz peştemal alınır canımm
ben de alırım evde bir dolap gözü sırf havlu
hatta fazla alır hediye götürürüm bende de var o delü halleerrr
Al senVallahi delilik çok gereksiz..Havlu tamam da 12 yıl olacak evliyiz onlarca insan geldi gitti bi kişi de bornoz kullanmadı..Neden aldım ki diyorum.alinmamali bence haybeye yer kapliyor
SAbah yarım saat civarı kendime gelemedimSıkma canını, bir anda gitmeye başlayacak,emin ol
Haa bak bu normal değil kuzummmİstifciyim ben ya vallahi koydum teşhisimi, insan hamile kalırım ayağım büyür diye 3 numara büyük ayakkabı bot indirimde tek kalmış diye alır mı yaaa, yıllardır dolap bekliyor,kiyip veremiyorum da çok güzeller ..Bu istifcilik iste...Hastalık bu hastalık, vallahi...Almıyorum artık zaten hiç bir şey.
He valla canımm yaaevlendiğimizden hiç kuru fasulye yapmamıştım. bugün aldım bide et aldım. yarın yapacam. bugün de pırasa yapacam. bide wc banyo yıkanacak.
kızlar ya keşke aynı şehirde olsaydık çok canım sıkılıyor görüşürdük ne güzel..
Nasıl bi salata bu? afiyet olsun:)Yaa ben çok açım yada bu salata çok lezzetli olmuş
Denemediyseniz bi ara deneyin bence :)
Film ya da dizi izlesen? Supper oyaliyor, keyifli geçiyor vakit ve çok eğitici ..Bi dedektif olacak kadar bilgiye sahibim diziler sayesindeevlendiğimizden hiç kuru fasulye yapmamıştım. bugün aldım bide et aldım. yarın yapacam. bugün de pırasa yapacam. bide wc banyo yıkanacak.
kızlar ya keşke aynı şehirde olsaydık çok canım sıkılıyor görüşürdük ne güzel..
Afiyet olsun canım, tarif isterizYaa ben çok açım yada bu salata çok lezzetli olmuş
Denemediyseniz bi ara deneyin bence :)
Haa bak bu normal değil kuzummm
Gidecek elbet sen sakin tut kendini canimSAbah yarım saat civarı kendime gelemedim
sonra sakinleştirdim yine kendimi
Nasıl bi salata bu? afiyet olsun:)
Teşekkür ederim kızlar, bende internetten buldm buzluğumda haşlanmış nohutum vardı 1 su bardağından 1 parmak kadar az nohutu biraz dere otu bi yaprak marul ve biraz maydonz doğrayıp ekledim közlenmiş kırmızı biber doğradm bi tane bide mısır ekledim üstüne limon ve nar ekşisiylede tat verdim. Çok beğendim ama dedim ya ya açlıktan ya lezzetinden emin değilim :))Afiyet olsun canım, tarif isteriz
bilgisayarım yok ki. can sıkıntısından yarın kv.mi ve görümcelerimi oturmaya çağırdım:) mercimekli köfte yapacam. fasulyeyi de bugüne aldım bu yüzden. kaynar suyla ıslatmaya çalışıyorum akşama yetişsin diyeFilm ya da dizi izlesen? Supper oyaliyor, keyifli geçiyor vakit ve çok eğitici ..Bi dedektif olacak kadar bilgiye sahibim diziler sayesinde
hım ilginçmiş:) ben nohuta sadece tuz ve kimyon koyup yemeyi çok seviyorum. burda bi markette nohutun kilosu 10 küsür liraydıTeşekkür ederim kızlar, bende internetten buldm buzluğumda haşlanmış nohutum vardı 1 su bardağından 1 parmak kadar az nohutu biraz dere otu bi yaprak marul ve biraz maydonz doğrayıp ekledim közlenmiş kırmızı biber doğradm bi tane bide mısır ekledim üstüne limon ve nar ekşisiylede tat verdim. Çok beğendim ama dedim ya ya açlıktan ya lezzetinden emin değilim :))
Al barı bi lap top kuzucum nasıl geçer bunca ay? İlerleyen dönemlerde iyi olurdu aslindabilgisayarım yok ki. can sıkıntısından yarın kv.mi ve görümcelerimi oturmaya çağırdım:) mercimekli köfte yapacam. fasulyeyi de bugüne aldım bu yüzden. kaynar suyla ıslatmaya çalışıyorum akşama yetişsin diye
Kolay gelsin birtanem, ben haşlanmış alıyorum kuru fasulye ve nohutubilgisayarım yok ki. can sıkıntısından yarın kv.mi ve görümcelerimi oturmaya çağırdım:) mercimekli köfte yapacam. fasulyeyi de bugüne aldım bu yüzden. kaynar suyla ıslatmaya çalışıyorum akşama yetişsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?