Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Vallahi delilik çok gereksiz..Havlu tamam da 12 yıl olacak evliyiz onlarca insan geldi gitti bi kişi de bornoz kullanmadı..Neden aldım ki diyorum.alinmamali bence haybeye yer kapliyor

İstifciyim ben ya vallahi koydum teşhisimi, insan hamile kalırım ayağım büyür diye 3 numara büyük ayakkabı bot indirimde tek kalmış diye alır mı yaaa, yıllardır dolap bekliyor,kiyip veremiyorum da çok güzeller ..Bu istifcilik iste...Hastalık bu hastalık, vallahi...Almıyorum artık zaten hiç bir şey.

Bende evime yerleşirken çok zorlanmıştım. Çeyiz alırken o kadar çok gereksiz şey almışım ki gereklileride abartmışım, mutfağım kocaman olduğu halde sığamadım yatak odasıda aynı o şekilde. Annem herkese beni örnek gösteriyormuş almayın yerleştiremedik sığdıramadık diye. Herşeyi lazım olur diye diye aldım. İşin kötüsü hala almaya devam ediyorum bitmiyor gözümde nedense

zinnia Mevsimlerden roma no_name_ sağolun kızlar iyiyim. sabah elektrikler kesikti Wifi yoktu giremedim. sonra bankaya gittim yeni geldim.
yediğim herşeyden tiksiniyorum. ne yersem yeyim çıkaracakmışım düşüncesi var. dün postaneye giderken yarı yolda bayılacağımı hissettim. yine de iyi çok şükür istifra yok en azından.
no_name_ canım geçmiş olsun eşine. bornozları sen kullansan seninkiler 12 yıldır eskimiştir? yada hediye götür. 3 numara büyük ayakkabı mı aldın allahım:))

Haa bak bu normal değil kuzummm

He valla canımm yaa
yormadan yıka wc banyoyu
kuru kuşbaşı ile afiyet olsun yarasın sana da kuzunada şimdiden

Film ya da dizi izlesen? Supper oyaliyor, keyifli geçiyor vakit ve çok eğitici ..Bi dedektif olacak kadar bilgiye sahibim diziler sayesinde

Nasıl bi salata bu? afiyet olsun:)

Afiyet olsun canım, tarif isteriz
Teşekkür ederim kızlar, bende internetten buldm buzluğumda haşlanmış nohutum vardı 1 su bardağından 1 parmak kadar az nohutu biraz dere otu bi yaprak marul ve biraz maydonz doğrayıp ekledim közlenmiş kırmızı biber doğradm bi tane bide mısır ekledim üstüne limon ve nar ekşisiylede tat verdim. Çok beğendim ama dedim ya ya açlıktan ya lezzetinden emin değilim :))

Film ya da dizi izlesen? Supper oyaliyor, keyifli geçiyor vakit ve çok eğitici ..Bi dedektif olacak kadar bilgiye sahibim diziler sayesinde
bilgisayarım yok ki. can sıkıntısından yarın kv.mi ve görümcelerimi oturmaya çağırdım:) mercimekli köfte yapacam. fasulyeyi de bugüne aldım bu yüzden. kaynar suyla ıslatmaya çalışıyorum akşama yetişsin diye

hım ilginçmiş:) ben nohuta sadece tuz ve kimyon koyup yemeyi çok seviyorum. burda bi markette nohutun kilosu 10 küsür liraydı

Al barı bi lap top kuzucum nasıl geçer bunca ay? İlerleyen dönemlerde iyi olurdu aslinda

Kolay gelsin birtanem, ben haşlanmış alıyorum kuru fasulye ve nohutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…