eşim de diyor al diye aslında. tablet var belki onunla idare ederimAl barı bi lap top kuzucum nasıl geçer bunca ay? İlerleyen dönemlerde iyi olurdu aslinda
sağol canım benim. konserve yani öyle mi? pratik aslında güzel fikir. nasıl gidiyor baza temizleme işi?Kolay gelsin birtanem, ben haşlanmış alıyorum kuru fasulye ve nohutu
eline sağlık canımcım. yeşil sebze niye hiç pişirmiyorsun? pırasa yada ıspanak gibi?Ben de mutfağa girdim tekrar Karnabahar köfte yapıyorum,dün yaptigim hataları yapmadan..Bi de kapuska yaptim yine
Ispanak dün yedim daha görmedin sanırımeline sağlık canımcım. yeşil sebze niye hiç pişirmiyorsun? pırasa yada ıspanak gibi?
Haşlanmış evet canım supper pratik oluyor...sağol canım benim. konserve yani öyle mi? pratik aslında güzel fikir. nasıl gidiyor baza temizleme işi?
hım görmemişim demek:) pancar sapını hiç duymadımIspanak dün yedim daha görmedin sanırımpazar yumurtalı kavurmasini yaptım 2 gündür yiyoruz..pirasa çok sık yapmam,arada yapiyorum
selam sağol canım sen napıyosunSelam kızlar afiyet olsun şimdiden yemekleriniz kolay gelsin
Haşlanmış evet canım supper pratik oluyor...
Dünden işlerim yarım kaldı onları hallettim şimdi ufaklığı uyutmaya çalışıyorum canım feci karın ağrım var regliden dolayıselam sağol canım sen napıyosun
geçmiş olsun canım çabuk geçer umarımDünden işlerim yarım kaldı onları hallettim şimdi ufaklığı uyutmaya çalışıyorum canım feci karın ağrım var regliden dolayı
Bugünü atlatırsam geçer canım çok sağolgeçmiş olsun canım çabuk geçer umarım
Selam fıstığım nasılsın? Bir ara uğramıştım topiğine umarım bol bol kilo vermişsindir. :)
Ben sana şeyi sormak istedim hala tek öğün mü gidiyorsun? Ve kilo verebiliyor musun bu şekilde nedir durumun?
Ben günde 2 öğün yiyorum bir süredir 55'ten 51'e düştüm. 50'ye inmeye çalışıyorum da artık tek öğüne mi geçsem diyorum.
Canim merhaba,supper gitmiş tebrikler..Ben bi ileri bir geri yerimde sayıyorum..Değişiyor bazen 3 öğün yiyorum bazen 2 öğün canım.ama 4 gün diyetteyim 3 gün deli gibi yiyorum uzun süredir,spor da yok o sebeple gitmiyor kilolar yerimde sayıyorumSelam fıstığım nasılsın? Bir ara uğramıştım topiğine umarım bol bol kilo vermişsindir. :)
Ben sana şeyi sormak istedim hala tek öğün mü gidiyorsun? Ve kilo verebiliyor musun bu şekilde nedir durumun?
Ben günde 2 öğün yiyorum bir süredir 55'ten 51'e düştüm. 50'ye inmeye çalışıyorum da artık tek öğüne mi geçsem diyorum.
Kolay gelsin canım, yat dinlen biraz başka türlü geçmez o agriDünden işlerim yarım kaldı onları hallettim şimdi ufaklığı uyutmaya çalışıyorum canım feci karın ağrım var regliden dolayı
Acayip lezzetli oluyor ıspanak gibi yumurtalı kavurmasini yapıyorum..Bizde de kimse yapmaz,internette görmüştüm.ispanaktan bile lezzetli oluyorhım görmemişim demek:) pancar sapını hiç duymadım
iyi hadi gözün aydın afiyet olsun :)İyi ki 2.sansi vermişim su karnabahar köfteye.bugun çok güzel oldu,dünkü ile alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?