Keşke eti de baştan pisirseydinfasulyeyi tam kıvamında halşamıştım ne güzel, içindeki etin pişmesini beklerken lapa haline getirdim
Ögleden sonra yatdım ama banamısın demedi üşüttüm sanırım buay fark etmeden ondan bukadar sancılandım tırnak diplerim morardı resmemKolay gelsin canım, yat dinlen biraz başka türlü geçmez o agri
yüksük çorbası nasıl oluyor canımmBugünkü menüm
Öğlen 1dilim börek
1kase yogurt
Akşam dünkü nohut yemegini bugün yüksük çorbasına çevirdim ondan bir kepçe bol ekşili
Gün içinde
2elma
2fincan yeşil çay
1kupa kahve
5ltsu
Spor yok 1sb kefir
afiyet olsun canım benimBugünkü menüm :
08:00 2 adet haşlanmış yumurta +1 dilim peynir
14:00 1 tabak bol acılı kapuska+yoğurt+1 adet Karnabahar köfte
18:00 1 tabak yoğurtlu kapuska+6 adet Karnabahar köfte
Su:2 litre
Spor yok
eti az kavurup sonra beraber pişiriyorum ben canımfasulyeyi tam kıvamında halşamıştım ne güzel, içindeki etin pişmesini beklerken lapa haline getirdim
Bayılırım yüksük çorbasınaBugünkü menüm
Öğlen 1dilim börek
1kase yogurt
Akşam dünkü nohut yemegini bugün yüksük çorbasına çevirdim ondan bir kepçe bol ekşili
Gün içinde
2elma
2fincan yeşil çay
1kupa kahve
5ltsu
Spor yok 1sb kefir
günaydın:) ben de eti önce kavurdum hatta biraz da haşladım. ama fasulyeyi önceden haşlamış olduğum için eti beklerken fasulye lapa oldu yine. birdahaki sefere fasulyeyi ıslattıktan sonra haşlamadan etle birleştirecem.eti az kavurup sonra beraber pişiriyorum ben canım
olsun tadı güzeldir onun eminim afiyet olsun yarasın kuzuna ve sana
günaydın canım bugün daha iyi misin?Ögleden sonra yatdım ama banamısın demedi üşüttüm sanırım buay fark etmeden ondan bukadar sancılandım tırnak diplerim morardı resmem
ayy ben de:) bir de analı kızlı var ya bilirsin sen, mmmmmmBayılırım yüksük çorbasına
eti de baştan pişirdim ama tam pişirmeden fasulyeyi kattım canımcım:)Keşke eti de baştan pisirseydin
Hastayım canim, keyfim yoketi de baştan pişirdim ama tam pişirmeden fasulyeyi kattım canımcım:)
neysa yedik gitti fena değildi.
nasılsın bu sabah günaydın:)
Sağol canım sanada afiyet olsunyüksük çorbası nasıl oluyor canımm
böreği nasıl yaptın bir de
afiyet olsun canımm
ağrıların nasıl
Bende bendeeeeBayılırım yüksük çorbasına
Günaydın güzellik hamdolsun daha iyiyim bugün sen nasılsın fıstıkgünaydın canım bugün daha iyi misin?
Gel yapayım sana canım bizde bilmeyeni gelin olarak almıyolar analı kızlıyıayy ben de:) bir de analı kızlı var ya bilirsin sen, mmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?