Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Menüm
08.00 1/2 sigara böreği ( fırın :) ) +1 yumurt+15 zyetin+2 kk peynir+4 çeri
12.00 2 parmak büyüklüğünde ızgra köfte eklenmiş salata+1/4 yeşil elma
20.30 1 lt pul biberli çörek otlu ayran+1 sigara böreği
su 5 küsür lt
spor: akşam iş çıkışı 6 km yürüyüş+15 dk karın hareketleri

yüksük çorbası nasıl oluyor canımm
böreği nasıl yaptın bir de
afiyet olsun canımm
ağrıların nasıl

Bugünkü menüm :

08:00 2 adet haşlanmış yumurta +1 dilim peynir

14:00 1 tabak bol acılı kapuska+yoğurt+1 adet Karnabahar köfte

18:00 1 tabak yoğurtlu kapuska+6 adet Karnabahar köfte

Su:2 litre
Spor yok
afiyet olsun canım benim
şöyle güzel pişmiş bir kapuska yiyesim var
kıymalı bulgurlu falan

eti az kavurup sonra beraber pişiriyorum ben canım
olsun tadı güzeldir onun eminim afiyet olsun yarasın kuzuna ve sana
günaydın:) ben de eti önce kavurdum hatta biraz da haşladım. ama fasulyeyi önceden haşlamış olduğum için eti beklerken fasulye lapa oldu yine. birdahaki sefere fasulyeyi ıslattıktan sonra haşlamadan etle birleştirecem.

Günaydın kızlar, bu sabah oldukça kötü uyandım,daha doğrusu gece uyuyamadım.kulak ağrım nuksetti...Yaz kış olur,kendimi koruyamadigimda ...kronik artık.. eşim ağır grip.... yolcu ettim onu da, ben de duş alıp hastaneye gideceğim kulağım feci.. koruyamadik kendimizi sanırım...

yüksük çorbası nasıl oluyor canımm
böreği nasıl yaptın bir de
afiyet olsun canımm
ağrıların nasıl
Sağol canım sanada afiyet olsun
Böreği kendim açtım ıspanaklı kıymalı hafta sonu pişirip buzluğa atmıştım dün çocukların beslenme saati için çıkarınca bir dilim kendime aldım
Çorbada biraz sıvıyağı tencere koyuyoruz salça ve naneyi kavur biraz suyunu ekle kaynayınca mantıyı ekliyosun haşlanmış nohutu ekle limon suyu veya limon tuzu ve tuz ekleyip kaynamaya bırakıyorum ara ara karıştır mantılar pişince tamam oldu yemek ben hazır mantıyla yaptım istersen sarmısakta eklene biliyo damak tadına kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…