- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Çok geçmiş olsun canım eşinde gitmeyip dinlenseydi bu grip çok pisbi hastalık geçmiyo kolay kolay dinlenmezsen doktordan gelince yaz mutlaka ne dedi.Günaydın kızlar, bu sabah oldukça kötü uyandım,daha doğrusu gece uyuyamadım.kulak ağrım nuksetti...Yaz kış olur,kendimi koruyamadigimda ...kronik artık.. eşim ağır grip.... yolcu ettim onu da, ben de duş alıp hastaneye gideceğim kulağım feci.. koruyamadik kendimizi sanırım...
Günaydın canımmGüünaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
O zaman fasuşyen çok iyiymiş kuzumeti de baştan pişirdim ama tam pişirmeden fasulyeyi kattım canımcım:)
neysa yedik gitti fena değildi.
nasılsın bu sabah günaydın:)
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, bu sabah oldukça kötü uyandım,daha doğrusu gece uyuyamadım.kulak ağrım nuksetti...Yaz kış olur,kendimi koruyamadigimda ...kronik artık.. eşim ağır grip.... yolcu ettim onu da, ben de duş alıp hastaneye gideceğim kulağım feci.. koruyamadik kendimizi sanırım...
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, bu sabah oldukça kötü uyandım,daha doğrusu gece uyuyamadım.kulak ağrım nuksetti...Yaz kış olur,kendimi koruyamadigimda ...kronik artık.. eşim ağır grip.... yolcu ettim onu da, ben de duş alıp hastaneye gideceğim kulağım feci.. koruyamadik kendimizi sanırım...
GünaydıınnnGüünaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Okurken yoruldum kız maşallah canım karda yürümeyi çok severim bide hafif yamur çiselerken inşallah buzlanma olmazda yürürsün güzelinuyandım önce akşam yürürken giyeceğim kıyafetlerimi çantama koydum, 15 dk karın hareketi çalıştım, duş aldım, çiçeklerimi suladım, patatesli breği attım fırına, 3 tabak civarı kuru fasulyem artmıştı bunu nasıl dökerim yaa dedim içimden sonrasempatik_kiz geldi aklıma koydum saklama kabına attım buzluğa, çamaşırları topladım yenisini astım, kahvaltıyı hazırladım, kahvaltımı yaptım,kuzumu okula gönderdim,makinayı boşalttım doldurdum, yatakları ve ortalığı topladım, üzerimi giyindim, çayımı koydum son bardak, haberleri açtım kanepeye yarı uzandım iki satırda arkadaşlarıma yazayım dedim ,8,25 e kadar bööle keyif yapacağım.
Dışarda kar yağıyor, dün sabah 6,30 gibi başlamıştı sulu borandı ama bu sabah yağan tutuyor.
Ve bugün daha soğuk, Dün akşam yürüyebildim umarım çok yağmaz yollar buz olmaz yürürüm rahat.
GünaydınHepinize günaydıınnn :)
Bende çok severim canımm, ama buz tehlikeli oluyor yürüdüğüm yol inişli çıkışlı yokuş aşağı zorlanıyorum.Okurken yoruldum kız maşallah canım karda yürümeyi çok severim bide hafif yamur çiselerken inşallah buzlanma olmazda yürürsün güzelin
İyiyiz canım sen nasılsın, iştesin sanırım ben de oturdum masama başlamadan işlere iki satır sizlerle yazışayım dedim.Nasılsınız
İyiyim canım bende öyleyim oturdum masama foruma bakınıyorum. İş yok sabahları yoğun olmuyor. Uykumda açılmadı nedense 1 haftadır çok zor uyanıyorum. Sen ne iş yapıyordun?İyiyiz canım sen nasılsın, iştesin sanırım ben de oturdum masama başlamadan işlere iki satır sizlerle yazışayım dedim.
nasıl gidiyor rejim
bugün öğle menüsünde neler var
Afiyet olsun canım, tv karşısında kek börek vs unut onları , her türlü unut, hatta bekarsın sanırım evlenirsen çocuğun olursa eşine çoluğuna çocuğuna bile yedirme, başa bela o akşamları yenen kek börek vs,İyiyim canım bende öyleyim oturdum masama foruma bakınıyorum. İş yok sabahları yoğun olmuyor. Uykumda açılmadı nedense 1 haftadır çok zor uyanıyorum. Sen ne iş yapıyordun?
Rejim iyi sayılır gündüz problem yok ama akşam zorluyor. O kadar alışmışım ki tv izlerken çayın yanında kek kurabiye atıştırmaya :/
Dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım yanına da yoğurt koydum ondan getirdim canım
Evliyim canım 7 aylık hemde. Eşimde boğazına düşkün maalesefAfiyet olsun canım, tv karşısında kek börek vs unut onları , her türlü unut, hatta bekarsın sanırım evlenirsen çocuğun olursa eşine çoluğuna çocuğuna bile yedirme, başa bela o akşamları yenen kek börek vs,
PAtlıcan yoğurt güzelmiş afiyet olsun canım.
Ben İnşaat ve Enerji firmasında Satınalma ve Lojistik uzmanıyım canım,
Evlendiktwen sonra düzenli yemek vs kilo aldırıyorEvliyim canım 7 aylık hemde. Eşimde boğazına düşkün maalesefben onunla tanıştığımda 75 kilo falandı sonra 6 yıl sevgiliydik askerde 90a ulaştı şimdi oda 94-95 oldu. Adama ben mi kilo aldırdım naptım anlamadım
inşallah umut ettiğin gibi olur canımBende çok severim canımm, ama buz tehlikeli oluyor yürüdüğüm yol inişli çıkışlı yokuş aşağı zorlanıyorum.
dün akşam yağmur yağıyordu ama yürüdüm biraz ıslandım isteyerek sonra taktım şapkamı,
bugünde yürürüm buz olmayacağını düşünüyor ve umit ediyorum
Afiyet olsun akşamları yeşil çay iç iştahını keser çok canım bişeyler isterse ayran iç karın yağlarında çok etkili yogurt süt canımİyiyim canım bende öyleyim oturdum masama foruma bakınıyorum. İş yok sabahları yoğun olmuyor. Uykumda açılmadı nedense 1 haftadır çok zor uyanıyorum. Sen ne iş yapıyordun?
Rejim iyi sayılır gündüz problem yok ama akşam zorluyor. O kadar alışmışım ki tv izlerken çayın yanında kek kurabiye atıştırmaya :/
Dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım yanına da yoğurt koydum ondan getirdim canım
Son zamanlarda çok dikkat ediyorum onada yedirmiyorum hatta sayemde zorla oda diyet yapmış oluyor :)Evlendiktwen sonra düzenli yemek vs kilo aldırıyor
dikkat edin birbirinize
zaten akşamları yatmadan illa yoğurt yiyorum canım yeşil çayda aklımda olsun :)Afiyet olsun akşamları yeşil çay iç iştahını keser çok canım bişeyler isterse ayran iç karın yağlarında çok etkili yogurt süt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?