- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Afiyet olsun canım yiyebiliyosan acı pulbiber at canım ayranda yapabilirsin pulbiberli acılı canımSon zamanlarda çok dikkat ediyorum onada yedirmiyorum hatta sayemde zorla oda diyet yapmış oluyor :)
zaten akşamları yatmadan illa yoğurt yiyorum canım yeşil çayda aklımda olsun :)
Yiyebiliyorum acıyı çokda severim ama bi etkisi olur mu onun bazen zencefil zerdaçal atıyorum onu duymuştum bi yerdenAfiyet olsun canım yiyebiliyosan acı pulbiber at canım ayranda yapabilirsin pulbiberli acılı canım
Ben faydasını görüyorum canım haftada 3yada 4 gün akşamları yatmadan yarım saat önce acılı ayran içiyorum kilo vermemde içip içmedediğim zaman fark var içtiğim hafta daha iyi veriyorumYiyebiliyorum acıyı çokda severim ama bi etkisi olur mu onun bazen zencefil zerdaçal atıyorum onu duymuştum bi yerden
Acaba ben verebiliyomuyum ki şimdi çok meraklardayım. internetten baskül aldım ama daha gelmedi.bugün gelecekmiş. gerçi önceki kilomuda tam bilmiyorum en son eylülde bayramdan önce tartılmıştım. gidip eczanede tartılmayıda hiç sevmem onun üstüne kilo almışımdır belki son hafta 1 kilo kadarda vermişimdir. gelsin bi tartılayım verdiysemde aldıysamda asıl o zaman hırslanırım :)Ben faydasını görüyorum canım haftada 3yada 4 gün akşamları yatmadan yarım saat önce acılı ayran içiyorum kilo vermemde içip içmedediğim zaman fark var içtiğim hafta daha iyi veriyorum
İyi günler kullan sağlıkla bol eksiler gör tartında canım bugün gelirse yarın sabah tuvaletden sonra tartıl not al kilonu daha iyi olur ilk gidenler ödem oluyo hızlı gidiyo canım bedeninden anlarsın verip vermediniAcaba ben verebiliyomuyum ki şimdi çok meraklardayım. internetten baskül aldım ama daha gelmedi.bugün gelecekmiş. gerçi önceki kilomuda tam bilmiyorum en son eylülde bayramdan önce tartılmıştım. gidip eczanede tartılmayıda hiç sevmem onun üstüne kilo almışımdır belki son hafta 1 kilo kadarda vermişimdir. gelsin bi tartılayım verdiysemde aldıysamda asıl o zaman hırslanırım :)
Günaydın kızlar, bu sabah oldukça kötü uyandım,daha doğrusu gece uyuyamadım.kulak ağrım nuksetti...Yaz kış olur,kendimi koruyamadigimda ...kronik artık.. eşim ağır grip.... yolcu ettim onu da, ben de duş alıp hastaneye gideceğim kulağım feci.. koruyamadik kendimizi sanırım...
Nohutta sıkıntı olmuyor ama kuru fasulye buzluktan çıkınca eziliyor cnm. Tabitadında bir değişiklik olmuyor. Sadece görüntüde problem oluyoruyandım önce akşam yürürken giyeceğim kıyafetlerimi çantama koydum, 15 dk karın hareketi çalıştım, duş aldım, çiçeklerimi suladım, patatesli breği attım fırına, 3 tabak civarı kuru fasulyem artmıştı bunu nasıl dökerim yaa dedim içimden sonrasempatik_kiz geldi aklıma koydum saklama kabına attım buzluğa, çamaşırları topladım yenisini astım, kahvaltıyı hazırladım, kahvaltımı yaptım,kuzumu okula gönderdim,makinayı boşalttım doldurdum, yatakları ve ortalığı topladım, üzerimi giyindim, çayımı koydum son bardak, haberleri açtım kanepeye yarı uzandım iki satırda arkadaşlarıma yazayım dedim ,8,25 e kadar bööle keyif yapacağım.
Dışarda kar yağıyor, dün sabah 6,30 gibi başlamıştı sulu borandı ama bu sabah yağan tutuyor.
Ve bugün daha soğuk, Dün akşam yürüyebildim umarım çok yağmaz yollar buz olmaz yürürüm rahat.
Veee sizin de eşiniz diyete başlayıp sonradan ekmek vs ile diyetini bozup sizinkioti de sabote edip sinirlerinizi hoplatiyorsa , eşiniz hatta diyetiniz için enfes bir çözüm : PROTEİN EKMEGİafiyetler olsun, korkmadan tuketebilirsiniz, fırından yeni çıktı
Eki Görüntüle 1940183
Offf baylırım sarmısaklı köfteye afiyet olsun canımGünaydın kızlar,
Tabi benim için günaydın. Sabah 5'e geliyordu uyuduğumda. Haliyle bu saatte uyandım.
Zırt pırt elektrikler kesiliyor. Alt yapı çalışmasımı ne varmış. Telefonumunda şarjı yok. Sinir küpüyüm anlayacağınız.Bugün yazamazsam nedeni bu merak etmeyin.
Dün akşam yemeği olarak bol yeşillikle 4 tane lahmacun yemiştim. Ama boyutu küçüktü. Ondan sayı olarak fazla yani. Annemde geç saatlerde sarımsaklı köfte yaptı. 3 Kaşıkta ondan yedim.
Çok geçmiş olsun canım saatine dikkat et antibiyotik in rabbim şifa versin canım.Geldim kızlar eve şimdi, koca bi ilaç torbası ve antibiyotikler ilehemen kahvaltımı yapıp ilaçlarımı içeceğim.agrim arttı oldukça
Bu arada c vitamini ampul aldım canlar, bu dekolte, gıdı ve sarkmalar için çok iyi geliyormuş,aklınızda olsun, bugün başlayacağım kullanmaya internetten araştırıyorum nasıl kullanılacağını yazarım merak eden olursa...
saol canım, sen gül suyu ve madan suyunu kullanmaya başladın mı bu arada? inanılmaz etkisini görüyorum ben...Çok geçmiş olsun canım saatine dikkat et antibiyotik in rabbim şifa versin canım.zinnia soruyodu gıdık için dene sonucunu merakla bekliyorum canım
Dökmemden iyidir tatrlımgeçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar versin
Nohutta sıkıntı olmuyor ama kuru fasulye buzluktan çıkınca eziliyor cnm. Tabitadında bir değişiklik olmuyor. Sadece görüntüde problem oluyor
Sağol canım inşallah :)İyi günler kullan sağlıkla bol eksiler gör tartında canım bugün gelirse yarın sabah tuvaletden sonra tartıl not al kilonu daha iyi olur ilk gidenler ödem oluyo hızlı gidiyo canım bedeninden anlarsın verip vermedini
zatenzinnia için denemek istedim...
Ewet canım sprey li bi şişeye koydum hergün yüzümü siliyorum aklıma geldikcesaol canım, sen gül suyu ve madan suyunu kullanmaya başladın mı bu arada? inanılmaz etkisini görüyorum ben...
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar,
Tabi benim için günaydın. Sabah 5'e geliyordu uyuduğumda. Haliyle bu saatte uyandım.
Zırt pırt elektrikler kesiliyor. Alt yapı çalışmasımı ne varmış. Telefonumunda şarjı yok. Sinir küpüyüm anlayacağınız.Bugün yazamazsam nedeni bu merak etmeyin.
Dün akşam yemeği olarak bol yeşillikle 4 tane lahmacun yemiştim. Ama boyutu küçüktü. Ondan sayı olarak fazla yani. Annemde geç saatlerde sarımsaklı köfte yaptı. 3 Kaşıkta ondan yedim.
Günaydın canım geçmiş olsun iltihap mı varmışGeldim kızlar eve şimdi, koca bi ilaç torbası ve antibiyotikler ilehemen kahvaltımı yapıp ilaçlarımı içeceğim.agrim arttı oldukça
Bu arada c vitamini ampul aldım canlar, bu dekolte, gıdı ve sarkmalar için çok iyi geliyormuş,aklınızda olsun, bugün başlayacağım kullanmaya internetten araştırıyorum nasıl kullanılacağını yazarım merak eden olursa...
Bu nedir ? Bu arada harikasiniz :)
saol canım evet orta kulak maalesef...Günaydın canım afiyet olsun
Günaydın canım geçmiş olsun iltihap mı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?