- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Sade haşlayıp bırakırsan dagılıyo yemek şeklinde sulu bırakınca çok fark etmiyo canımDökmemden iyidir tatrlım
birde çok pişmemişti yani salsa bile kendini dağılmaz halde
yerim ben kimse yemese de :)
Balon şişirip sakız çiğnemek ve sıcak havlu üzerine yatmak iyi geliyo oğlumda oldu geçenlerde doktor söyledi dene istersen canımsaol canım evet orta kulak maalesef...
Kuru fasulyeyi haşlayıp buzluğa atıyorum sonra pırasa çorbasına karalahana çorabsına vs koyuyorumSade haşlayıp bırakırsan dagılıyo yemek şeklinde sulu bırakınca çok fark etmiyo canım
saol canım ilaçları alıyorum balon,sakız evde yok maalesef...Balon şişirip sakız çiğnemek ve sıcak havlu üzerine yatmak iyi geliyo oğlumda oldu geçenlerde doktor söyledi dene istersen canım
saol canım..çok lezzetli oluyor dene mutlaka, tarif altta:
Ekmek ve pizzanın tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...
Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.sonra bu karışımı beyazların içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp 160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar..
Pizza yapacaksan çıkardıktan sonra biraz sogusun üzerine salçayı z.yagi ile karıştır,biraz kekik koy, ekmeğin üstüne sur, sonra salam sucuk ve kaşar koy tekrar fırına..Kaşar kızarınca çıkar ve yeeee ohh afiyet olsun
Kulağını sıcak havlu koy canım kulaklık tak dışarı çıkarkensaol canım ilaçları alıyorum balon,sakız evde yok maalesef...
O zmn sorun yok. Bizde de her türlü yeniyorDökmemden iyidir tatrlım
birde çok pişmemişti yani salsa bile kendini dağılmaz halde
yerim ben kimse yemese de :)
Herşeye bir çözümün varda bunamı yok cnm. Balon yerine poşet falan şişirsaol canım ilaçları alıyorum balon,sakız evde yok maalesef...
Ben fazla haşlıyorum sanırım ondan olabilirKuru fasulyeyi haşlayıp buzluğa atıyorum sonra pırasa çorbasına karalahana çorabsına vs koyuyorum
dağılma olmuyor
Tekrar geçmiş olsun zonklar şimdi o bide :/saol canım evet orta kulak maalesef...
olabilir tatlımBen fazla haşlıyorum sanırım ondan olabilir
ben 4 yumurta ile yapıyorum bu tarifi, o resimdeki gibi 5-6 adet çıkıyor 2 öğünde yiyorum canım....Tesekkürler canim. Peki bu ekmek fazla mi? Yani 3 yumurta ile yaptigimi iki ögün mü yemeliyim?
ağrım çok canım yaa, bir şey şişirecek halde değilim maalesef..geçer 1-2 güne ilaçlar çok kuvvetliO zmn sorun yok. Bizde de her türlü yeniyor
Herşeye bir çözümün varda bunamı yok cnm. Balon yerine poşet falan şişir
Fırında kıymalı yapabilirsin börek yapabilirsin yoğurtlaya bilirsin soslayıp salata şeklinde yiyebilirsin aklıma gelen şimdilik bukadarıspanak temizleyip dolaba koymuştum
sulu yemeği veya yumurtalı yemeği haricinde nasıl yapayım fikir verin kızlar
Canımm bunu e vitamini gibi kremle mi karıştıracağız yoksa tek mi süreceğizC vitamini ciltte ne yapar?
Epidermiste, derinin alt tabakalarından beş kat daha fazla C vitamini bulunur ve birçok farklı görevi vardır. Su kaybını önler, böylece cildin bariyer fonksiyonunu yerine getirmesini sağlar. Kolajen ve elastin oluşumunda görev alır. Hareketli serbest radikalleri, çok fazla zarar vermelerine olanak tanımadan etkisiz hale getirir. C vitamininin güneşin yakıcı ışınlarına karşı koruyucu görev üstlendiğini gösteren güçlü bulgular vardır. Özellikle de yüksek dozlarda uygulandığında ya da E vitamini, güneş koruması ve cildi rahatlatan elementler ile birlikte kullanıldığında çok faydalıdır.
Cildi C vitaminiyle dışarıdan besleyebilir miyiz?
Vücudun yiyeceklerden alabileceği C vitamininin bir limiti vardır. Duke ve Wisconsin üniversiteleri yaptıkları bir araştırmayla, 'Vücudu es geçerek C vitaminini direkt cilde almak, cildin C vitamini yoğunluğunu 20 kat artırıyor' sonucuna ulaştıklarında tüm dünyadaki dermatologlar cildin dışarıdan C vitamini ile beslenebileceğinin farkına varmıştır.
fırında kıymalı güzelmişFırında kıymalı yapabilirsin börek yapabilirsin yoğurtlaya bilirsin soslayıp salata şeklinde yiyebilirsin aklıma gelen şimdilik bukadar
Ben portakal yada limon sıktıkca suyunu yüzüme sürüyorum özellikle limon yüzdeki lekeleri açıyo renk tonunu açıyo besliyo tavsiye ederim güzellerC vitamini ciltte ne yapar?
Epidermiste, derinin alt tabakalarından beş kat daha fazla C vitamini bulunur ve birçok farklı görevi vardır. Su kaybını önler, böylece cildin bariyer fonksiyonunu yerine getirmesini sağlar. Kolajen ve elastin oluşumunda görev alır. Hareketli serbest radikalleri, çok fazla zarar vermelerine olanak tanımadan etkisiz hale getirir. C vitamininin güneşin yakıcı ışınlarına karşı koruyucu görev üstlendiğini gösteren güçlü bulgular vardır. Özellikle de yüksek dozlarda uygulandığında ya da E vitamini, güneş koruması ve cildi rahatlatan elementler ile birlikte kullanıldığında çok faydalıdır.
Cildi C vitaminiyle dışarıdan besleyebilir miyiz?
Vücudun yiyeceklerden alabileceği C vitamininin bir limiti vardır. Duke ve Wisconsin üniversiteleri yaptıkları bir araştırmayla, 'Vücudu es geçerek C vitaminini direkt cilde almak, cildin C vitamini yoğunluğunu 20 kat artırıyor' sonucuna ulaştıklarında tüm dünyadaki dermatologlar cildin dışarıdan C vitamini ile beslenebileceğinin farkına varmıştır.
Dene canım güzel oluyo üzerine normalde beşamel sos konuyo ben sadece kaşar dilimleri veya köy peyniri bırakıyorum canımfırında kıymalı güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?