canım portakal ve limonda c vitamini oranı çok düşük, içeriğinde asit olduğu için uzun vadede cilt için zararlı diyorlar o sebeple c vitaminini de ampul olarak kullanmamız gerekiyor...Ben portakal yada limon sıktıkca suyunu yüzüme sürüyorum özellikle limon yüzdeki lekeleri açıyo renk tonunu açıyo besliyo tavsiye ederim güzeller
araştırıyorum canım genelde c ve evitamini karıştırıp kremsiz sürmüşler öyle de olabilir bi bakıyorum şimdiCanımm bunu e vitamini gibi kremle mi karıştıracağız yoksa tek mi süreceğiz
Haklısın canım benimki hiç yoktan iyi misali ben sürüp 5 dk bekleyip duruluyorum yüzüm yumuşacık oluyocanım portakal ve limonda c vitamini oranı çok düşük, içeriğinde asit olduğu için uzun vadede cilt için zararlı diyorlar o sebeple c vitaminini de ampul olarak kullanmamız gerekiyor...
ben 4 yumurta ile yapıyorum bu tarifi, o resimdeki gibi 5-6 adet çıkıyor 2 öğünde yiyorum canım....
çok saol canım, dene mutlaka çok doyurucu ve lezzetli oluyorEline saglik. Deniyecem ben de. Gecmis olsun buarada
C vitamini ampul olarakmı aldın kaça aldın canımKızlar c vitamini adek vitaminleri gibi yağda değilde suda çözünen bi vitamin olduğu için haftada 2 ya da 3 direkt cilde sürülebildigi gibi gül suyu maden suyu karışımına da ekleniyor.ben su an direkt durduk biraz yüzüme kalanını maden sulu karışıma ekledim.yumurta akı gibi ama çok hafif yüzü geriyor...zinnia kreme koymayın kokusu kötü oluyor , yapısını bozuyor demisler
Evet canım ampul.5 adedi 6.5 tlC vitamini ampul olarakmı aldın kaça aldın canım
Teşekkürler canım yarın çıkabilirsem alayım bendeEvet canım ampul.5 adedi 6.5 tl
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın nasıl oldu dişinKizlar hepinize merhaba naslisniz canlarim benim
tamam canımmKızlar c vitamini adek vitaminleri gibi yağda değilde suda çözünen bi vitamin olduğu için haftada 2 ya da 3 direkt cilde sürülebildigi gibi gül suyu maden suyu karışımına da ekleniyor.ben su an direkt durduk biraz yüzüme kalanını maden sulu karışıma ekledim.yumurta akı gibi ama çok hafif yüzü geriyor...zinnia kreme koymayın kokusu kötü oluyor , yapısını bozuyor demisler
Yemegini yedinmi canım kar hala yağıyomutamam canımm
Eczaciya da sormuştum direkt yüze sürebilirsin demişti...Gül suyu ve sodaya koyup üstüne e vitaminli kremler sürmek güzel sonuç veriyormus..Ama c vitaminli karışım sadece akşam yatarken kızlar, güneşte lekelenme yapabilirmis c vitaminitamam canımm
Bayramınız kutlu olsun canım, Rabbim bol bereket versin inşallah evlerinize,sofralarinizaBu aralar hic igrayamadim bu hafta bizde bayramdir dun cesenbe idi axirinci cersenbeni kecirdik biz azerilerin milli bayramidi Nevruz bayramibu bayraminda kendine has adet enenleri var sofrada olmasi gereken bi suru seyler var ki onu her kes fakir devletdi fark etmez her kes sofrasina koyar .
Esitmis olarsiz bizdr azerilerin paxlavasi var sekerbura tatlisi var kogal isimle tatlimoz var hepsi vaxt alici el oyalayicidi bu hafta araniza gec gec katilsam kusuruma bakmayasiz canlarim benim bu bayramda evler kose bucak temizleniz hali cam kapi temizlenir anlayacaginiz benim hala gorulesi islerim cokdu.
Yarinda dis hekiminde randevum var dis malise elencek offff bu dis bitmedi anem kara gunlerim basliyor.
Al canım temiz ve bakımlı cilt gibisi yok gerçektenTeşekkürler canım yarın çıkabilirsem alayım bende
Makyaj yapmıyorum ama kendim için bakımlı olmayı seviyorum temiz ciltde sahip olmayı
yedim canımYemegini yedinmi canım kar hala yağıyomu
Bayramınız kutlu olsun bolluk bereket huzur getirsin şenlikle geçsin canımBu aralar hic igrayamadim bu hafta bizde bayramdir dun cesenbe idi axirinci cersenbeni kecirdik biz azerilerin milli bayramidi Nevruz bayramibu bayraminda kendine has adet enenleri var sofrada olmasi gereken bi suru seyler var ki onu her kes fakir devletdi fark etmez her kes sofrasina koyar .
Esitmis olarsiz bizdr azerilerin paxlavasi var sekerbura tatlisi var kogal isimle tatlimoz var hepsi vaxt alici el oyalayicidi bu hafta araniza gec gec katilsam kusuruma bakmayasiz canlarim benim bu bayramda evler kose bucak temizleniz hali cam kapi temizlenir anlayacaginiz benim hala gorulesi islerim cokdu.
Yarinda dis hekiminde randevum var dis malise elencek offff bu dis bitmedi anem kara gunlerim basliyor.
Ewet canım ferah hissediyosun kendiniAl canım temiz ve bakımlı cilt gibisi yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?