Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ben portakal yada limon sıktıkca suyunu yüzüme sürüyorum özellikle limon yüzdeki lekeleri açıyo renk tonunu açıyo besliyo tavsiye ederim güzeller
canım portakal ve limonda c vitamini oranı çok düşük, içeriğinde asit olduğu için uzun vadede cilt için zararlı diyorlar o sebeple c vitaminini de ampul olarak kullanmamız gerekiyor...

canım portakal ve limonda c vitamini oranı çok düşük, içeriğinde asit olduğu için uzun vadede cilt için zararlı diyorlar o sebeple c vitaminini de ampul olarak kullanmamız gerekiyor...
Haklısın canım benimki hiç yoktan iyi misali ben sürüp 5 dk bekleyip duruluyorum yüzüm yumuşacık oluyo

Kızlar c vitamini adek vitaminleri gibi yağda değilde suda çözünen bi vitamin olduğu için haftada 2 ya da 3 direkt cilde sürülebildigi gibi gül suyu maden suyu karışımına da ekleniyor.ben su an direkt durduk biraz yüzüme kalanını maden sulu karışıma ekledim.yumurta akı gibi ama çok hafif yüzü geriyor... zinnia kreme koymayın kokusu kötü oluyor , yapısını bozuyor demisler

C vitamini ampul olarakmı aldın kaça aldın canım

tamam canımm

Bu aralar hic igrayamadim bu hafta bizde bayramdir dun cesenbe idi axirinci cersenbeni kecirdik biz azerilerin milli bayramidi Nevruz bayramibu bayraminda kendine has adet enenleri var sofrada olmasi gereken bi suru seyler var ki onu her kes fakir devletdi fark etmez her kes sofrasina koyar .
Esitmis olarsiz bizdr azerilerin paxlavasi var sekerbura tatlisi var kogal isimle tatlimoz var hepsi vaxt alici el oyalayicidi bu hafta araniza gec gec katilsam kusuruma bakmayasiz canlarim benim bu bayramda evler kose bucak temizleniz hali cam kapi temizlenir anlayacaginiz benim hala gorulesi islerim cokdu.
Yarinda dis hekiminde randevum var dis malise elencek offff bu dis bitmedi anem kara gunlerim basliyor.

Bayramınız kutlu olsun canım, Rabbim bol bereket versin inşallah evlerinize,sofralariniza Gunel huseyinli

Bayramınız kutlu olsun bolluk bereket huzur getirsin şenlikle geçsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…