- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Afiyet olsun canım akşama yürürsün ozaman dudur akşama kadar belkiyedim canım
bezelye yemeği vardı
2 kaşık salataya karıştırdım yedim
kar yavaş yavaş yağıyor
Canim cox sagol ay tatlim bak bu gun hic bos vakit bulamadim kizlar geldi yuz bakimi kas aldirmak derken bos vaxt olmadi simdi kosu babdina cikiyordum ki yurusu yapam kiz basimdan neyse agri kopdu bir anda ellerimdi buz kimi olduAl canım temiz ve bakımlı cilt gibisi yok gerçekten
aşırı yağmadıkça yürüyeceğim canımAfiyet olsun canım akşama yürürsün ozaman dudur akşama kadar belki
tansiyonnu öçltür hemenCanim cox sagol ay tatlim bak bu gun hic bos vakit bulamadim kizlar geldi yuz bakimi kas aldirmak derken bos vaxt olmadi simdi kosu babdina cikiyordum ki yurusu yapam kiz basimdan neyse agri kopdu bir anda ellerimdi buz kimi oldu
Sagol canim dis evet azaciq hafifledi amma yarin yende dis hekimine yenede gidecem offfff yende ayni aciiyi yasayacam.Yemegini yedinmi canım kar hala yağıyomu
Bak canim haklisin sanirim tansuyonum oynadi amma kaldimi indimi bilemedim ki hala ellerim buz kimidir yo evde tekim cocuklarlatansiyonnu öçltür hemen
ya düştü ya çıktı
dikkat et kendine
kimse var mı yanında
Yürüme dinlen ama tansiyonu ölçtürebilsen keşkeBir kac gundu sporu aksatdim guya dedim 1 saat yurus yapayim.
lütfen tansiyonu öçltür ve birini araAy kiz agri saplandi birdin basima.
Dunden bura hic duzenli beslenmedim sanirim tansiyonum cikdi benim simdi tyarim limon suyu suya katib icdim uzandimkecmezse ilac icerim
Sagol canim senide merakda birakdim amma canim hala oyleyim kafam dagilacak kimidir simdi ayaklarimi sicak suya koydum buda dindirmese birilerin ararim artikGunel huseyinli nasıl oldun????
hastaneye mi gitsen tansiyonunu ölçsünler?Sagol canim senide merakda birakdim amma canim hala oyleyim kafam dagilacak kimidir simdi ayaklarimi sicak suya koydum buda dindirmese birilerin ararim artik
tansiyonun yüksek benceSagol canim senide merakda birakdim amma canim hala oyleyim kafam dagilacak kimidir simdi ayaklarimi sicak suya koydum buda dindirmese birilerin ararim artik
8.30 canımmno_name_ çok geçmiş olsun kuzucum çabuk atlatırsın inşallah.
zinnia sabah erkenden yaptıkların ne kadar çok ve güzel hoşuma gitti:) senin iş başı saat kaçta ki?
Gunel huseyinli dikkat et kendine canım sporu yapma şimdi bırak dinlen
KArdeşin yer onları ellerine sağlıkmisafirlerim gitti. erkek kardeşim burda. of çok yedim ya. bir köfte yapmışım var ya orduya yeter elimin ölçüsü yok yav
sağol canım dağıtırım artık birilerineKArdeşin yer onları ellerine sağlık
çok şanslısınn:)8.30 canımm
işyerim 3 sokak yukarda evimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?