Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
çok şanslısınn:)
ŞAnstan ziyade kendi planım canımm
ilk işe girdim ev uzaktı işe hemmen işe yakın yani üst sokağında kiraladım evi bekardım o zamanlar, sonra şirket kendi binasını inşaa etti başka bir bölgeye hemen iki bina yanında daire buldum kiraladım, evlendim 4 sokak öteden evimi açtım sonra da 3 apartman altından evi satın aldık.
3 iş yeri değiştirdim 20 yılda üçünün de adresleri birbirine yakın. ( 3 ay çalıştığım dahil değil)
iş ararken şimdiki evime yakın aradım.
sadece 3 ay 3 araç ile gidilen bir yerde çalıştım araba yüksek maaş vs verdikleri halde 3 ay sonra istifa ettim.

imkanlarını sen kendin oluşturdun yani anladım canım çok güzel

Bugünkü menüm:

Saat 11:30
2 adet yumurta+1 tane simit+domates+peynir

Saat 17:30
1 kase sütlü irmik tatlısı..(aç değilim yemek istemedi canım,midem boş ilac içeceğim için yedim.dun eşim için az şekerli yapmıştım)

Su:2 litreye yakın
Spor:yok

Mutfak kapandı...

Gunel huseyinli dikkat et tatlım kendine.bence tansiyonun düştü,limon,acı,sarımsak -yuttun mu bu sabah da- bunlar düşürür tansiyonu, hepsini sürekli yeme tatlım, tehlikeli,Allah korusun
Canim sna noldu.
Ya tansiyonum kalkimis ilac icdim simdi cok sukur iyiyim.
Kizlar dunde bu gunde yetirince su icmedim ustune ustlukde dengesiz seyler yedim bobrekler iyi calismiyanda tansiyon biran da yukselir hepinizden allah razi olsun beni merak etdiniz bacilarim sukur iyiyim simdi

çok şükür canım dikkat et kendine

Dikkat et kendine canım benimmmm...

Kulak iltihabı, çok ağrıyor kulağım doktora gittim antibiyotik iciyorum

latiyya az önce izledigim dizide ne gördüm kadın saçlarını kısa kestiriyordu ve sürekli gerçek saçtan yapılma peruk kullanıyordu ve inanılmaz doğaldı.hamile kalınca yapacam ben de, çok sevdim fikri..Boya derdi yok sürekli bakımlı süper saclarrrr

kulak ağrısı çok zor ya alah yardımcın olsun kuzum.. sadece antibiyotik mi bunun çaresi?
ay yok ya ne peruğu evdede mi peruk takacaksın eşinin yanında ppfffh. nette izlemiştim çok uzun süre boyayı saçta bırakmazsanız bişey olmaz diyordu..?

Olmaz boya külliyen yasak bebeğim,saç boyası emzirirken bile yasak,yapma sakın çok tehlikeli..Ben zaten kısa küt kesim çok kullandım bana mantıklı geldi yaparım ben

Amin kuzum bu arada..Evet sadece antibiyotik geçiriyor..Ağrı kesiciler vs de var tabi yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…