saçlar bembeyaz gezecem ben deseneOlmaz boya külliyen yasak bebeğim,saç boyası emzirirken bile yasak,yapma sakın çok tehlikeli..Ben zaten kısa küt kesim çok kullandım bana mantıklı geldi yaparım ben
saçlar bembeyaz gezecem ben desene
Öptüm canimmmherkese iyi akşamlar diliyorum canlar yarın görüşürüz öpücükleeer
Kurban olurum yaaİyi değilim canım yaaa, ağrım var.uyumusum ilaçların etkisi ile
canım tansiyon yükselmesi çok tehlikeliCanim sna noldu.
Ya tansiyonum kalkimis ilac icdim simdi cok sukur iyiyim.
Kizlar dunde bu gunde yetirince su icmedim ustune ustlukde dengesiz seyler yedim bobrekler iyi calismiyanda tansiyon biran da yukselir hepinizden allah razi olsun beni merak etdiniz bacilarim sukur iyiyim simdi
eline sağlık tatlımBugünkü menüm:
Saat 11:30
2 adet yumurta+1 tane simit+domates+peynir
Saat 17:30
1 kase sütlü irmik tatlısı..(aç değilim yemek istemedi canım,midem boş ilac içeceğim için yedim.dun eşim için az şekerli yapmıştım)
Su:2 litreye yakın
Spor:yok
Mutfak kapandı...
ağrım çok canım yaa, bir şey şişirecek halde değilim maalesef..geçer 1-2 güne ilaçlar çok kuvvetli
afiyet olsun canımmBugünkü menüm
Öğlen 1kase yüksük çorbası ayran
Akşam 1tabak kıymalı kapuska
Gün içinde
1kahve 1karam gurma çikolata
1yeşil çay
5lt su spor yok
Sağol güzelim iyiyim eşimi bekliyorum gelsin çay içelim diye sen napıyosunafiyet olsun canımm
nasılsın
Kurban olurum yaa
ağrı kesici vermedi mi içsen ondan
sıcak kompres iyi gelmedi mi kuzummm
MEnüm
07.30 gibi 1 yumurta+ yarım domates+1 kk peynir+8 zeytin
12,00 2 yk bezelye yemeği eklenmiş salata
20,20 1/2 sigara böreği+ 700 ml ayran ( açlık hissetmiyordum amano_name_ kızar diye ayran içeyim bariii didimmm
su: 5 küsür lt
spor : iş çıkışı 6 km yürüyüş+15 dk karın hareketleri
eline sağlık tatlım
ne güzel yemekler yapıyorsunuz imreniyorum size yavvvv
Saol tatlım, ağzımı açamıyorum ki ciklet çiğneyip balon sisireyimİnşallah tez zamanda iyileşirsin cnm. İyi geliyor dendi ya ondan söylemiştim
@Gunel huseyinli geçmiş olsun cnm. Sağlık ihmale gelmez bir doktora görünmende fayda var
no_name_ nasıl oldun canım sıcak havlu ısıt koy. İyi gelir rahatlatır canım afiyet olsun menün
@zinnia afiyet olsun canım
@latiyya afiyet olsun canım saç boyamayı unut sen kendi görünüşünden .çok bebegini düşün şuanki beslenmen ve yaptıkların onun gelecegi ve sağlığı için çok önemli canım
@Gunel huseyinli. Çok geçmiş olsun mutlaka bir doktora görün ihmal etme çok bitki karıştırıp içiyosun onların yan etkiside olabilir
Yat dinlen canım ozaman dikkat et kendine fıstıkVerdi ama sevmiyorum çok ilaç almayı,2 farklı antibiyotik var zaten canim
İyi yapmışsın tatlım , aç bırakma kendini
Ne yemeği yavrum ya,bir şey yapmadım ki..Tatlıya mı dedin?
Yok yok boyamazzz, boya yok,çok yasak,takipteyim
Saol tatlım, ağzımı açamıyorum ki ciklet çiğneyip balon sisireyim
Yok canım yapmadım ,onunla uğraşamam şimdi boşver
Eşin evdemi yanında kimse varmı canım bi ılık duş al istersen kuzumm ilaçlarını al ihmal etme canımAteşim var vücut savaşıyor sanirim ve çok üşüyorum, sizarim inşallah birazdan...
Canım inan çok üzüldüm kulağınaAteşim var vücut savaşıyor sanirim ve çok üşüyorum, sizarim inşallah birazdan...
Eşin evdemi yanında kimse varmı canım bi ılık duş al istersen kuzumm ilaçlarını al ihmal etme canım
Canım inan çok üzüldüm kulağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?