- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
İnşallah uyuyabilirsin canım çok sancı yaparda yatamazsan havlu ısıt bak faydasını çok görürsün canım benimSaolun canlarim, yatacam zaten umarım uyurum..
Sagol canim simdi iyiyim.İnşallah uyuyabilirsin canım çok sancı yaparda yatamazsan havlu ısıt bak faydasını çok görürsün canım benim
Günaydın canım dün yüyürken üşüdünmü acabaGünaydınnn
karnım şiş neden bilmiyorum kahvaltıyı zorlayarak yaptım
Olabilir bak canımmGünaydın canım dün yüyürken üşüdünmü acaba
Sen Nasılsın canımmGünaydın sağlıklı huzurlu diyetinize sadık kaldığımız bir gün olur inşallah
no_name_ nasılsın gece rahat yatabildinmi canım
Günaydın canımmmmGünaydın canlar, gece zordu, yarı uykuda yarı uyanık..
Az önce çeyrek simit ile ufacık peynir yiyip ilaçlarımı içtim.bogazim da ağrıyor,belkide kulağın ağrısı boğaza vuruyor.uzandim TV karşısında ,üstüme çektim battaniyemi dizi izliyorum...
Usudugumu de sanmıyorum ama haftasonu gezerken usuttuk galiba eşimle...Farkında olmadan...Ya da pazartesi temizlik yaparken her yer açıktı..Bilemiyorum kiGünaydın canımmmm
nerede nasıl bu kadar üşüttün
kulak ve boğaz ağrısı ertesi gün çıkar bugün üşütürsenUsudugumu de sanmıyorum ama haftasonu gezerken usuttuk galiba eşimle...Farkında olmadan...Ya da pazartesi temizlik yaparken her yer açıktı..Bilemiyorum ki
Dün sordum doktora mikrobik mı yoksa soğuk algınlığı mı diye? Soğuk algınlığı bu dedi...Kulak burun boğaz hepsini kontrol etti...kulak ve boğaz ağrısı ertesi gün çıkar bugün üşütürsen
ama diğer üşütmeler gribal viral vs 3 gün sonra etki eder.
yolculuk ve temizlik bir arada olmuş canım benimmm
Mayıstan önce oraya bahar gelmez canım soğuk memleket sen buraya gel ağaçlar çiçek açtı tam bahar havası bir kaç gündür yamur olsada hava sert deilOlabilir bak canımm
aklıma gelmedi bu
hava soğuk kar vs üşüyorum
artık baharı yazı özledim
Şükürler olsun iyiyim canım benim çakinin uyku sorunu var uykusuzluktan başka sorunum yokSen Nasılsın canımm
Canım sen geçenlerdede üşütdün evde atlatmaya çalıştın hafta sonu gezmen ve temizlik tekrar tetikletdi hastalığını bol bol ılık su. Sıvı al bitki çayları iç canım bogazını yumuşatsın çok geçmiş olsun iyce dinlen çorba filan iç şuan sana çorba yapıp gelmeyi isterdim inan güzelimGünaydın canlar, gece zordu, yarı uykuda yarı uyanık..
Az önce çeyrek simit ile ufacık peynir yiyip ilaçlarımı içtim.bogazim da ağrıyor,belkide kulağın ağrısı boğaza vuruyor.uzandim TV karşısında ,üstüme çektim battaniyemi dizi izliyorum...
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış
Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.
no_name_ Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Dikkat et cnm kendine... Gunel huseyinli nasıl oldu ki o da pek iyi değildi.
Şimdi bir tane kayısı çayı ile sandviç yerim. Kahvaltıyı bu şekilde aradan çıkarmış olurum. Sonrada hemen akşam yemeği hazırlamam lazım. yoksa yetişemeyeceğim. NE yapacağıma karar versem gerisi kolay gerçi
Saol canım zor geçiyor ama geçecek elbetGünaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış
Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.
no_name_ Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Dikkat et cnm kendine... Gunel huseyinli nasıl oldu ki o da pek iyi değildi.
Şimdi bir tane kayısı çayı ile sandviç yerim. Kahvaltıyı bu şekilde aradan çıkarmış olurum. Sonrada hemen akşam yemeği hazırlamam lazım. yoksa yetişemeyeceğim. NE yapacağıma karar versem gerisi kolay gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?