Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın canımmmm
nerede nasıl bu kadar üşüttün

Usudugumu de sanmıyorum ama haftasonu gezerken usuttuk galiba eşimle...Farkında olmadan...Ya da pazartesi temizlik yaparken her yer açıktı..Bilemiyorum ki
kulak ve boğaz ağrısı ertesi gün çıkar bugün üşütürsen
ama diğer üşütmeler gribal viral vs 3 gün sonra etki eder.
yolculuk ve temizlik bir arada olmuş canım benimmm

kulak ve boğaz ağrısı ertesi gün çıkar bugün üşütürsen
ama diğer üşütmeler gribal viral vs 3 gün sonra etki eder.
yolculuk ve temizlik bir arada olmuş canım benimmm
Dün sordum doktora mikrobik mı yoksa soğuk algınlığı mı diye? Soğuk algınlığı bu dedi...Kulak burun boğaz hepsini kontrol etti...

Günaydın kızlar,

Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış

Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.

no_name_ Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Dikkat et cnm kendine... Gunel huseyinli nasıl oldu ki o da pek iyi değildi.

Şimdi bir tane kayısı çayı ile sandviç yerim. Kahvaltıyı bu şekilde aradan çıkarmış olurum. Sonrada hemen akşam yemeği hazırlamam lazım. yoksa yetişemeyeceğim. NE yapacağıma karar versem gerisi kolay gerçi

Canım sen geçenlerdede üşütdün evde atlatmaya çalıştın hafta sonu gezmen ve temizlik tekrar tetikletdi hastalığını bol bol ılık su. Sıvı al bitki çayları iç canım bogazını yumuşatsın çok geçmiş olsun iyce dinlen çorba filan iç şuan sana çorba yapıp gelmeyi isterdim inan güzelim

Afiyet olsun canım
Sen ev işiyle. Yemekle okulu yetiştirmeye çalışıyosun işe nasıl vakit bulucaksın canım Allah kolaylık versin

Saol canım zor geçiyor ama geçecek elbet

İş görüşmesi iyi fikir bak bakalım, bitirdiğin ve imza yetkin olan bölüm nedir? Gıda uzerineyse,firma güvenilir gelirse diplomani kiralayıp freelance de çalışabilirsin, o şekilde diploma kiralayıp imza veren arkadaşım çok..Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…