Saol beybim içmiş kadar oldum çorbanı, düşünmen yeterCanım sen geçenlerdede üşütdün evde atlatmaya çalıştın hafta sonu gezmen ve temizlik tekrar tetikletdi hastalığını bol bol ılık su. Sıvı al bitki çayları iç canım bogazını yumuşatsın çok geçmiş olsun iyce dinlen çorba filan iç şuan sana çorba yapıp gelmeyi isterdim inan güzelim
Allah kolaylık versin tatlim, esin akşam evde olmaması zordur,Rabbim yardımcınız olsun.tekstilde mı çalışıyor esin?Şükürler olsun iyiyim canım benim çakinin uyku sorunu var uykusuzluktan başka sorunum yok
Eşim gece nöbetine döndü gündüzleri evde olcak çok sık uğrayamaya bilirim canlar
Başla canım çalışmayaGünaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış
Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.
no_name_ Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Dikkat et cnm kendine... Gunel huseyinli nasıl oldu ki o da pek iyi değildi.
Şimdi bir tane kayısı çayı ile sandviç yerim. Kahvaltıyı bu şekilde aradan çıkarmış olurum. Sonrada hemen akşam yemeği hazırlamam lazım. yoksa yetişemeyeceğim. NE yapacağıma karar versem gerisi kolay gerçi
Eşinin işi de zor canım gece gündüz vardiyalı çalışmakŞükürler olsun iyiyim canım benim çakinin uyku sorunu var uykusuzluktan başka sorunum yok
Eşim gece nöbetine döndü gündüzleri evde olcak çok sık uğrayamaya bilirim canlar
Yazdıklarına baktım tekrar yolculuk sonrası gece 3 de döndük yazmışsınDün sordum doktora mikrobik mı yoksa soğuk algınlığı mı diye? Soğuk algınlığı bu dedi...Kulak burun boğaz hepsini kontrol etti...
Amin canım alıştım artık 17 yıllık evliyim hep böyle canım polis canım eşim .Allah kolaylık versin tatlim, esin akşam evde olmaması zordur,Rabbim yardımcınız olsun.tekstilde mı çalışıyor esin?
Amin canım Allah razı olsun canımEşinin işi de zor canım gece gündüz vardiyalı çalışmak
Allah kolaylık versin
ona ve sana
Günaydın nasılsınGünaydıııın, öğlen oldu ama olsun :)
iyiyim biraz halsizim aslında ama iyiyim yine de sen nasılsınGünaydın nasılsın
Dikkat et mevsim geçişi hasta olmaiyiyim biraz halsizim aslında ama iyiyim yine de sen nasılsın
sağol canım etmeye çalışıyorum bu kış hiç. hasta olmadım yaz gelirkende olmasam iyidirDikkat et mevsim geçişi hasta olma
İyiyim şükür canım benim ufaklıkla
Savaş halindeyim
İnşallah olmazsın canım bugün 2 yaşını dolduruyo doğum günü hatta saat itibariyle 30 dk oldu dolduralı minnagımsağol canım etmeye çalışıyorum bu kış hiç. hasta olmadım yaz gelirkende olmasam iyidir
oyy Allah bağışlasın kaç yaşında ufaklık
Rabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin, şansı bahtı açık olsun inşallahİnşallah olmazsın canım bugün 2 yaşını dolduruyo doğum günü hatta saat itibariyle 30 dk oldu dolduralı minnagım
Zormus mesleği,Allah kolaylık versin tatlimAmin canım alıştım artık 17 yıllık evliyim hep böyle canım polis canım eşim .
Benimde esim komtandi kizlar zor meslekdi onlarla ayni heyacani yasiyoruz yemin ediyorum ben bazan kendimi asker bazen komtan oyle hiss ediyorum zor meslekdi risklidir.Zormus mesleği,Allah kolaylık versin tatlim
Canim benim, çok geçmiş olsun.disarida yurudugun tabiki spordan sayılır..Yat dinlen biraz,diş işi zordur. Allah tez zamanda şifani versin inşallah, bu arada sarımsak tansiyonu etkiler ,biraz uzak dur tatlım sarımsaktan,acıdan falan, bi düzelsin tansiyonun,inip çıkıp durmasın...Onde olan disimi malice eldi sinirini aldi lazerle berkitdi cikdim disciden yende yagmjr vardi yurudum tum yollari.
Esim hep telfon acdi taksiyle gitt dedi amma esimi dinleyen kim toplam 5 km yurudum 6980 addim atdim.
Kizlar dis hekimi iyne vurmusdu dilerim yende key idi acisini hiss etmiyordum ordan cikdim dedim gelmisken gideyim yuzumu lazer eplesyon eletdireyim.
Ordan gitdim kofere kismetden koferimde ordaydi randevusuz gittdiyime tabi sasirdi beni gorub dedim gelmisken bu tuylerdende kurtulayim ordanda cikdim kizlar yagmur imkan vermedi birazda gezeyim dogrudan taksiye minib geldim eve.
Havada sogukdu yagmur dinmedi.
Cay koydum.
Buzlukdan o gun haslayib atdigim mars lobyasin cikardim bir tencere eristeli mars lobyali corba yapdim bol sarimsakda koydum bir kase ekmeksiz icdim yanindada tavuk salatasi moynezli cevizli .
Simdi disim agriyo hekim dedi 2 gun agri olcakdi ustu kapali yara kimi san dedi az azdan agrisi olcakdi ilac yazdi dedi agriya dozmesen ilac ic.
Simdi dedim cocuklarida yatirayim bende 1 saat yatayim .
Birazcik dinlenib uyanirim.
Ogleden sonra 5 de komsum gelcek kaslarin alib yuzune bakim yapcam .
Anliyacaginiz hic bos vaxt tapamiyorum.
Kizlar bugun disarda yuruduyum spordan sayilirdimi
Evde kosu bandinda bir kac gundu yurus yapamiyorum dun tam dedim yuruyeyim kosu bandina adim atdigim kimi tansiyon yuzunden bas agrisi oldu indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?