Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Saol beybim içmiş kadar oldum çorbanı, düşünmen yeter

Şükürler olsun iyiyim canım benim çakinin uyku sorunu var uykusuzluktan başka sorunum yok
Eşim gece nöbetine döndü gündüzleri evde olcak çok sık uğrayamaya bilirim canlar
Allah kolaylık versin tatlim, esin akşam evde olmaması zordur,Rabbim yardımcınız olsun.tekstilde mı çalışıyor esin?

Başla canım çalışmaya
denemeden anlayamazsın neler olacağını

Şükürler olsun iyiyim canım benim çakinin uyku sorunu var uykusuzluktan başka sorunum yok
Eşim gece nöbetine döndü gündüzleri evde olcak çok sık uğrayamaya bilirim canlar
Eşinin işi de zor canım gece gündüz vardiyalı çalışmak
Allah kolaylık versin
ona ve sana

Kizlar merhaba nasilsiniz.
Ben bu sabah dinc uyandim sukur basimdaki agri gittmisdi.
Hazirlandim dis hekimine gitdim.
Disarda yagmur fene yagiyordu.
Yolda ceketimin fermuarin kapatayim dedim kirildi elimde kaldi.
Bir derzi tapib ceketin fermuarin duzletdirdim yola devam dedim .
Bugun tek gitdim esime isyerinden izin vermediler.
Bende taksiyle 40 daka gitdikden sonra indim.
Yagmur olsada deeim yuruyeyim hava mis kimi idi havayi icime ceke ceke gedim dis hekmine disimi malice eledi .
2 dis eletdiresiydim kizlar agzim tam acilmadi ust uste bir haftada ikidefa iynelendiyine damarlarim sikismis acamadim agzimi tam dibde disim vardi kizlar hekim onu malice elemedi dedi bir iki ilac yazdi bunlari et kecsin gel

Onde olan disimi malice eldi sinirini aldi lazerle berkitdi cikdim disciden yende yagmjr vardi yurudum tum yollari.
Esim hep telfon acdi taksiyle gitt dedi amma esimi dinleyen kim toplam 5 km yurudum 6980 addim atdim.
Kizlar dis hekimi iyne vurmusdu dilerim yende key idi acisini hiss etmiyordum ordan cikdim dedim gelmisken gideyim yuzumu lazer eplesyon eletdireyim.
Ordan gitdim kofere kismetden koferimde ordaydi randevusuz gittdiyime tabi sasirdi beni gorub dedim gelmisken bu tuylerdende kurtulayim ordanda cikdim kizlar yagmur imkan vermedi birazda gezeyim dogrudan taksiye minib geldim eve.
Havada sogukdu yagmur dinmedi.
Cay koydum.
Buzlukdan o gun haslayib atdigim mars lobyasin cikardim bir tencere eristeli mars lobyali corba yapdim bol sarimsakda koydum bir kase ekmeksiz icdim yanindada tavuk salatasi moynezli cevizli .
Simdi disim agriyo hekim dedi 2 gun agri olcakdi ustu kapali yara kimi san dedi az azdan agrisi olcakdi ilac yazdi dedi agriya dozmesen ilac ic.
Simdi dedim cocuklarida yatirayim bende 1 saat yatayim .
Birazcik dinlenib uyanirim.
Ogleden sonra 5 de komsum gelcek kaslarin alib yuzune bakim yapcam .
Anliyacaginiz hic bos vaxt tapamiyorum.
Kizlar bugun disarda yuruduyum spordan sayilirdimi
Evde kosu bandinda bir kac gundu yurus yapamiyorum dun tam dedim yuruyeyim kosu bandina adim atdigim kimi tansiyon yuzunden bas agrisi oldu indim

Zormus mesleği,Allah kolaylık versin tatlim
Benimde esim komtandi kizlar zor meslekdi onlarla ayni heyacani yasiyoruz yemin ediyorum ben bazan kendimi asker bazen komtan oyle hiss ediyorum zor meslekdi risklidir.
Ayol bir yerde tam yerlesdik derken ordan basqa yere veriyorlar mecburen evi tasiyoruz anlayaacaginiz bizim hayatimiz anca yer deyismekle korku heyacanla keciyor

Canim benim, çok geçmiş olsun.disarida yurudugun tabiki spordan sayılır..Yat dinlen biraz,diş işi zordur. Allah tez zamanda şifani versin inşallah, bu arada sarımsak tansiyonu etkiler ,biraz uzak dur tatlım sarımsaktan,acıdan falan, bi düzelsin tansiyonun,inip çıkıp durmasın... Gunel huseyinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…