Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Çok zor coook, Ra bim kolaylık versin,Allah korusun eslerimizi, başimizdan eksik etmesin inşallah

İnşallah olmazsın canım bugün 2 yaşını dolduruyo doğum günü hatta saat itibariyle 30 dk oldu dolduralı minnagım
Oyy tam sevmelik :) Doğum günü kutlu olsun minnağın uzun sağlıklı huzur dolu yıllarınız olsun inşallah canım :)
Geçmiş olsun canım benimde bugün dişim ağrımaya başladı yakında bende gideceğim sanırım

Sagol canim allah razi olsun evet vaxtinda ustune dus dis bizim en salikli onem veriledi orqanimizdir ne yazik ki ben dislerimi vaxtinda bakim yapardim her ay duzenli hekime giderdim koklerine bakdirardim dislerime cok bakardim.
Aile kurdum hamilelikde disler mahv oldu.
Bilmedimyasadigim yeri havayi suyu deyisdim ondan oldu ya hamilelikden oldu kizlar disler curudu bir kacin cikardirdik simdi bakimin yapdirib malicesin aliyorum .
Hala agzim doludu curuk carik disle 2 tanede cokarilasi dis var anlayacaginiz benim agrilarimi siz cox esideceysiz

selam. hiç iyi değilim ben psikolojik olarak. hiçbişey yapmak istemiyorum. banyo yapmam lazım ama istemiyorum. Yemek de öyle. evde durmaktan sanırım. çarşıda gezmek de kesmiyor.
Mevsimlerden roma miniğin d.günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşlarına olsun inşallah

Tatlım acilen bir hobi edinmelisin..Hamileliğin ilerleyen haftalarında daha da sıkılacaksin yoksa..

Yapmaktan hoşlandığın bi hobin var mı?

Sayılırrrrrr
kızdırma beni
şu tansiyonu dikkate al lütfen
dişin çok kötüymüş canım

Bide ben o kadar üstüne de düşmem ağrımadan dişciye gittiğim sayılıdır temizletmek için giderim. Şimdi böyle söyledin hemen dişciye gidesim geldi.
bi ara bende evdeydim ve hiç kimseyi tanımıyordum o dönem senin gibiydim hiç bişey yapasm gelmiyordu yemek yemek bile zor geliyordu ama hiç iyi bişey değil canım insanı depresyona sürüklüyor. kendine bi hobi zaman geçirebileceğin bi aktivite bulman gerekiyor.

Bu arada sabah 2 dilim kepekli ekmek ve zeytin peynir yedim
öğlende işyerine tonbalıklı salata getirmiştim onu yedim
akşamda taze fasülye yapıcam yoğurtla birlikte onu yerim

ama ben çok zorlanıyorum midem ne kadar genişlemiş hiç doymuşum gibi hissetmiyorum yeni başladığım içindir dimi

latiyya Canim gorustugun kimse yok sanırım, aile ve eşinin ailesi dışında.mutlaka yeni arkadaşlar edinmelisin bebişim..Yoksa bunalıma girersin...

- hamile- yoga kurslarına yazılabilirsin,
-Nefes eğitimlerine katılabilirsin.
-Bir enstrüman bulup kursa gidebilirsin.
-Kapali yüzme havuzu bulup yüzmeye gidebilirsin-ki hamilelikte en iyi spor yuzmedir,stres atar yeni insanlar tanırsın..

Evden çıkmak istemiyorum dersen
-Acil bi bilgisayar al,tvye baglayabileceğin...,dizi,film,belgesel ya da ne hoşuna gidiyorsa izle..Ben dizi hastasıyım,bugün kaç bölüm bitirdim misal ..Akşam olmasın istiyorum resmen
-Puzzle alıp onu yapabilirsin.2000 parça ve üstü..
-Cocuk eğitimi ile ilgili ansiklopedi kitap alabilirsin.tum gün onlarla oyalanirsin..
-Bir spor aleti alabilirsin, eliptik bisiklet ya da koşu bandı,hafif tempo spor yaparsın.
- eldivenleri takip varsa bahçe ile oyalanabilirsin.

İlk aklıma gelen bunlar oldu,kendine bi uğraş bulmalisin beybim...

Tatlım acilen bir hobi edinmelisin..Hamileliğin ilerleyen haftalarında daha da sıkılacaksin yoksa..

Yapmaktan hoşlandığın bi hobin var mı?
var canım örgü örmeyi çok severim resim yapmayı. ama onlar da evin içinde. ben dışarda vakit geçirmek istiyorum. direksiyon sınavına girmem lazım hamileliğim ilerlemeden. yazılı sınavı vermiştim. kursu arayıp eğitim almak istediğimi söylemeliyim.

canım benim çok sağol düşündüğün için. evet hiç arkadaşım yok burda. kurslara falan gidemem eşim bırakmaz. evde dediğin gibi kitap ve çiçek olabilir. bahçe var biliyosun. artık öyle takılırım napim..

Resim atölyesine yazıl mesela

evet bulacam bişeyler. yoksa kafayı yicem.
alışırsın mutlaka zamanla az yemeye. burdaki arkadaşların menülerini okuyorsundur, ne kadar az yiyorlar artık ve doyuyorlar. bol bol su iç tok tutar

Bahçeyi unutmuşum ben.bahceyle uğraş,hava da güzel...Esin kurslara izin vermezse başka ne yapabilirsin ki dışarıda tatlım...Dışarıda olmak istiyorum deyince en güvenli ve kaliteli vakit geçirebileceğin yerler kurslar oysa..

evet bulacam bişeyler. yoksa kafayı yicem.
alışırsın mutlaka zamanla az yemeye. burdaki arkadaşların menülerini okuyorsundur, ne kadar az yiyorlar artık ve doyuyorlar. bol bol su iç tok tutar
evet maşallahı var onların ben oburum sanırım :) gerçi obur olmasam bu kiloda olmazdm suda içiyorum canım ama öyle 4-5 lt değil maksimum 3 ltdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…