Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
evet maşallahı var onların ben oburum sanırım :) gerçi obur olmasam bu kiloda olmazdm suda içiyorum canım ama öyle 4-5 lt değil maksimum 3 ltdir.
kaç kiloydun canım sen ya bide boyun kaç? yaşın da gençti galiba.
olur olur alışırsın yeter ki adapte ol:) 3 litre de iyiymiş.

kaç kiloydun canım sen ya bide boyun kaç? yaşın da gençti galiba.
olur olur alışırsın yeter ki adapte ol:) 3 litre de iyiymiş.
98-99 dum eylülde ama dün tartıldım 103,1 kiloyum boyum 173 yaşımda 27 canım boyum uzun ama kilom fazla işte :/ 100ün üzerinde kendimi görünce kendimden tiksindim resmen

98-99 dum eylülde ama dün tartıldım 103,1 kiloyum boyum 173 yaşımda 27 canım boyum uzun ama kilom fazla işte :/ 100ün üzerinde kendimi görünce kendimden tiksindim resmen
canım azimle üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey yok. olumlu düşün öncelikle. hedef belirle. olacak inşallah hiç sıkma canını

Çiçek tohumu al hemenn ve ek onları
onlar büyürken kendinden geçeceksin emin ol
ben her bahar dikerim ki bu yıl deli gibi ektim
menekşe al
o evde yaz kış açar
ya da yakın kargonun adresini ver bana sana bir sürü tohum göndereyim canımmmmmm
haydiiiiiii

canım azimle üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey yok. olumlu düşün öncelikle. hedef belirle. olacak inşallah hiç sıkma canını
Canim nasilsin tatlim mercimek nasildi.
Bitan her hamilelik bir cur oluyor kiz acik havada bol bol.oksigen ala ala hafif yuru bencede nendine oyalanacak bisey tap her hamilekde oyle seyler olur canim sen canini sikma

Alışacak vücudun az yemeye emi,n ol
yaşın küçük henüz
yemeği düşünme
ve kendine hedef belirle
önce belli bir kilo sonra artırırsın bunu
mesela 5 sonra 5 daha böyle devam edersin.
akşamları fırsat buşlursan yürü
mesela yolu uzat eve giderken
benim ev işe 700 mt ama ben 6 km uzatıyorum

Kiz zenin ozun bir ciceksin bence senin o guzel ellerinden ekilen cicekler nasil guzel aciyor.
Kiz benim annemde cick bocek cok ugrasir simdi bahar geldi annemin ciceklerinde ozledim ya

İlk olarak 90a düşmek istiyorum :/ eve yürüyerek gidiyorum 40 dk falan sürüyor canım kilometresine bakmadım sabahlarıda mı yürüsem ki

Ay kizlar benim yasadigim alanda oylede acik havada yurus yapan yok yapan olandada okuz gibi bakiyor her kes ona horede esim kosu bandi aldi ki evde bol bol yuru diye.
Bugun dis hekimine gidende yurudum acik havada kizlar resmen cigerlerim acildi acik havada yurumek ne guzeldi kizlar benim kocisde biraz kara kalplidi asla koymaz cikayim yuruyeyim deyir otur evde yurusunude evde yap

Nerde oturuyorsun ki canım?

İlk olarak 90a düşmek istiyorum :/ eve yürüyerek gidiyorum 40 dk falan sürüyor canım kilometresine bakmadım sabahlarıda mı yürüsem ki
Sen once kendini kendin mptive et bak canim ben senin kimiydim kecen sene morelim tez tez duserdi amma onacla iradeyle 80 indim simdi bedenim direnc gosteriyo diyetde en onemlisi inacdi sen kendine hep de ki sen bunu basarcan

Sen once kendini kendin mptive et bak canim ben senin kimiydim kecen sene morelim tez tez duserdi amma onacla iradeyle 80 indim simdi bedenim direnc gosteriyo diyetde en onemlisi inacdi sen kendine hep de ki sen bunu basarcan
Kararlıyım zaten öyle yada böyle vericem.
Sen kaç kilodan düşün 80e

Güzel bir zaman artır biraz zamanı 1 saat falan yap 1 hafta sonra
tempolu yürüyorsan eğer 4 km den fazladır yürüdüğün yol
google eart den veya yandex haritalardan mesafe ölçmeyi tıkla oradan bulursun tam km yi
sabah yürüsen muhteşem olur
ama terleme vs oluyorsa işte sorun olur.
olmuyorsa yürü

bir yere gidiyormuş gibi o zaman
mesela uzaktaki markete yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…