Terliyorum hemde ne terlemek bide 6. katta oturuyorum asansörümüzde yok merdiven çıktıktan sonra çok terlemiş oluyorumGüzel bir zaman artır biraz zamanı 1 saat falan yap 1 hafta sonra
tempolu yürüyorsan eğer 4 km den fazladır yürüdüğün yol
google eart den veya yandex haritalardan mesafe ölçmeyi tıkla oradan bulursun tam km yi
sabah yürüsen muhteşem olur
ama terleme vs oluyorsa işte sorun olur.
olmuyorsa yürü
Oyy maşallah sana yaa darısı başıma artık :)Ben tatlim tam 105 kq idim kimdi 80 kq hadda 75 inmisdim sonradan kalkdim 80 oldum 80 den simdi kipirtamiyor amma muhakkak gidicek
Herden cocuklari dusuruyorum.temiz hava da oynasinlar diye apartmanin heyetinde azacik geziyorum.bir yere gidiyormuş gibi o zaman
mesela uzaktaki markete yürü
ooo harika o zaman 6. kata in çıkTerliyorum hemde ne terlemek bide 6. katta oturuyorum asansörümüzde yok merdiven çıktıktan sonra çok terlemiş oluyorum
Brnde 4 katda oturuyorum 105 kq olanda birdefe cokanda terlerdim nefes nefese kalardim amma indi cok sukur 4 katdan 5Oyy maşallah sana yaa darısı başıma artık :)
Benim tansiyonum hep düşüktür canım normali 4-9 yada 5-10 falan biraz düşünce gidiyorum. Neden düşük olduğunuda bilmiyoruz doktor hastalık değil bu daha sağlıklı dedi kalp daha az yorulurmuş ama bana pek inandırıcı gelmediooo harika o zaman 6. kata in çık
tansiyona dikkat et ama bunu unutma
o zaman sabah yürüme olmaz
akşamları yürü hafta sonları sabah yürürsün
alacam mutlaka saksılarımız var bir sürü. eşim toprak getirecek. hepsini ekecem. kız sen çok tatlısınn canım benim öğreneyim kargoyu haber veririm sanaÇiçek tohumu al hemenn ve ek onları
onlar büyürken kendinden geçeceksin emin ol
ben her bahar dikerim ki bu yıl deli gibi ektim
menekşe al
o evde yaz kış açar
ya da yakın kargonun adresini ver bana sana bir sürü tohum göndereyim canımmmmmm
haydiiiiiii
Brnde 4 katda oturuyorum 105 kq olanda birdefe cokanda terlerdim nefes nefese kalardim amma indi cok sukur 4 katdan 5
6 defa dalbadal inib kalkiyorum inib kalkiyorum.
Bende öyle olmak istiyorum herkes şaşırsın ailem mutlu olsun istiyorum. Şehir dışında olduğumdan ailemi çok az görebiliyorum bayrama kadar gidemem mesela belki onlar bi kere gelir. Biraz kilo versem ne sevinirler :)Canim ben kendime o kadar inandim ki dedim zayifliyacam ya simdi beni kim gorurse sok oliyor sen nasil zayifladin diye eski elbiselrimi atdim hepsini tum qardirobumu yeniledim ekilerden ne giysem eynimden dusdu
iyi olmaya çalışıyorum. 2 gündür yürümüyorum yarın çıkacam ama pazara gidecem.Canim nasilsin tatlim mercimek nasildi.
Bitan her hamilelik bir cur oluyor kiz acik havada bol bol.oksigen ala ala hafif yuru bencede nendine oyalanacak bisey tap her hamilekde oyle seyler olur canim sen canini sikma
Bende diyetisyene gitmedim ama dün 103ü görünce diyetisyene gitmeliyim diye şartladım kendimi, hatta bugün baya bi araştırdım ama gitmesemmi gitsem mi bilemedimSende kendine inan aaz az zayiflamak en saliklisidi
Ben hic bir diyetsyene gitmeden zayifladim kendine kurallar koyarakdan kendim kendime hem diyetsyen oldum hemde spor hocasi oldum kendim kendimi zayifladim allahin komeyi ile sende zayifliyacaxsin
ayy çok tatlısın :) bende öyle şaşırtmak şoka uğratmak istiyorum :)Benimde ailem cok uzakda oluyo yilda 1 defa goruruz bir birmizi ilk defa annem beni zayifladikdan sonra hava alaninda beni karsilamaga gelmisdi nasil bir colik attdiysa orda olan herkes bize dondu bakdi annem bir cilik attdi kiz bu ne ya nasil zayiflamisin sen sok oldu
Bak canim benim oldugum yerde hastalaninca zar zor gidiyoruz hastaneye o yuzden gidemedim diyetsyene. Amma internetde arasdirdim cok okudum ne yesem faydali olur ne yesem zarar olur ne yesem kilo yapar ne yapsam kilo yapmaz diye gecelerce okudum arasdirdimBende diyetisyene gitmedim ama dün 103ü görünce diyetisyene gitmeliyim diye şartladım kendimi, hatta bugün baya bi araştırdım ama gitmesemmi gitsem mi bilemedim
ona da dikkat etBenim tansiyonum hep düşüktür canım normali 4-9 yada 5-10 falan biraz düşünce gidiyorum. Neden düşük olduğunuda bilmiyoruz doktor hastalık değil bu daha sağlıklı dedi kalp daha az yorulurmuş ama bana pek inandırıcı gelmedi
Tamamdıralacam mutlaka saksılarımız var bir sürü. eşim toprak getirecek. hepsini ekecem. kız sen çok tatlısınn canım benim öğreneyim kargoyu haber veririm sana
peki en çok nelere dikkat ettin canımBak canim benim oldugum yerde hastalaninca zar zor gidiyoruz hastaneye o yuzden gidemedim diyetsyene. Amma internetde arasdirdim cok okudum ne yesem faydali olur ne yesem zarar olur ne yesem kilo yapar ne yapsam kilo yapmaz diye gecelerce okudum arasdirdim
Ediyorum canım doktor normal desede o bizi korkutuyorona da dikkat et
merdiven inerken özellikle
Ne güzel yaaaaaEdiyorum canım doktor normal desede o bizi korkutuyor
bu arada benimde yaza rengarenk balkonum olacak şimdiden fideler alıp ekmeye başladım açsınlar sizinlede paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?