Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Terliyorum hemde ne terlemek bide 6. katta oturuyorum asansörümüzde yok merdiven çıktıktan sonra çok terlemiş oluyorum

bir yere gidiyormuş gibi o zaman
mesela uzaktaki markete yürü
Herden cocuklari dusuruyorum.temiz hava da oynasinlar diye apartmanin heyetinde azacik geziyorum.
ben istiyorum uzun yol olsun gezeyim ama malesef imknasizdir anca apartmanin heyetinde geziyorum oda mesafe kisadi don dolas ayni yer

ooo harika o zaman 6. kata in çık
tansiyona dikkat et ama bunu unutma
o zaman sabah yürüme olmaz
akşamları yürü hafta sonları sabah yürürsün
Benim tansiyonum hep düşüktür canım normali 4-9 yada 5-10 falan biraz düşünce gidiyorum. Neden düşük olduğunuda bilmiyoruz doktor hastalık değil bu daha sağlıklı dedi kalp daha az yorulurmuş ama bana pek inandırıcı gelmedi

alacam mutlaka saksılarımız var bir sürü. eşim toprak getirecek. hepsini ekecem. kız sen çok tatlısınn canım benim öğreneyim kargoyu haber veririm sana

Brnde 4 katda oturuyorum 105 kq olanda birdefe cokanda terlerdim nefes nefese kalardim amma indi cok sukur 4 katdan 5
6 defa dalbadal inib kalkiyorum inib kalkiyorum.

Canim ben kendime o kadar inandim ki dedim zayifliyacam ya simdi beni kim gorurse sok oliyor sen nasil zayifladin diye eski elbiselrimi atdim hepsini tum qardirobumu yeniledim ekilerden ne giysem eynimden dusdu
Bende öyle olmak istiyorum herkes şaşırsın ailem mutlu olsun istiyorum. Şehir dışında olduğumdan ailemi çok az görebiliyorum bayrama kadar gidemem mesela belki onlar bi kere gelir. Biraz kilo versem ne sevinirler :)

Canim nasilsin tatlim mercimek nasildi.
Bitan her hamilelik bir cur oluyor kiz acik havada bol bol.oksigen ala ala hafif yuru bencede nendine oyalanacak bisey tap her hamilekde oyle seyler olur canim sen canini sikma
iyi olmaya çalışıyorum. 2 gündür yürümüyorum yarın çıkacam ama pazara gidecem.

Sende kendine inan aaz az zayiflamak en saliklisidi
Ben hic bir diyetsyene gitmeden zayifladim kendine kurallar koyarakdan kendim kendime hem diyetsyen oldum hemde spor hocasi oldum kendim kendimi zayifladim allahin komeyi ile sende zayifliyacaxsin
Bende diyetisyene gitmedim ama dün 103ü görünce diyetisyene gitmeliyim diye şartladım kendimi, hatta bugün baya bi araştırdım ama gitmesemmi gitsem mi bilemedim

ayy çok tatlısın :) bende öyle şaşırtmak şoka uğratmak istiyorum :)

Bende diyetisyene gitmedim ama dün 103ü görünce diyetisyene gitmeliyim diye şartladım kendimi, hatta bugün baya bi araştırdım ama gitmesemmi gitsem mi bilemedim
Bak canim benim oldugum yerde hastalaninca zar zor gidiyoruz hastaneye o yuzden gidemedim diyetsyene. Amma internetde arasdirdim cok okudum ne yesem faydali olur ne yesem zarar olur ne yesem kilo yapar ne yapsam kilo yapmaz diye gecelerce okudum arasdirdim

alacam mutlaka saksılarımız var bir sürü. eşim toprak getirecek. hepsini ekecem. kız sen çok tatlısınn canım benim öğreneyim kargoyu haber veririm sana
Tamamdır
aras yurtiçi farketmez
sana yakın olanın adresini ver bana hemmen göndereyim kuzummm
ek onları sonra heyecanla bekleeee

peki en çok nelere dikkat ettin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…