- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
Kendine inan ve haftada bir defa tartiya cik lap giramlada gitse ona kendini mptive etayy çok tatlısın :) bende öyle şaşırtmak şoka uğratmak istiyorum :)
ben biber salatalık salkım domates de ekicem bulabilirsem. taze soğanla dere otu ekmiştim onlar çıktı az az çiçeklerim bi köşede onlar bi köşede :)Ne güzel yaaaaa
mutlaka at fotolarınıııı
görüşürüz canımCanlarim hepinizi simdilik opuyorum ben birazcik gideyim markete alinacaklar var
bayılırım çiçek yetiştirmeye:) domates biber maydanoz da ekecem hatta. çok teşekkür ederim canımmmTamamdır
aras yurtiçi farketmez
sana yakın olanın adresini ver bana hemmen göndereyim kuzummm
ek onları sonra heyecanla bekleeee
oyy maşallah saksıda oldukları halde ne kadar büyümüşler öyle harika gözüküyolar , bende sümbül ve şebboy aldım çok çeşit yoktu aldığım yerde abla 2-3 hafta sonra gel dedi banabu foto 4 aralıkta çekmişim
şimdi çiçekleri kayboldu tabii kasımpatılarımm, her yıl eylül sonu açarlar, budarım birdahaki seneye tekrar açarlar,
diğer çiçeklerim uykuda henüz kimisi içeride kimisi bahçede
maşallah çook güzeller. insana enerji veriyorlar harika yabu foto 4 aralıkta çekmişim
şimdi çiçekleri kayboldu tabii kasımpatılarımm, her yıl eylül sonu açarlar, budarım birdahaki seneye tekrar açarlar,
diğer çiçeklerim uykuda henüz kimisi içeride kimisi bahçede
evvett bahçeye ektim ben patlıcan maydanoz domates salatalık, şehirin ortasında minnak bir tarla yaptım kendmce, bu yılda istiyorum maydanoz domates ve yeşil soğannben biber salatalık salkım domates de ekicem bulabilirsem. taze soğanla dere otu ekmiştim onlar çıktı az az çiçeklerim bi köşede onlar bi köşede :)
ben sarımsak ekmiştim hatta yedim çoğalanlardan:)) sonra çürüdülerben biber salatalık salkım domates de ekicem bulabilirsem. taze soğanla dere otu ekmiştim onlar çıktı az az çiçeklerim bi köşede onlar bi köşede :)
benim bahçem yok ufacık bi balkonum var onuda çiçeklerle sebzelerle donatmak istiyorum fide bulabilirsem burda. annemin evinde de vardı balkonda yetiştirirdim. çilek ekmiştim koca yaz 10-15 tane çilek ya verdi ya vermedi ama en lezzetli çileklerdi benim gözümde :) ayrı bi zevk benim içinevvett bahçeye ektim ben patlıcan maydanoz domates salatalık, şehirin ortasında minnak bir tarla yaptım kendmce, bu yılda istiyorum maydanoz domates ve yeşil soğann
Ne güzel olacakbayılırım çiçek yetiştirmeye:) domates biber maydanoz da ekecem hatta. çok teşekkür ederim canımmm
Amin canım Allah razı olsunRabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin, şansı bahtı açık olsun inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsunKizlar merhaba nasilsiniz.
Ben bu sabah dinc uyandim sukur basimdaki agri gittmisdi.
Hazirlandim dis hekimine gitdim.
Disarda yagmur fene yagiyordu.
Yolda ceketimin fermuarin kapatayim dedim kirildi elimde kaldi.
Bir derzi tapib ceketin fermuarin duzletdirdim yola devam dedim .
Bugun tek gitdim esime isyerinden izin vermediler.
Bende taksiyle 40 daka gitdikden sonra indim.
Yagmur olsada deeim yuruyeyim hava mis kimi idi havayi icime ceke ceke gedim dis hekmine disimi malice eledi .
2 dis eletdiresiydim kizlar agzim tam acilmadi ust uste bir haftada ikidefa iynelendiyine damarlarim sikismis acamadim agzimi tam dibde disim vardi kizlar hekim onu malice elemedi dedi bir iki ilac yazdi bunlari et kecsin gel
Sağol canım benim Allah razı olsunOyy tam sevmelik :) Doğum günü kutlu olsun minnağın uzun sağlıklı huzur dolu yıllarınız olsun inşallah canım :)
Geçmiş olsun canım benimde bugün dişim ağrımaya başladı yakında bende gideceğim sanırım
Allah razı olsun rabbim seninde sağlıkla kucagına alıp nice yaşlarını görmeyi nasip etsinselam. hiç iyi değilim ben psikolojik olarak. hiçbişey yapmak istemiyorum. banyo yapmam lazım ama istemiyorum. Yemek de öyle. evde durmaktan sanırım. çarşıda gezmek de kesmiyor.
Mevsimlerden roma miniğin d.günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşlarına olsun inşallah
Çok teşekkürler canım bizimkinin yanında kelebek çok naif ve zarif kalıyokelebeğinee
Sümbül kar altında olur doğduğum şehirde kocaman bahçesi vardı sümbülün, şebboyum benimde var 2 kökoyy maşallah saksıda oldukları halde ne kadar büyümüşler öyle harika gözüküyolar , bende sümbül ve şebboy aldım çok çeşit yoktu aldığım yerde abla 2-3 hafta sonra gel dedi bana
Canım zamanla alışırsın ben 106 kilodan şuan 94.5 kiloya düştün hedef belirle kararlı ol yeter canım burası beni çok motive ediyo yiyesim varsada buraya yazıcam diye yemiyorum evde hemem hergün börek kurabiye kek pişiyo çocuklar ve eşim için tatlarına dahi bakmıyorum zamanla alışırsın canımBu arada sabah 2 dilim kepekli ekmek ve zeytin peynir yedim
öğlende işyerine tonbalıklı salata getirmiştim onu yedim
akşamda taze fasülye yapıcam yoğurtla birlikte onu yerim
ama ben çok zorlanıyorum midem ne kadar genişlemiş hiç doymuşum gibi hissetmiyorum yeni başladığım içindir dimi
kolay gelsin kuzummmben yemek yapayım dönerim tekrar pıtırcıklar
tüm kız çocukları naiftirrrÇok teşekkürler canım bizimkinin yanında kelebek çok naif ve zarif kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?