Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bu foto 4 aralıkta çekmişim
şimdi çiçekleri kayboldu tabii kasımpatılarımm, her yıl eylül sonu açarlar, budarım birdahaki seneye tekrar açarlar,
diğer çiçeklerim uykuda henüz kimisi içeride kimisi bahçede

Eklentiler

• 15232162_10210738411992867_7988822887570880249_n.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 31
oyy maşallah saksıda oldukları halde ne kadar büyümüşler öyle harika gözüküyolar , bende sümbül ve şebboy aldım çok çeşit yoktu aldığım yerde abla 2-3 hafta sonra gel dedi bana

maşallah çook güzeller. insana enerji veriyorlar harika ya

ben biber salatalık salkım domates de ekicem bulabilirsem. taze soğanla dere otu ekmiştim onlar çıktı az az çiçeklerim bi köşede onlar bi köşede :)
evvett bahçeye ektim ben patlıcan maydanoz domates salatalık, şehirin ortasında minnak bir tarla yaptım kendmce, bu yılda istiyorum maydanoz domates ve yeşil soğann

evvett bahçeye ektim ben patlıcan maydanoz domates salatalık, şehirin ortasında minnak bir tarla yaptım kendmce, bu yılda istiyorum maydanoz domates ve yeşil soğann
benim bahçem yok ufacık bi balkonum var onuda çiçeklerle sebzelerle donatmak istiyorum fide bulabilirsem burda. annemin evinde de vardı balkonda yetiştirirdim. çilek ekmiştim koca yaz 10-15 tane çilek ya verdi ya vermedi ama en lezzetli çileklerdi benim gözümde :) ayrı bi zevk benim için

bayılırım çiçek yetiştirmeye:) domates biber maydanoz da ekecem hatta. çok teşekkür ederim canımmm
Ne güzel olacak
ilk canım sıkılıyor dediğinde çiçek ek dedim
belki hoşlanmıyordur diye sildim yazdıklarımı, çi,çeklerimi suladım vs yazmıştım hiç tepki olmamıştı geçen bir gün,
ama çoook mutlu oldm yaaa çiçek dikip büyümek ayrı bir hazdır
ağaçlar.net diye bir sayfa var orayı takip et, ben 2007 den bu yana izlerim o sayfayı,

Rabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin, şansı bahtı açık olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun
Sağol canım benim Allah razı olsun
Allah razı olsun rabbim seninde sağlıkla kucagına alıp nice yaşlarını görmeyi nasip etsin

oyy maşallah saksıda oldukları halde ne kadar büyümüşler öyle harika gözüküyolar , bende sümbül ve şebboy aldım çok çeşit yoktu aldığım yerde abla 2-3 hafta sonra gel dedi bana
Sümbül kar altında olur doğduğum şehirde kocaman bahçesi vardı sümbülün, şebboyum benimde var 2 kök
kokusu muhteşemdir,
zinnia en sevdiklerimden, ipek çiçeği, petunya zaten klasik çok sevilir, haaa asıl öenmli olan Begonvil yetiştirdim yaaaa
soğuk bu şehir ama inan bu sefer başardım, kışın içeri aldım büyüyor minnacıktı, yaseminim duruyor balkonda sapasağlam,
ama bahçe muhteşem oluyor yaz günlerinde,
martın son haftası ekeceğim asıl tohumlarımı çünkü soğuk henüz hatta nisan ilk haflarda olabilir,
şu an Çuha dikebilirsin dayanıklıdır kışa ve yıllık bir çiçektir yani yıllarca açabilir kaybolmadan,

Canım zamanla alışırsın ben 106 kilodan şuan 94.5 kiloya düştün hedef belirle kararlı ol yeter canım burası beni çok motive ediyo yiyesim varsada buraya yazıcam diye yemiyorum evde hemem hergün börek kurabiye kek pişiyo çocuklar ve eşim için tatlarına dahi bakmıyorum zamanla alışırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…