Amin canım cümlemizin evladını analı babalı sağlıklı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallahMevsimlerden roma canim bebisi dogum gununkutlu olsun nice nice yaslara ana babasiyla ciksin bitanem opuyorum yanaklarindan iyiki varmis evladlarimizi bize veren Rabbime minlerce sukurler olsun
Belki ben isimlerini yanlış biliyorumdur çünkü ben yeni yeni merak saldım bu işe önceden annem alırdı onlarla ilgilenirdim :)Sümbül kar altında olur doğduğum şehirde kocaman bahçesi vardı sümbülün, şebboyum benimde var 2 kök
kokusu muhteşemdir,
zinnia en sevdiklerimden, ipek çiçeği, petunya zaten klasik çok sevilir, haaa asıl öenmli olan Begonvil yetiştirdim yaaaa
soğuk bu şehir ama inan bu sefer başardım, kışın içeri aldım büyüyor minnacıktı, yaseminim duruyor balkonda sapasağlam,
ama bahçe muhteşem oluyor yaz günlerinde,
martın son haftası ekeceğim asıl tohumlarımı çünkü soğuk henüz hatta nisan ilk haflarda olabilir,
şu an Çuha dikebilirsin dayanıklıdır kışa ve yıllık bir çiçektir yani yıllarca açabilir kaybolmadan,
Maşallah canım çok güzellerbu foto 4 aralıkta çekmişim
şimdi çiçekleri kayboldu tabii kasımpatılarımm, her yıl eylül sonu açarlar, budarım birdahaki seneye tekrar açarlar,
diğer çiçeklerim uykuda henüz kimisi içeride kimisi bahçede
İnşallah canım bende burda okuyunca biraz daha azimleniyorum. Akşamları giremediğim için akşamları yazamıyorum ama gündüz yediklerimi bende aynen yazıyorum ve elimden geldiğinde dikkat ediyorum.Canım zamanla alışırsın ben 106 kilodan şuan 94.5 kiloya düştün hedef belirle kararlı ol yeter canım burası beni çok motive ediyo yiyesim varsada buraya yazıcam diye yemiyorum evde hemem hergün börek kurabiye kek pişiyo çocuklar ve eşim için tatlarına dahi bakmıyorum zamanla alışırsın canım
Yalnız saydığın çiçeklerin hepsi muhteşem bilmediklerime internetten baktm da şimdi hepsinin tohumunu alıcam bulabilirsem bende ay sonuna kadar, özendim şimdi. ipek çiçeği dediğine kedi tırnağı derdi annem her rengi vardı bizde o kadar kolay çoğalıoduki biz hiç ekmeden kendisi çıkıveriyordu onuda çok severim :)Sümbül kar altında olur doğduğum şehirde kocaman bahçesi vardı sümbülün, şebboyum benimde var 2 kök
kokusu muhteşemdir,
zinnia en sevdiklerimden, ipek çiçeği, petunya zaten klasik çok sevilir, haaa asıl öenmli olan Begonvil yetiştirdim yaaaa
soğuk bu şehir ama inan bu sefer başardım, kışın içeri aldım büyüyor minnacıktı, yaseminim duruyor balkonda sapasağlam,
ama bahçe muhteşem oluyor yaz günlerinde,
martın son haftası ekeceğim asıl tohumlarımı çünkü soğuk henüz hatta nisan ilk haflarda olabilir,
şu an Çuha dikebilirsin dayanıklıdır kışa ve yıllık bir çiçektir yani yıllarca açabilir kaybolmadan,
kesinlikle çok büyük bir haz.. ağaçlar.net hemen bakıyorum canımcım. şebboy çuha ve begonvili de not aldım. bunlar açık havada büyür dimi yoksa salona mı almalıyım?Ne güzel olacak
ilk canım sıkılıyor dediğinde çiçek ek dedim
belki hoşlanmıyordur diye sildim yazdıklarımı, çi,çeklerimi suladım vs yazmıştım hiç tepki olmamıştı geçen bir gün,
ama çoook mutlu oldm yaaa çiçek dikip büyümek ayrı bir hazdır
ağaçlar.net diye bir sayfa var orayı takip et, ben 2007 den bu yana izlerim o sayfayı,
alttaki sümbül galiba? çok güzellBelki ben isimlerini yanlış biliyorumdur çünkü ben yeni yeni merak saldım bu işe önceden annem alırdı onlarla ilgilenirdim :)
Eki Görüntüle 1968636 Eki Görüntüle 1968637
bana bu konuda yazabilirsin ilgi alanıma giriyor:)Hatta geçenlerde ne düşündüm
bu kulüpte neden çiçekler ve ağaçlarla ilgili bir forum yok diye
varda ben mi görmedim acaba dedim
Onu bende düşünüyorum. Bir yanım istiyor. Dıger yanım yürümez diyor. Ama benim icin en büyük problem okulla birlikte yürümemesiAfiyet olsun canım
Sen ev işiyle. Yemekle okulu yetiştirmeye çalışıyosun işe nasıl vakit bulucaksın canım Allah kolaylık versin
Saol canım zor geçiyor ama geçecek elbet
İş görüşmesi iyi fikir bak bakalım, bitirdiğin ve imza yetkin olan bölüm nedir? Gıda uzerineyse,firma güvenilir gelirse diplomani kiralayıp freelance de çalışabilirsin, o şekilde diploma kiralayıp imza veren arkadaşım çok..Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım...
Başla canım çalışmaya
denemeden anlayamazsın neler olacağını
bu foto 4 aralıkta çekmişim
şimdi çiçekleri kayboldu tabii kasımpatılarımm, her yıl eylül sonu açarlar, budarım birdahaki seneye tekrar açarlar,
diğer çiçeklerim uykuda henüz kimisi içeride kimisi bahçede
İyi akşamlar canım şimdiden hayırlı olsun çiçeklerin mutluluk sevgi huzur versin canım sizeiyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben de
Afiyet olsun canım. Su içmeyi biraz daha arttır daha iyi olur canımBugün ki menüm:
KAHVALTI
Tam buğday ekmeğine domatesli peynirli sandviç
ARA
3 adet kuru pasta
AKŞAM YEMEĞİ
1 kepçe kıymalı tarhana
6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase köz patlıcanlı çoban salata
1 kase cacık
1 litre su
NOT: Kaseler küçük :)
sümbül tatlım buBelki ben isimlerini yanlış biliyorumdur çünkü ben yeni yeni merak saldım bu işe önceden annem alırdı onlarla ilgilenirdim :)
Eki Görüntüle 1968636 Eki Görüntüle 1968637
evet tatlım kedi tırnağı da denirYalnız saydığın çiçeklerin hepsi muhteşem bilmediklerime internetten baktm da şimdi hepsinin tohumunu alıcam bulabilirsem bende ay sonuna kadar, özendim şimdi. ipek çiçeği dediğine kedi tırnağı derdi annem her rengi vardı bizde o kadar kolay çoğalıoduki biz hiç ekmeden kendisi çıkıveriyordu onuda çok severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?