Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Mevsimlerden roma canim bebisi dogum gununkutlu olsun nice nice yaslara ana babasiyla ciksin bitanem opuyorum yanaklarindan iyiki varmis evladlarimizi bize veren Rabbime minlerce sukurler olsun
Amin canım cümlemizin evladını analı babalı sağlıklı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah

Belki ben isimlerini yanlış biliyorumdur çünkü ben yeni yeni merak saldım bu işe önceden annem alırdı onlarla ilgilenirdim :)

İnşallah canım bende burda okuyunca biraz daha azimleniyorum. Akşamları giremediğim için akşamları yazamıyorum ama gündüz yediklerimi bende aynen yazıyorum ve elimden geldiğinde dikkat ediyorum.

Yalnız saydığın çiçeklerin hepsi muhteşem bilmediklerime internetten baktm da şimdi hepsinin tohumunu alıcam bulabilirsem bende ay sonuna kadar, özendim şimdi. ipek çiçeği dediğine kedi tırnağı derdi annem her rengi vardı bizde o kadar kolay çoğalıoduki biz hiç ekmeden kendisi çıkıveriyordu onuda çok severim :)

kesinlikle çok büyük bir haz.. ağaçlar.net hemen bakıyorum canımcım. şebboy çuha ve begonvili de not aldım. bunlar açık havada büyür dimi yoksa salona mı almalıyım?
ben küçükken nohut ekmiştim, sonra nohut verdi yedim. sonra bu hassas cılız canı titrek bitkiye koskoca kışı atlatmıştım sevgiyle. diğer yaz bidaha nohut vermişti.

Afiyet olsun canım
Sen ev işiyle. Yemekle okulu yetiştirmeye çalışıyosun işe nasıl vakit bulucaksın canım Allah kolaylık versin
Onu bende düşünüyorum. Bir yanım istiyor. Dıger yanım yürümez diyor. Ama benim icin en büyük problem okulla birlikte yürümemesi

Sigorta cnm ya. İşletme açacak olanlara bizde diploma kiralayabiliyoruz. Ama hem yasal degil hemde cok riskli. Bir batarsa bütün borc benim üstüme kalır
Başla canım çalışmaya
denemeden anlayamazsın neler olacağını

Cok zorlanacagimdan eminim. Aksamlari okulum var. 1 hafta sonra sinav haftam var. Nasil olur bilmiyorum. Bugün gidip konustum ama pek aklima yatmadı. Sen deneyimsizsin tum gun bizimle de olmayacaksin. Ama madem bu alanda ilerlemek istiyorsun. Gel önce iş ögren diyor. Ücret vs zaten konusmadik. Ama bana verecegi parayla ögle yemegimi bike zor karsilarim

Ben tembellikten kalkip su icmeye üşeniyorum. Sen birde bu çiceklerin bakimiyla ugrasiyorsun. Helal olsun ya

Bahceyle ugrasmayi bende seviyorum. Ama illaki yenilebilecek seyler olacak. O kadar bakip sonra yiyemezsem olmaz.

Bugünkü menüm
Saat 11de
Bol yeşillikli közlenmiş biberli salata
2yk ovma peynir
5 zeytin
2haşlanmış yumurta
Saat 4de evsahibinde 1 kk kadar börek kırmamak için
Akşam
1 tabak kıymalı kapuska
5lt su
1kupa kahve
No spor
Gün biter

Bugün ki menüm:

KAHVALTI
Tam buğday ekmeğine domatesli peynirli sandviç

ARA
3 adet kuru pasta

AKŞAM YEMEĞİ
1 kepçe kıymalı tarhana
6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase köz patlıcanlı çoban salata
1 kase cacık
1 litre su

NOT: Kaseler küçük :)

Afiyet olsun canım. Su içmeyi biraz daha arttır daha iyi olur canım

menüm
08.00 1 yumurta+7 zeytin+1 kk peynir+2 çeri
13.00 ızgara balık karıştırılmış brokoli+havuç salatası
20.30 1 tabak ıspanak yemeği+ayran
su 6 lt
spor: 6 km yürüyüş+15 dk karın hareketi

Belki ben isimlerini yanlış biliyorumdur çünkü ben yeni yeni merak saldım bu işe önceden annem alırdı onlarla ilgilenirdim :)
Eki Görüntüle 1968636 Eki Görüntüle 1968637
sümbül tatlım bu
ama bizim oralarda nergis çiçeğine sümbül deniyor
fakat hepsi misss kokulu
bu soğanı yıllarca açtırabilirsin
çieçk vermesi durduğu zaman soğanı sök ve gazete kağıdına sar karanlık bir yerde tut, sonra eylül gibi tekrar dik

evet tatlım kedi tırnağı da denir
deli gibi açar
mondavilla mesela en sevdiklerinden sarmaşık türüdür
çok güzel her bir çiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…