begonvil sizin oralarda var tatlımkesinlikle çok büyük bir haz.. ağaçlar.net hemen bakıyorum canımcım. şebboy çuha ve begonvili de not aldım. bunlar açık havada büyür dimi yoksa salona mı almalıyım?
ben küçükken nohut ekmiştim, sonra nohut verdi yedim. sonra bu hassas cılız canı titrek bitkiye koskoca kışı atlatmıştım sevgiyle. diğer yaz bidaha nohut vermişti.
Canım ben Satınalma Lojistik ve aynı zamanda SigortacıyımOnu bende düşünüyorum. Bir yanım istiyor. Dıger yanım yürümez diyor. Ama benim icin en büyük problem okulla birlikte yürümemesi
Sigorta cnm ya. İşletme açacak olanlara bizde diploma kiralayabiliyoruz. Ama hem yasal degil hemde cok riskli. Bir batarsa bütün borc benim üstüme kalır
Cok zorlanacagimdan eminim. Aksamlari okulum var. 1 hafta sonra sinav haftam var. Nasil olur bilmiyorum. Bugün gidip konustum ama pek aklima yatmadı. Sen deneyimsizsin tum gun bizimle de olmayacaksin. Ama madem bu alanda ilerlemek istiyorsun. Gel önce iş ögren diyor. Ücret vs zaten konusmadik. Ama bana verecegi parayla ögle yemegimi bike zor karsilarim
Ben tembellikten kalkip su icmeye üşeniyorum. Sen birde bu çiceklerin bakimiyla ugrasiyorsun. Helal olsun ya
Bahceyle ugrasmayi bende seviyorum. Ama illaki yenilebilecek seyler olacak. O kadar bakip sonra yiyemezsem olmaz.
Çok teşekkür ederim.Bu akşam önce annemle sonra arkadaşmla konuşacağım. Duruma görede olup olmayacağına karar vereceğizCanım ben Satınalma Lojistik ve aynı zamanda Sigortacıyım
şirketin acentasının yöneticiliğini ben yaptım sonrası şirketlerde de tüm sigorta işlerinin takibi bende idi.
Eğer bir şey aklına takılırsa sorabilirsin.
sümbül tatlım bu
ama bizim oralarda nergis çiçeğine sümbül deniyor
fakat hepsi misss kokulu
bu soğanı yıllarca açtırabilirsin
çieçk vermesi durduğu zaman soğanı sök ve gazete kağıdına sar karanlık bir yerde tut, sonra eylül gibi tekrar dik
Peki diğerinin ismi ne canım ben şebboya benzettim ama azcık uydurmuşda olabilirim :) bugün eve gelirken 1-2 yere tohum baktm ama saydıklarını göremedim. İsimlerini hatırlamıyorum ama daha çok bahçe içindi gördüklerim üzrrinde boy 50 cm 80 cm gibi yazıyordu. Bulursam alıcam hepsinden hemen ekicem.evet tatlım kedi tırnağı da denir
deli gibi açar
mondavilla mesela en sevdiklerinden sarmaşık türüdür
çok güzel her bir çiçek
Kizlar hepinize gunaydin sbahlariniz hayra acilsin.
Nasilsiniz.
Ben aksam agri kesici icib uyudum ya simdi uyandim yende agri var offff kizlar bezdim vallahi bir dogru duzgun kendime gelemdim .
Diyete odaklanamadim agri acidan .
Kizlar son iki haftada acayib agri kesici ilacdar icdim olar odem falan yaparmi goresen.
Ben kendiligimde hiss ediyorum ki zayiflamisim son zamanlar pilatesde yapamiyorum deye kendimde yumusalmalar hiss ediyorum derimde catlaklarinda sayisi artdi amma bu sabah dayanamadim tartildim 81, 300 gordum cildirdim resmen bu ne ya 80 den bu kadar artdim yene .
Bu ay regil gununude karsdirdim eski telfobumda regil gunlugum vardi simdi regil vadimi da itirmisim tahminime gore kecen ay bu gunlerde regil olmusdum ben belke regil olcam odemdi yada kilo aldim anlayamadim birturlu
Günaydın kızlar
çok başım ağrıyor
sanırım tansiyonla alakalı, ilaç vs yuttum pc ye bakamıyorum
gelirim geçince öpüyorum sizleri
kolay gelsin canım dikkat et kendinegünaydın kızlarrrr, hayırlı cumalar olsun hepimize inşallahhhh
hastalık ve ağrı hala devam ediyor,artmadı ama azaldığını da söyleyemem..geçecek inşallah...bugün buralardayım lakin bilgisayarda işlerim var ara ara girer yazarım merak etmeyin....
Gunel huseyinli canım sabah hiç bir şey yemeden içmeden tartıl, içtiğin sular etki etmiştir...
canım ya geçmiş olsunGünaydın kızlar
çok başım ağrıyor
sanırım tansiyonla alakalı, ilaç vs yuttum pc ye bakamıyorum
gelirim geçince öpüyorum sizleri
günaydın hayırlı cumalarGünaydin kizlar
Hayirli cumalar. Rabbim bol bereketli bir gun gecirmemize vesile olur insallah...
Dün aksam yediklerim cok şişirdi. Bugün öglene doğru anca acıkırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?