Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
begonvil sizin oralarda var tatlım
bodrum da antalya da egede vs bu çiçek değilde aslında bir ağaç türü
çuha belki senin orada artık çok olmaz
geçen yıl melisa çiçeği diktim bahçeye çalı türü manyak deli kokulu bir çiçek
allahımm aldım eve getirdim salona koyfum odaya girilmiyor
meğer zehirleyici derecede deli kokusu varmış, bahçeye diktim sokaktan geçerken kokuyor ama gündüz değil karanlık çökğnce, çok tuhaf değil mi :)
sonra küpe çiçeği bu salon çiçeğidir ama yazın balkon bahçede de olur saksı çiçeğidir.
Fekaattt en sevdiğimmm Mor Salkımmmm delisiyimmmm
Çok anlatırım dinlerseniz

Canım ben Satınalma Lojistik ve aynı zamanda Sigortacıyım
şirketin acentasının yöneticiliğini ben yaptım sonrası şirketlerde de tüm sigorta işlerinin takibi bende idi.
Eğer bir şey aklına takılırsa sorabilirsin.

Çok teşekkür ederim.Bu akşam önce annemle sonra arkadaşmla konuşacağım. Duruma görede olup olmayacağına karar vereceğiz

evet tatlım kedi tırnağı da denir
deli gibi açar
mondavilla mesela en sevdiklerinden sarmaşık türüdür
çok güzel her bir çiçek
Peki diğerinin ismi ne canım ben şebboya benzettim ama azcık uydurmuşda olabilirim :) bugün eve gelirken 1-2 yere tohum baktm ama saydıklarını göremedim. İsimlerini hatırlamıyorum ama daha çok bahçe içindi gördüklerim üzrrinde boy 50 cm 80 cm gibi yazıyordu. Bulursam alıcam hepsinden hemen ekicem.

Bu arada girmişken bende yediklerimi yazayım.
Sabah; kepek ekmek peynir ve zeytin
Öğlen; ton balıklı salata
Akşam; haşlanmış tavuklu patates ve salata

İyi akşamlar

zinnia allahım o mor salkım ne güzel bişey öylee bahçemde harika dururdu.. küpe çiçeğine de baktım resmen sanat eseri..

Kizlar hepinize gunaydin sbahlariniz hayra acilsin.
Nasilsiniz.
Ben aksam agri kesici icib uyudum ya simdi uyandim yende agri var offff kizlar bezdim vallahi bir dogru duzgun kendime gelemdim .
Diyete odaklanamadim agri acidan .
Kizlar son iki haftada acayib agri kesici ilacdar icdim olar odem falan yaparmi goresen.
Ben kendiligimde hiss ediyorum ki zayiflamisim son zamanlar pilatesde yapamiyorum deye kendimde yumusalmalar hiss ediyorum derimde catlaklarinda sayisi artdi amma bu sabah dayanamadim tartildim 81, 300 gordum cildirdim resmen bu ne ya 80 den bu kadar artdim yene .
Bu ay regil gununude karsdirdim eski telfobumda regil gunlugum vardi simdi regil vadimi da itirmisim tahminime gore kecen ay bu gunlerde regil olmusdum ben belke regil olcam odemdi yada kilo aldim anlayamadim birturlu

Amma kizlar sabah 7 de uyanan kimi sirkeli ilik su icdim kocaman bir bardak sonra biraz kecdi 1 bardak nesaffe kold icdim sade aci o
Sonrada 1 bardak ilik su .
sonra tartildim goresen icdigim sularin tartidaki artisina tesiri olubdumu

günaydın kızlarrrr, hayırlı cumalar olsun hepimize inşallahhhh

no_name_ yoksun tatlım
iyi değil misin merak ettim seni kuzummmm

günaydın:)
no_name_ canım nerdesin merak ettim..

hastalık ve ağrı hala devam ediyor,artmadı ama azaldığını da söyleyemem..geçecek inşallah...bugün buralardayım lakin bilgisayarda işlerim var ara ara girer yazarım merak etmeyin....

Gunel huseyinli canım sabah hiç bir şey yemeden içmeden tartıl, içtiğin sular etki etmiştir...

Günaydın kızlar :)

Gunel huseyinli Ödemden de olabilir canım yada içtiğin sularında etkisi olabilir belkide dediğin gibi regl olcaksındır. sıkma canını

Günaydın kızlar
çok başım ağrıyor
sanırım tansiyonla alakalı, ilaç vs yuttum pc ye bakamıyorum
gelirim geçince öpüyorum sizleri

Topikçe nazaramı geldik ki herkes hasta

Kızlar bana baskül tavsiye edermisiniz ben bir tane almıştım ama sürekli yanlış tartıyor dün sabah 103,1 dim eve gidince baktım 102,6 bu sabah baktım 101,8 gözüküyor :s üstüste 2-3 defa çıktım aynı ama biraz hareket ettirirsem 200-300 gr değişiyor.
Vaktim varken iade edip başka alayım diyorum. Siz hangi markanınkini kullanıyorsunuz?

kolay gelsin canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…