Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Tekrar regl başladı kızlar
ağrının sebebi belli oldu
tansiyon çıkıp iniyor
umarım düzgünce olurum bu sefer

SAyfaları okuyamıyprum
sorun nedir
error veriyor diğer sayfalar sadece son sayfa görünüyor

pazara gittim köy yumurtası aldım. umarım iyi çıkar. kuruyemiş aldım eve döndüm. çok açım. yemek yok mecbur kahvaltı yapacam

Kızlar açınca sadec eson sayfayı görüyorum diğerlerini açmıyor
latiyya afiyet olsun yumurta miss gibi olur ye canımm
no_name_ nasıl oldun ağrın devam ediyor mu
Gunel huseyinli sen nasıl oldun
Mevsimlerden roma nasılsın canımm
sempatik_kiz karar verebildin mi
oinone27 sayfayı bir açtığımda tartı sormuştun, d,j,tal tartılar yerinden oynamaması gerekiyor ve mutlaka düz bir zeminde durması gerekiyor,
ben de bunu anlayana kadar 4 tartı sokmuştum eve yıllardır.
sabit dursun tartı oynatma yerinden,

Tamam canım sağol :) sendeki problem bende de var bad gateway die sürekli hata veriyor açmaya çalışırken

Kizlar merhaba ayol ogleden bura ben sayfaya giremiyorum sinirlendim ya bu neden boyle oldu anlamadim.
beni berak edenler cok sukur iyiyim ben kizlar oglen 35 daka yurudum kosu bandinda sonra acik havada da yurudum 4 defa apartmanda merdivenleri inip kalktim.
Toplam da 6 km yurudum.
Bugun ben cildirdim heralde.simdi yenede kosu bandina cikiyorum 40 daka tenpolu yuruyecem insallah

Ayni sorun bendede vardi. Gecmis sanirim.
Annemlede görüştum ama olmadı. İş ögrenebilecegim bir yer değildi. Bende ertelemeye karar verdim. Zaten sinav haftam geliyor. Sinavlara ağırlık vermek istiyorum vardır herseyde bir hayır dedim.

no_name_ tatlim nasilsin seninle sohbetleri kiz ozledim vallahi ben gelende sen gelmiyorsun nasilsin bacim.
Kizlar benim bu gunki toplam sporum 12 km yurudum iki kez kosu bandina cikdim oglen ve simdi.
Bende program var S healt onda yemeklerimi uykumu sporumu kayd ediyorum gunluk adimlarimi hesablayor bugun tam
15899adim atmisim

Benim tartım kafayı yemiş yeri sabit ama beni 97 kilo gösteriyor 5 dk sonra çıkıyorum 101.6 gösteriyor bi çıkıyorum 102.4 çıkıorm 102yi görünce başta sevinmiştim ama 2. 3. çıkışımda anladm ki bozuk sanırım

Siz bana bi marka önerseniz? Tefal yada fakir kullanan var mı aranızda

Ben bu sabah hemiseki kimi kahvaltimi yapdim amma kepek ekmeyim kuflemisdi bozulmusdu yemedim ekmek.
Oglende etli yaprak sarma ustune bol pul biber tokdun lomon sikdim ekmeksiz yedim bugun ikidefa kahve icdim birini sutle yapdim.
Birde yurusden sonra bir bardak sute acazik bal.
zerdacal tarcin zencefil karisdirdim icdim .
bugun bitgi cayimida icdim.
Ekstradan bir bardakda hibikus(narcicegi)cayi deemleyib icdim tansyonumu duzenlesin diye.
4 bardak yesil cay
3 L yakinda su.
Aksamada lavasda adana kebebyicem esim telfon acdi yemek yapma kebab alcam

Tatlim ben conti firmasinkin aldi camdi cokda memnunum.
Ciplak ayakla cikiyorum ustune.
Aslinda pirogramildi icinde yasini kilonu boyunu yaziyorsun ne kadar fazlan var yaziyor ne kadar fazladi yag oranin yaziyor 90 Tl almisdim

Tatlim beke yeri sabit deyil yada .
Altinda batryasi oluyor siz ne diyorsunuz akul mi diyorsun ne dediyinizi tam bilmiyorum tarti islesin diye takiliyor ya icine onu diyorum belke vaxti bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…