saol canım bu arada bu mesajı görüyor musun? bazı ayarları değiştirdim de, emin olamadımkolay gelsin canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım dinlen biraz regl ağrısı kötü oluyorTekrar regl başladı kızlar
ağrının sebebi belli oldu
tansiyon çıkıp iniyor
umarım düzgünce olurum bu sefer
evet gördüm:) napıyosun bilgisayardaki işler devam mısaol canım bu arada bu mesajı görüyor musun? bazı ayarları değiştirdim de, emin olamadım
aman canım dikkat et. evet bende de hata verip duruyor yaTekrar regl başladı kızlar
ağrının sebebi belli oldu
tansiyon çıkıp iniyor
umarım düzgünce olurum bu sefer
Tamam canım sağol :) sendeki problem bende de var bad gateway die sürekli hata veriyor açmaya çalışırkenKızlar açınca sadec eson sayfayı görüyorum diğerlerini açmıyor
latiyya afiyet olsun yumurta miss gibi olur ye canımm
no_name_ nasıl oldun ağrın devam ediyor mu
Gunel huseyinli sen nasıl oldun
Mevsimlerden roma nasılsın canımm
sempatik_kiz karar verebildin mi
oinone27 sayfayı bir açtığımda tartı sormuştun, d,j,tal tartılar yerinden oynamaması gerekiyor ve mutlaka düz bir zeminde durması gerekiyor,
ben de bunu anlayana kadar 4 tartı sokmuştum eve yıllardır.
sabit dursun tartı oynatma yerinden,
Kızlar açınca sadec eson sayfayı görüyorum diğerlerini açmıyor
latiyya afiyet olsun yumurta miss gibi olur ye canımm
no_name_ nasıl oldun ağrın devam ediyor mu
Gunel huseyinli sen nasıl oldun
Mevsimlerden roma nasılsın canımm
sempatik_kiz karar verebildin mi
oinone27 sayfayı bir açtığımda tartı sormuştun, d,j,tal tartılar yerinden oynamaması gerekiyor ve mutlaka düz bir zeminde durması gerekiyor,
ben de bunu anlayana kadar 4 tartı sokmuştum eve yıllardır.
sabit dursun tartı oynatma yerinden,
Tatlim ben conti firmasinkin aldi camdi cokda memnunum.Benim tartım kafayı yemiş yeri sabit ama beni 97 kilo gösteriyor 5 dk sonra çıkıyorum 101.6 gösteriyor bi çıkıyorum 102.4 çıkıorm102yi görünce başta sevinmiştim ama 2. 3. çıkışımda anladm ki bozuk sanırım
Siz bana bi marka önerseniz? Tefal yada fakir kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?