Maşallah ya yağmur demiyon camur demiyon yürüyonMEnüm
08.00 1 yumurt+2 kk peynir+15 zeytin
13,00 1 etli biber dolması+salata
20.00 haşlanmış brokoli+ 1/2 lt ayran
su 6 lt
spor: 5 km yürüyüş
işten çıktım tipi kar yağışı vardı
yürü dedim asıl şimdi yürü güzelimmmm
ayağımda botlarım vardı sporları giymedim kayarım vs diye
sadece yolu değiştirdim 1 km ye yakın kısalttım yokuş inerken kaymayayım diye.
Çoook güzel bir yürüyüş oldu
Canım sana nacizane fikir vereyim mi?Kizlar merhaba ayol ogleden bura ben sayfaya giremiyorum sinirlendim ya bu neden boyle oldu anlamadim.
beni berak edenler cok sukur iyiyim ben kizlar oglen 35 daka yurudum kosu bandinda sonra acik havada da yurudum 4 defa apartmanda merdivenleri inip kalktim.
Toplam da 6 km yurudum.
Bugun ben cildirdim heralde.simdi yenede kosu bandina cikiyorum 40 daka tenpolu yuruyecem insallah
Verdiğin karar kendin için tatlım.Ayni sorun bendede vardi. Gecmis sanirim.
Annemlede görüştum ama olmadı. İş ögrenebilecegim bir yer değildi. Bende ertelemeye karar verdim. Zaten sinav haftam geliyor. Sinavlara ağırlık vermek istiyorum vardır herseyde bir hayır dedim.
bu kadar fark olması normal değil canımBenim tartım kafayı yemiş yeri sabit ama beni 97 kilo gösteriyor 5 dk sonra çıkıyorum 101.6 gösteriyor bi çıkıyorum 102.4 çıkıorm102yi görünce başta sevinmiştim ama 2. 3. çıkışımda anladm ki bozuk sanırım
Siz bana bi marka önerseniz? Tefal yada fakir kullanan var mı aranızda
Evet canımm kendime 27 marta kadar yürüyeceğim diye söz verdim, o güne kadar durmadan yürüyeceğim.Maşallah ya yağmur demiyon camur demiyon yürüyon
Cips eme tatlım yavvv,Otobüsteyim kizlar eve dönüyorum. Hava yağmurlu ve benim canim ketcapli cips yemek istiyor
Çok tükettiğim birşey değil 2-3 ayda bir yiyorum. Evde de yok zaten. Eve dondurma haricinde pek abur cubur girmiyor. Özellikle eve almıyoruzki yenmesin.Cips eme tatlım yavvv,
kalorisini vs geç çok tuzlu inan
berbat bir şey
ahh bir hissetsen bunu
bende çok sever yerdim sonra tuzunu farkettim ve artık 1 ad bile deli gibi tuzlu geliyor.
Afiyet olsun canım o zaman daha lezzetli gelir sana kendin için özene bezene bişeyler hazırlaman :)MErhaba Kızlar
ben yine regl olmadım
bekliyorum hala yok
Yorgunum ev temizliği, yemek vs derken şimdi biraz oturdum
hafta içine kuzuma börek içi hazırladım yarın sararım, brokoli,karnabahar, havuç, yeşil soğan karıştırıp buharladım,kereviz salatası hazırladım, normal salataları hazrıladım koruma kaplarına koyup dolaba attım.
Hafta içi yemek gelmeyecek artık şirkete,
eve geç geldiğim için o saatte ancak ayran vs içebiliyorum, o yüzden öğle arası boş geçmesin.
Bu arada hayatımda ilk kez kendime yemek hazırlıyorum kızlar, ciddiyim hiç kendime yemek pişirmedim ben,
kahvaltılık , yoğurt, vs geçiştirirdim hayatım boyunca lisede üniversitede bekarken vs hep birileri varsa yanımda onlarla birlikte yemek için yaptım ama yalnız isem hiç kendime özel yemek yapmadım.
Acıktıysam hemen atıştırırdım bir şeyler.
İlk kez yapıyorum bunu
perşembe dahil olacak şekilde 4 günlük hazırladımAfiyet olsun canım o zaman daha lezzetli gelir sana kendin için özene bezene bişeyler hazırlaman :)
Salataları nasıl kaplara koydun bide kaç günlük ben akşamdan yapıyorum ertesi gün götürüyorum daha pratik yolu varsa bende yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?