olur tbii cnımm kvnod aynı zatenzinnia bende o şekilde yapayım salatalarımı canım her akşam uğraşmak zor oluyor. Normal cam kavanozda olur sanrm.
Adet düzensizliğin için doktora gittin mi belki farklı bi sebebi vardır
Aldıklarını alacaklarınıda şimdiden güle güle kullan canım :)
Bu arada bak forumda çiçeklerle ilgili bölüm varmış :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bahce-bakimi-ve-cicekler.338/
Suppersin canimmm,eşofman ve çoraplarını da iyi günlerde kullannnnKEndime güzel şeyler aldım,
hatta şöyle oldu large beden yok diye beğendiğim takımı almıyprdum, satış temsilcisi medium beden size olur bunu deneyin dedi.
Olmaz large bedenim dedim ne giyecemmm laaaaa dedim içimden.
ISrar edince aldım giydim ve oldu.
Anammmmmm nasssıll sevindimm.
Haa bilinen bir marka eşofman takımı bu arada giydiğim.
Bir de üst tişort aldım., Çorapları çöpe atmıştım artık erimişlerdi 6 çift de çorap aldım.
Yanüüüüü ziporaaaa devammmmmmmmmmmm
Birlikte yazalım tatlım, nefret geldi artık bana da giden kiloların geri gelmesinden,toparlariz inşallahSon 2 gündür vücudum çok şiş gibi geliyordu. Bir tartıldım 64 kiloyumŞok oldum verdiğim kiloları resmen geri almışım. O kadar canım sıkıldı ki ağlamak üzereyim
Bir anda veriyorum bir anda alıyorum olmazki böyle. Akşam yemeği yememiştim. Ama saat 8 olmuş bu saatten sonra yemem artık. Sınav haftam geldi. Ben yinede hergün uğrarım mutlaka diyeceğim ama bellide olmaz 2 hafta hayatla ilişiğimi de kesebilirim.
no_name_ bu 2 haftalık sürede 5 kilo vericem tamam mı buraya yazıyorum.
Canim benim ne güzel geçmiş günün maşallah..Hem kızlar eğlenmiş hem esin ne güzel sürpriz yapmış.hep böyle mutlu ol inşallah kuzum ...Iyi aksamlar kizlar naslisiniz ben bu gun iyice zivanadan cikdim diyet falan kalmadi.
Dunde o kadar is gordum buraya ugrayamadim kizlar dun komsuma bir tepsi baklavan hamurun yapdim yufkalari acdim pisirdim sonrada kendime de yapdim sonrada bizim buralarin bir tatlisi var ismi qogaldi.
Yufkayla yapiliyor onun hamurun yapib yufkalarin acdim anlayacaginiz saat 2 de uyudum.
Bu sabahda esimle cocuklarla gitdik parka cocuklar eylensin deye o kadar yurudum ki yurumekde spordan sayilir amma baya yedimde .
Esim bana surpiriz yapmis restorana gitdik.
Ahh kizlar gitsin diyetler pozulsun olsun hic morelimi bozmadim yeniden toparlanirim insallah .
Yarinda bizde bayramdir Novruz bayrami anlayacaginiz yeniden sismanlayacagim heralde amma bu defa kilo almakdanda korkmuyorum vaxt buldukca kosu bandinda kosurum yediklerim yaga cevrilmez hepinize iyi geceler opuyorum sizi seviyorum araniza gec gelsemde yuregim sizinledi
Sağol tatlımmmmmSuppersin canimmm,eşofman ve çoraplarını da iyi günlerde kullannnn
Dün arkadaşlarla coştuk, kudurduk...Bu sabah da eşimle kahvaltıya kaçtık, sonra yegene oyuncak alalım dedik,senin o Teletabi bebekten bulamadım, çok benzeri Pepe bebek aldım konuşan..Kisneyen sopalı at başı vardı ondan aldım ama enfes bir şey, saç bantları tokalar aldım yine... Önümüzdeki hafta yolculuk var bize...Bu hafta diyet falan kalmadı,ve kilo aldım, bakalım yarın nasıl başlayacak..Mutfaktayim su an,z.yagli kuru fasulye ve bulgur pilavı yapıyorum bu saatte henüz yemek yemedik gezip tozmaktan..Yarın ola hayrola artık...
BayılırrrrrrrVallahi çocuk olmak lazım, bayıldım bunlara ben.begenir mı ki bizim velet?
Bebek konuşuyor, at da digidik digidik ses çıkarıp kisniyorEki Görüntüle 1970048 Eki Görüntüle 1970051
Sıkma canını canımSon 2 gündür vücudum çok şiş gibi geliyordu. Bir tartıldım 64 kiloyumŞok oldum verdiğim kiloları resmen geri almışım. O kadar canım sıkıldı ki ağlamak üzereyim
Bir anda veriyorum bir anda alıyorum olmazki böyle. Akşam yemeği yememiştim. Ama saat 8 olmuş bu saatten sonra yemem artık. Sınav haftam geldi. Ben yinede hergün uğrarım mutlaka diyeceğim ama bellide olmaz 2 hafta hayatla ilişiğimi de kesebilirim.
no_name_ bu 2 haftalık sürede 5 kilo vericem tamam mı buraya yazıyorum.
Ayyy inşallah tatlim..Ne güzel oyuncaklar var yahu.insan kendini kaybediyorBayılırrrrrrr
seninde kucağından inmezzzzz
Günaydın canımm mutşu haftalarGünaydııınnnn :) Mutlu haftalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?