Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canım boğazın nasıl oldu,
vitamin alsana tatlım var mı kullandığın bir vitamin,
ben 38 den sonra çok hasta olmaya başlamıştım, hepsi bir arada olan vitamin önerdi abim ve onu aldığımda hasta olmuyorum, önce haftada 3 sonra 1 vs o şekilde yutuyorum.
vitamin ile desteklesen canımm.
Ama alıyorsundur sen bir şeyler.

saol canım daha iyiyim çok şükür, kalmadı bir şey...antibiyotik bitsin diye uğraşıyorum...

vitamin alıyorum tabi ki

selamm:)
zinnia eşofman takımın hayırlı olsun güle güle kullan canım
no_name_ oyuncaklar çook güzell harika seçimler:)

bugün öğretmenlik ataması içn başvurdum. milli eğitime gidip onaylatacam. hiç istekli değilim aslında çalışmaya. eğer olursa okullar açıldığında karnım burnumda olacam. sonra doğum izni falan. malum sözleşmeli olunca bunlar nasıl olacak.. bir de benim bulunduğum şehirde bölümüm yok..
bu perşembe A101e çiçek tohumları geliyormuş alacam mutlaka.
şu anda süt kaynatıyorum. eskiden annem süt kaynatırken buram buram kokardı. bu sütün ne kokusu ne de tadı var.. hazır yoğurtlar da berbat. ne yiyip içeceğimizi şaşırdık valla

Günaydın kızlar,
Sıkı bir diyette kararlıyım. Uyanır uyanmaz bir bardak su içtim.
Kahvaltımı hazırladım. Şimdi kahvaltı yapacağım.

2 kaşık kavrulmuş kıymaya 2 yumurta kırdım. 1 domates, 1 salatalık, 7 tane zeytin, 1 bardak yeşil çay

Canımm benimm öğretmen misin sennnn severim seni
inşallah rahat istediğin gibi bir atama olur.
tohum göndereceeedim ben kargoyu söylersen.
istersen a101 den al beğenmezsen ben kargolarım.
süt yoğurt öyle maalesef kusum.
ancak güvendiğin bir köyden alacaksın.

Brokoli ve karnabahar pişirmiştim buharda ona yoğurt karıştırdım getirdim.
Afiyet olsun canım.
ben karnıbaharda brokolide sevmiyorum. Aslında sevmediğim çok yiyecek var o yüzden yemek getirme konusunda zorlanıyorum. Pırasa karnıbahar lahana brokoli hiç yemiyorum kabak ve ıspanakda zorla işte :/

Hala yarım litre suyu bitiremedim. Suan okula gidiyorum. Tek dersim var. Ders saatim az olunca Okulda bir sey tüketmiyorum genelde.

Döndüğümde 2 lt su kesin bitecek

Okuldan eve gecmem zaman alabilir. Bugun annemin dogum gunu okuldan cikinca hediye alip öyle gecerim.

sevmiyorum deme canım, yoğurtla, pul biberle vs yemeye çalış

Daha uzun yıllar sağlıkla geçirin inşallah.

sağol canım hayırlısı.
tamam markete bakayım olmazsa sana haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…