Canım boğazın nasıl oldu,günaydın kızlarrrr, hayırlı haftalar olsun hepimizebol eksili olsun inşallahhhh
bu hafta artık diyete sarılma zamanı geldi de geçti bile...ilaçlarım hala devam ediyor ama en az beslenerek ilaç alımına devam edeceğim artık...geçen hafta ilaç içecem diye yedim de yedim...
saol canım daha iyiyim çok şükür, kalmadı bir şey...antibiyotik bitsin diye uğraşıyorum...Canım boğazın nasıl oldu,
vitamin alsana tatlım var mı kullandığın bir vitamin,
ben 38 den sonra çok hasta olmaya başlamıştım, hepsi bir arada olan vitamin önerdi abim ve onu aldığımda hasta olmuyorum, önce haftada 3 sonra 1 vs o şekilde yutuyorum.
vitamin ile desteklesen canımm.
Ama alıyorsundur sen bir şeyler.
günaydın canım, haftasonu eşler evde olunca pek giremiyoruz, sessizleşiyor o zaman
İyiyim canım
Canımm benimm öğretmen misin sennnn severim seniselamm:)
zinnia eşofman takımın hayırlı olsun güle güle kullan canım
no_name_ oyuncaklar çook güzell harika seçimler:)
bugün öğretmenlik ataması içn başvurdum. milli eğitime gidip onaylatacam. hiç istekli değilim aslında çalışmaya. eğer olursa okullar açıldığında karnım burnumda olacam. sonra doğum izni falan. malum sözleşmeli olunca bunlar nasıl olacak.. bir de benim bulunduğum şehirde bölümüm yok..
bu perşembe A101e çiçek tohumları geliyormuş alacam mutlaka.
şu anda süt kaynatıyorum. eskiden annem süt kaynatırken buram buram kokardı. bu sütün ne kokusu ne de tadı var.. hazır yoğurtlar da berbat. ne yiyip içeceğimizi şaşırdık valla
afiyet olsun canımGünaydın kızlar,
Sıkı bir diyette kararlıyım. Uyanır uyanmaz bir bardak su içtim.
Kahvaltımı hazırladım. Şimdi kahvaltı yapacağım.
2 kaşık kavrulmuş kıymaya 2 yumurta kırdım. 1 domates, 1 salatalık, 7 tane zeytin, 1 bardak yeşil çay
tesekkur ederimafiyet olsun canım
Evet canım öyle olmuş, ben akşamlarıda çok girmiyorum zaten :)günaydın canım, haftasonu eşler evde olunca pek giremiyoruz, sessizleşiyor o zaman
Salata getirdim 4 kaşık kadarda bulgur pilavı canım ayran aldım yanına da sen ne getirdinİyiyim canım
ne getirdin öğle yemeği için yanında
Brokoli ve karnabahar pişirmiştim buharda ona yoğurt karıştırdım getirdim.Evet canım öyle olmuş, ben akşamlarıda çok girmiyorum zaten :)
Salata getirdim 4 kaşık kadarda bulgur pilavı canım ayran aldım yanına da sen ne getirdin
Afiyet olsun canım.Brokoli ve karnabahar pişirmiştim buharda ona yoğurt karıştırdım getirdim.
sevmiyorum deme canım, yoğurtla, pul biberle vs yemeye çalışAfiyet olsun canım.
ben karnıbaharda brokolide sevmiyorum. Aslında sevmediğim çok yiyecek var o yüzden yemek getirme konusunda zorlanıyorum. Pırasa karnıbahar lahana brokoli hiç yemiyorum kabak ve ıspanakda zorla işte :/
Daha uzun yıllar sağlıkla geçirin inşallah.Hala yarım litre suyu bitiremedim. Suan okula gidiyorum. Tek dersim var. Ders saatim az olunca Okulda bir sey tüketmiyorum genelde.
Döndüğümde 2 lt su kesin bitecek
Okuldan eve gecmem zaman alabilir. Bugun annemin dogum gunu okuldan cikinca hediye alip öyle gecerim.
Amin cnm sagol :)Daha uzun yıllar sağlıkla geçirin inşallah.
deniyorum ama zor ıspanakla kabağıda daha bu yıl yemeye başladım onlarda bile zorlandım :/ Annem kışın aç kalıyorum diye hep üzülürdü bana :)sevmiyorum deme canım, yoğurtla, pul biberle vs yemeye çalış
sağol canım hayırlısı.Canımm benimm öğretmen misin sennnn severim seni
inşallah rahat istediğin gibi bir atama olur.
tohum göndereceeedim ben kargoyu söylersen.
istersen a101 den al beğenmezsen ben kargolarım.
süt yoğurt öyle maalesef kusum.
ancak güvendiğin bir köyden alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?