Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugunki sporum 7 km yurudum dus aldim amma yemeyime hic dikkat etmiyorum tatli sirin tuzlu yagli hepsinden yiyorum bu 2 gun de kecseydi ayol yapmasam olmuyor gelen giden oluyor yapandada mecburen yiyorum bu bayram bitseydi .
Yarin sofra acacagim bugun esim isdedi .

iyi geceler kızlar. Akşam yemeğinde 10 tane lahana sarması, 1 kase mor lahana salatası yedim.
Annemin doğum günü diye bir tanıdığımız pasta alıp gelmiş. Ayıp olmaması için sadece 2 çatal aldım. Günü bu şekilde kapadım.

canım, anneciğinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun, Rabbim birlikte geçireceğiniz nice güzel yıllar nasip etsin

günaydın kızlarrrr, akşam çoook zor uyudum, unutmuşum açlığı, en az 10 kere uyanmışımdır, kıvrandım resmen...neyseki sabah tok uyandım..gece rüyamda karnabahar kızartması yapıyordum rüyada yediklerimiz kilo aldırır mı ki

^kilo verişsindir o rğyadan sonra canımmm
çünkü gerilmiştir miden beynin kalbin vs.

Günaydın kızlar,
Yatarken bende çok aç oluyorum. Midem ne zaman küçülecek acaba. Size bakıyorum kuş kadar yiyorsunuz. Bense deve kuşu kadar

evde hiç spor yapamıyorum. Vizeler bitsin en azından bir aylığına spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.

canım, anneciğinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun, Rabbim birlikte geçireceğiniz nice güzel yıllar nasip etsin
sağol cnm

Kuş kadar yemiyorum ben
mesela akşam içtiğim ayran camış boyu idi.

Güzel bir lahmacunun ya da adananın yanında camış boyu ayran içmek istiyorum. Karnım anca öyle doyuyor
ee tamam işte 1 lahmacun ye 1 lt ayran iç
spor yapmıyorum diyorsun ama koşturuyorsun gün boyu
ve gece gündüz karışık
okul tatil olsa da rahatlasan.
son sınıftın değil mi?

ee tamam işte 1 lahmacun ye 1 lt ayran iç
spor yapmıyorum diyorsun ama koşturuyorsun gün boyu
ve gece gündüz karışık
okul tatil olsa da rahatlasan.
son sınıftın değil mi?

Son sınıfım ama DGS ile geçtiğim için alttan kredim yetmiyor diye hiç alamadığım dersler var. Dönemim uzayacak bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…