Aynen canım artık gündüz bile yok coskumuz, sıkıldık mı ne ?Coşkuyu yitirdik burada
ben buradayım sıkılmadımAynen canım artık gündüz bile yok coskumuz, sıkıldık mı ne ?
Olur arada, toparlariz illakiben buradayım sıkılmadım
tabii arada uzak kalıyoruz ama var bir şey bu gnlerde hepimizde
canım, anneciğinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun, Rabbim birlikte geçireceğiniz nice güzel yıllar nasip etsiniyi geceler kızlar. Akşam yemeğinde 10 tane lahana sarması, 1 kase mor lahana salatası yedim.
Annemin doğum günü diye bir tanıdığımız pasta alıp gelmiş. Ayıp olmaması için sadece 2 çatal aldım. Günü bu şekilde kapadım.
günaydın canımmmBu arada iyi geceler.. Görüşürüz
^kilo verişsindir o rğyadan sonra canımmmgünaydın kızlarrrr, akşam çoook zor uyudum, unutmuşum açlığı, en az 10 kere uyanmışımdır, kıvrandım resmen...neyseki sabah tok uyandım..gece rüyamda karnabahar kızartması yapıyordumrüyada yediklerimiz kilo aldırır mı ki
2 çatal ne güzelllliyi geceler kızlar. Akşam yemeğinde 10 tane lahana sarması, 1 kase mor lahana salatası yedim.
Annemin doğum günü diye bir tanıdığımız pasta alıp gelmiş. Ayıp olmaması için sadece 2 çatal aldım. Günü bu şekilde kapadım.
günaydın tatlım, umarım vermişimdir geçen haftayı ve şu antibiyotik ödemini atmam şart^kilo verişsindir o rğyadan sonra canımmm
çünkü gerilmiştir miden beynin kalbin vs.
sağol cnmcanım, anneciğinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun, Rabbim birlikte geçireceğiniz nice güzel yıllar nasip etsin
Kuş kadar yemiyorum benGünaydın kızlar,
Yatarken bende çok aç oluyorum. Midem ne zaman küçülecek acaba. Size bakıyorum kuş kadar yiyorsunuz. Bense deve kuşu kadar
evde hiç spor yapamıyorum. Vizeler bitsin en azından bir aylığına spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
sağol cnm
Güzel bir lahmacunun ya da adananın yanında camış boyu ayran içmek istiyorum. Karnım anca öyle doyuyorKuş kadar yemiyorum ben
mesela akşam içtiğim ayran camış boyu idi.
ee tamam işte 1 lahmacun ye 1 lt ayran içGüzel bir lahmacunun ya da adananın yanında camış boyu ayran içmek istiyorum. Karnım anca öyle doyuyor
ee tamam işte 1 lahmacun ye 1 lt ayran iç
spor yapmıyorum diyorsun ama koşturuyorsun gün boyu
ve gece gündüz karışık
okul tatil olsa da rahatlasan.
son sınıftın değil mi?
kış dönemine kalmasın da dersin yeter.Son sınıfım ama DGS ile geçtiğim için alttan kredim yetmiyor diye hiç alamadığım dersler var. Dönemim uzayacak bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?