spor maalesef bende de yok be tatlım, hiç içimden de gelmiyor...Günaydın kızlar,
Yatarken bende çok aç oluyorum. Midem ne zaman küçülecek acaba. Size bakıyorum kuş kadar yiyorsunuz. Bense deve kuşu kadar
evde hiç spor yapamıyorum. Vizeler bitsin en azından bir aylığına spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
sağol cnm
o güzelim parkur sensiz mi şu anspor maalesef bende de yok be tatlım, hiç içimden de gelmiyor...
arada zıpaya alıyorumbütün pizzacılarda numaram var sanırım tüm gün kampanyalı pizza mesajı geliyor, delireceğimmmm
arada lazım olur diye tutuyorum ben dearada zıpaya alıyorum
ki geçen cumartesi istediler aldım
elime aldım 1 dilimi kokusunu içime çektim geri koydum.
Severim ben de hem de kendim yaptı isemmmm
alış verişe çıkacağım birazdan geçerim belki içindeno güzelim parkur sensiz mi şu an
günaydın canım, afiyet olsunnngünaydıın
çok açım kahvaltı hazırlayayım geliyom
dönerken 4 tur at hadiiiiiiiiialış verişe çıkacağım birazdan geçerim belki içinden
yok canım atmayacağım, içimden gelmedikçe zorlamayacağım kendimi... çünkü bu sefer hepten nefret etmeye başlıyorumdönerken 4 tur at hadiiiiiiiii
günaydınnn kuzuuuuuuuularrrrrrrrgünaydıın
çok açım kahvaltı hazırlayayım geliyom
içinden gelmiyorsa yürüme haklısın canımmyok canım atmayacağım, içimden gelmedikçe zorlamayacağım kendimi... çünkü bu sefer hepten nefret etmeye başlıyorum
günaydınnn kuzuuuuuuuularrrrrrrr
Günaydın canım, iyiyim benGünaydın kızlarr :) Sabah çok yoğunluk vardı işyerinde giremedim bir türlü. Bide regl olmuşum çok ağrım var ve çok halsizim. Siz nasılsınız?
Biraz aslında beni korkutan yarın çünkü benim 2. günüm çok ağrılı ve zor olur :/Günaydın canım, iyiyim ben
bugün zor geçer senin için
Türk kahvesi ve tarçınCanım çok tatlı istiyor ben reglken deli gibi tatlı yerdim şimdi bunu nasıl bastırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?