benimde 2. gün olur. ama ağrıı çok olmuyor artıkBiraz aslında beni korkutan yarın çünkü benim 2. günüm çok ağrılı ve zor olur :/
Bugün ne getirdin işyerine :)
Canim süt içine tarçın koy iç,supper kesiyorCanım çok tatlı istiyor ben reglken deli gibi tatlı yerdim şimdi bunu nasıl bastırıcam
Türk kahvesi ve tarçın
@latiyya önermişti.
tarçın iyi geliyor.
veya poşet çaylardan iç 1 tane aromalı varsa vs
Afiyet olsun canım eve gider gitmez deniycem tarçını bakalım inşallah işe yararbenimde 2. gün olur. ama ağrıı çok olmuyor artık
semizotu+marul+lor peyniri+4 zyetin ile salata yaptım ve ayran hazırladım.
öğleden sonra ayranı içerim.
Eve gider gitmez deniycem tatlım :)Canim süt içine tarçın koy iç,supper kesiyor
Dene canım bol tarçınlı süt , tarçınlı tatlı gibi oluyorAfiyet olsun canım eve gider gitmez deniycem tarçını bakalım inşallah işe yarar
Eve gider gitmez deniycem tatlım :)
İyi ki tarçını seviyorum yoğurda bile döküp yiyebilirim :)Dene canım bol tarçınlı süt , tarçınlı tatlı gibi oluyor
afiet olsun canmm benimmA101 den hazır bezelye aldım bi de garnitür alıp ikisini karıştırıp z.yagli bezelye yaptım,10 dk da pisti.tavsiye ederim.sogusun yiyecegim
Öğle yemeğinde ne getirdin canım işeİyi ki tarçını seviyorum yoğurda bile döküp yiyebilirim :)
Saol canım, çok pratik,lezzetli ve hafif oldu, dene derimafiet olsun canmm benimm
Salata getirdim akşam üstü yemek içinde bi tane elma getirdim canım 3 kavanoz salata yaptım dün akşam :)Öğle yemeğinde ne getirdin canım işe
akşam alayım a101 den tamamSaol canım, çok pratik,lezzetli ve hafif oldu, dene derim
kavanoz 1 lt lik mi iyice bastırarak koysaydın az olmasın öğünün canımSalata getirdim akşam üstü yemek içinde bi tane elma getirdim canım 3 kavanoz salata yaptım dün akşam :)
ama yarın yemek getirmeyi planlıyorum sürekli salata yiyip bıkmak istemiyorum.
Z.yagli olduğu için iş yerinde soğuk da yiyebilirsin.bi de nacizane bi öneri ben soğan kavrulduktan sonra 1 yemek kaşığı un koyuyorum sosu bağlamak için,cılk su olmasın diyeakşam alayım a101 den tamam
aa güzel fikir haa su içinde yüzer sevmem.Z.yagli olduğu için iş yerinde soğuk da yiyebilirsin.bi de nacizane bi öneri ben soğan kavrulduktan sonra 1 yemek kaşığı un koyuyorum sosu bağlamak için,cılk su olmasın diye
Un çok da lezzet veriyor sosu çok güzel oluyor..z.yagli fasulyeye de koyuyorum.. ben de koyu sos seviyorum yemeklerde.Bi de garnitür alırsan patates havuç uğraşmamis olursun , çok pratik oldu vallahi.aa güzel fikir haa su içinde yüzer sevmem.
soğukda yerim evet, aslında pek sevmem hazır bezelyeyi ama deneyeceğim akşam alıp.
Kabakları minik minik küp küp dogra, soğanı z.yaginda kavur, salça koy,sonra kabakları ekle, ağzını kapatıp kabaklar yumuşayana kadar kısık ateşte pisir, kabak önce suyunu salacak.kabak yumuşayınca aç kapağını içinde hiç su kalmasın buharlassin, sonra 2 yumurta kır iyice karıştır,varsa dereotu yoksa bol kuru nane ve biraz karabiber koy, özellikle sogukken nefis oluyor yoğurt ile.cok sık yaparım canım.diyet için de çok ideal,istersen 1 tencere yeno_name_ 3 tane kabağım kalmış 2 3 hafta öncesinden sanırım,
kendime göre bir tarif versen ne yapayım ondan.
tamam canımmUn çok da lezzet veriyor sosu çok güzel oluyor..z.yagli fasulyeye de koyuyorum.. ben de koyu sos seviyorum yemeklerde.Bi de garnitür alırsan patates havuç uğraşmamis olursun , çok pratik oldu vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?