Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
A101 den hazır bezelye aldım bi de garnitür alıp ikisini karıştırıp z.yagli bezelye yaptım,10 dk da pisti.tavsiye ederim.sogusun yiyecegim

Türk kahvesi ve tarçın
@latiyya önermişti.
tarçın iyi geliyor.
veya poşet çaylardan iç 1 tane aromalı varsa vs

benimde 2. gün olur. ama ağrıı çok olmuyor artık

semizotu+marul+lor peyniri+4 zyetin ile salata yaptım ve ayran hazırladım.
öğleden sonra ayranı içerim.
Afiyet olsun canım eve gider gitmez deniycem tarçını bakalım inşallah işe yarar

Canim süt içine tarçın koy iç,supper kesiyor
Eve gider gitmez deniycem tatlım :)

Salata getirdim akşam üstü yemek içinde bi tane elma getirdim canım 3 kavanoz salata yaptım dün akşam :)
ama yarın yemek getirmeyi planlıyorum sürekli salata yiyip bıkmak istemiyorum.
kavanoz 1 lt lik mi iyice bastırarak koysaydın az olmasın öğünün canım
salata acıktırmasın seni.
yanında ayran yoğurt al.
salatanda peynir, tavuk parçası veya bir parça yemek olsun.
yani ne yemeği var mesela akşam salatana ondan ekle.
abuk sabuk bir şey gelmesin aklına.
hem salata tatlanır hem tok olursun canım.
sadece salata olmaz

Z.yagli olduğu için iş yerinde soğuk da yiyebilirsin.bi de nacizane bi öneri ben soğan kavrulduktan sonra 1 yemek kaşığı un koyuyorum sosu bağlamak için,cılk su olmasın diye
aa güzel fikir haa su içinde yüzer sevmem.
soğukda yerim evet, aslında pek sevmem hazır bezelyeyi ama deneyeceğim akşam alıp.

aa güzel fikir haa su içinde yüzer sevmem.
soğukda yerim evet, aslında pek sevmem hazır bezelyeyi ama deneyeceğim akşam alıp.
Un çok da lezzet veriyor sosu çok güzel oluyor..z.yagli fasulyeye de koyuyorum.. ben de koyu sos seviyorum yemeklerde.Bi de garnitür alırsan patates havuç uğraşmamis olursun , çok pratik oldu vallahi.

no_name_ 3 tane kabağım kalmış 2 3 hafta öncesinden sanırım,
kendime göre bir tarif versen ne yapayım ondan.
Kabakları minik minik küp küp dogra, soğanı z.yaginda kavur, salça koy,sonra kabakları ekle, ağzını kapatıp kabaklar yumuşayana kadar kısık ateşte pisir, kabak önce suyunu salacak.kabak yumuşayınca aç kapağını içinde hiç su kalmasın buharlassin, sonra 2 yumurta kır iyice karıştır,varsa dereotu yoksa bol kuru nane ve biraz karabiber koy, özellikle sogukken nefis oluyor yoğurt ile.cok sık yaparım canım.diyet için de çok ideal,istersen 1 tencere ye

Un çok da lezzet veriyor sosu çok güzel oluyor..z.yagli fasulyeye de koyuyorum.. ben de koyu sos seviyorum yemeklerde.Bi de garnitür alırsan patates havuç uğraşmamis olursun , çok pratik oldu vallahi.
tamam canımm
bu arada kabak tarifi vermişssin favorilerime eklemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…