Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bunu yapayım bu hafta kesinn.
yarına kerevizim var severek yiyeceğimi sanmıyorum.
brokoli karnabaharda bitmedi henüz.
ama bu tarif enfes gözüküyor. yapmalıyım bunu mutlaka.

evet 1 ltlik canım ama içine bişey koymadım daha öncekilere nohut tonbalığı falan eklemiştim ama bu sefer sade getirdim
diğer kavanozlara mutlaka bişey eklerim böyle biraz yavan geldi çünkü diğerleri daha lezzetli gelmişti

ya bir de kerevizi rendeleyip limonlayıp saklama kabına koydum buzdolabında.
sarımsaklı yoğurtla müthiş olur yani yenebilir hale gelir, ama sarımsak yersem olmaz şirkette.
nasıl tadlandırabilirim?

ya bir de kerevizi rendeleyip limonlayıp saklama kabına koydum buzdolabında.
sarımsaklı yoğurtla müthiş olur yani yenebilir hale gelir, ama sarımsak yersem olmaz şirkette.
nasıl tadlandırabilirim?
Yoğurt ve ceviz koyuyordu annem sanırım,ben kereviz hiç yemem

lor peyniri al kaşıkla ye salatanı, evdeki eşine yaptığın yemekten ekle 2 kaşık ama fazla değil

Bi de patlıcanı kozleyip süzme yoğurt ile karıştırıp üstüne z.yaginda biraz pul biber yakıp dökün , o da iş yeri için supper ve lezzetli bi alternatif

lor peyniri al kaşıkla ye salatanı, evdeki eşine yaptığın yemekten ekle 2 kaşık ama fazla değil
Ayy eşime yemek yapmıyorum ki bana destek olacaksın akşamları diyettesin gündüz ne istersen yededim salata sebze haşlanmış tavuk falan yiyor benimle ama isyan etmesi yakın gibi

Bide dediğin gibi peynir almam lazım az yağlı peynirim yok yanına lor alayım onlarıda eklerim salataya

Bi de patlıcanı kozleyip süzme yoğurt ile karıştırıp üstüne z.yaginda biraz pul biber yakıp dökün , o da iş yeri için supper ve lezzetli bi alternatif
evet patlıcan deliii güzel olur, buzlukta közlenmişim var ama rakılık onlar. saklıyommm 2 ay sonraya
patlıcan tadı yok henüz pazardakilerde.

Bu arada bir şey daha bamya,
kalorisi vs nasıl bu arkadaşın, mesela havuç gibi pişince artıyor mu?
sormuş olailirim belki bu soruyu.
Dolapta var çünkü hafta sonu pişireceğim.

Bunlar çok hafif yemekler, sadece salata ile kilo verirsen dayanma gücün olmaz, sonra daha çok kilo alırsın...
Deme öyle deme daha çok kilo almamalıyım
sadece salata yemiyorum aslında öğlen burda yemek ısıtma imkanım olmadığı için salata kolay geliyor ama dediğin gibi sürekli yersem dayanma gücüm azalıcak sanırım. Hemen dediğin tarifleri uyguluycam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…