O sofra bahsini kapatayım hemencecikkBen de yazdan kozler atarım buzluga, rakı sofraları için
Çok güzel olur yavvv, tam senlik bir sebze aslındaArtmaz sanırım tatlım,hiç bilmiyorum ki ömrümde yemedim bamya
Uygula canım,z.yagli yemeklerin isitilmaya ihtiyacı yok nasılsa.Deme öyle deme daha çok kilo almamalıyım
sadece salata yemiyorum aslında öğlen burda yemek ısıtma imkanım olmadığı için salata kolay geliyor ama dediğin gibi sürekli yersem dayanma gücüm azalıcak sanırım. Hemen dediğin tarifleri uyguluycam :))
Yok 40 yıldır yemedim,bundan sonra da yememÇok güzel olur yavvv, tam senlik bir sebze aslında
sağol canım yarına yapıcam patlıcanı .)Uygula canım,z.yagli yemeklerin isitilmaya ihtiyacı yok nasılsa.
Çiçek bamyanın çorbasını yapmalı sana,Yok 40 yıldır yemedim,bundan sonra da yemem
Bende hiç yemem ama çorbası bir harika tavsiye ederim :)Yok 40 yıldır yemedim,bundan sonra da yemem
Yok annem de miniciklerini yapardı, bilmiyorum içim almiyorÇiçek bamyanın çorbasını yapmalı sana,
yememe sebebin sanırım büyüklerinin pişince aldıkları halden kaynaklanıyor.
anladım tatlımYok annem de miniciklerini yapardı, bilmiyorum içim almiyor
Görünce bile içim kalkıyor neden deneyip eziyet edeyim ki kendimeanladım tatlım
sevmeyen asla sözünü bile ettirmez
salı idiSiz cuma günleri mi tartılıyordunuz kızlar?
ee ne kadar vermişsiniz :)salı idi
tartılmadık kiee ne kadar vermişsiniz :)
Burası sayesinde çok istikrarlı gidiyomuşum gibi hissediyorum normale ben kesin kaçamaklar diyet bozmalara çoktan girmiştim.tartılmadık ki
yani en azından ben tartılmadım.
cumartesi veya pazarı bekliyorum
Benim 5 kilo gitti bi haftadaSiz cuma günleri mi tartılıyordunuz kızlar?
Yinede vermiş olmanız lazım kuş kadar yiyosunuzBenim 5 kilo gitti bi haftada
Aşkolsun ya soru mu bu,günlerdir yazismiyor muyuz diyet falan kalmadı toparlamak lazım diye
Benim 12-13 kilo kadar gitti yılbaşından beri,su an bu kilomu korumaya çalışıyorumYinede vermiş olmanız lazım kuş kadar yiyosunuz
Maşallah çok güzel vermişsin canım inşllah almazsın.Benim 12-13 kilo kadar gitti yılbaşından beri,su an bu kilomu korumaya çalışıyorum
Verdim ben biliyorum.Burası sayesinde çok istikrarlı gidiyomuşum gibi hissediyorum normale ben kesin kaçamaklar diyet bozmalara çoktan girmiştim.
Hani kilo verdiğinizde de söyleyin ki azmim artsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?