Ne deniyosun ki canımVerdim ben biliyorum.
ama bir şey deniyorum bu hafta o yüzden tartılmadım kuzumm.
88,6 ile başlamıştım.
pazar günü 2 ay bitmiş olacak
onu takip ediyorum o yüzden cmt veya pazara attım tartılmayı.
ve aksatmadan 9 martdan bu yana yürüyorum akşamları.
öncesinde ara ara idi yürüyüşlerim.
Olaya heyecan katma diyeyim.Ne deniyosun ki canım
inşallah işe yaramıştır çok çok vermişsindir :)
iyi seyirler canımmBugünkü menüm-mutfak kapandi
Saat 14:30
1 kepçe z.yagli bezelye yemeği+2 bardak ayran
Biraz tahin-pekmez
Su:3 litre şimdilik
Sohbete doyum olmaz ben biraz film izleyeceğim,öptüm kizlarrr
Afiyet olsun, görüşrüz canımBugünkü menüm-mutfak kapandi
Biraz tahin-pekmez
Hadi inşallah bakalım, belki daha da zayıflamışsındır :)Olaya heyecan katma diyeyim.
Her akşama sporu ekleyerek ne kadar verdiğime bakacağım ve 2 ayın sonunda ne kadar oldum.
ve dün akşam yürüyüşüne jillian ekledim 30 dakika ( 30 günde yapılan 3 seviyeli videolar )
Kısacası 80 altına inmek istiyorum. 2 ay sonunda
afiyet olsun canım iyi seyirlerBugünkü menüm-mutfak kapandi
Biraz tahin-pekmez
80 altına ineceksin inanıyorum ben çok azimli ve istikrarlısın maşallahOlaya heyecan katma diyeyim.
Her akşama sporu ekleyerek ne kadar verdiğime bakacağım ve 2 ayın sonunda ne kadar oldum.
ve dün akşam yürüyüşüne jillian ekledim 30 dakika ( 30 günde yapılan 3 seviyeli videolar )
Kısacası 80 altına inmek istiyorum. 2 ay sonunda
Afiyet olsun canım :)şu anda kereviz yemeği yiyorum bide mor lahana ve havuç salatası. yemeği fazla pişirmişim ya
teşekkürler:)Afiyet olsun canım :)
bir zamanlar ben de öyle tartılırımdımHadi inşallah bakalım, belki daha da zayıflamışsındır :)
Ben olsam meraktan 50 kere tartılırdım
inşallah canıımmm80 altına ineceksin inanıyorum ben çok azimli ve istikrarlısın maşallah
çok şükür iyi de, acayip bi karın şişkinliğim var. sanırsın 7 aylığım göbeğim kocaman.. hazımsızlık galiba. sabah saat 10.30 gibi kahvaltı yaptım. ahanda şimdi ekmeksiz yemek yedim. midem acıyor resmeninşallah canıımmm
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hazımsızlık olabilirçok şükür iyi de, acayip bi karın şişkinliğim var. sanırsın 7 aylığım göbeğim kocaman.. hazımsızlık galiba. sabah saat 10.30 gibi kahvaltı yaptım. ahanda şimdi ekmeksiz yemek yedim. midem acıyor resmen
tuzlu gelir bana tarhana çorbası sevemedim bir türlü, ama gerçek eskilerden yapan olursa yerim bakAn itibariyle mutfak bende de kapandı.
Suyu 2 litreye tamamlayamadım. Ama şişem elimde yatana kadar tamamlarım. Yalnız bundan sonra diyetteyken tarhana çorbası tüketmemeye karar verdim. Malum undan yapıldığı için kalorisi diğer çorbaların 2 katı neredeyse.
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 çay bardağı cacık
- 2 kaşık kavrulmuş kıyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?