- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
tuzlu gelir bana tarhana çorbası sevemedim bir türlü, ama gerçek eskilerden yapan olursa yerim bak
afiyet olsun kuzum
suyu artır suyuuu
önceden içiyordun sonra mı içememeye başladınBen bayılırım tarhanaya.Versinler sabah akşam içerim, gıkım çıkmaz. Dediğin gibi ev yapımıysa şahane oluyor. Bende son tarhanayı pişirdim kışa kadar almam artık.
Cidden bu su olayını napcam ben yaaaa. Son 6-7 aydır bu hale geldim.Hayır elimde şişeyle geziyorum. Ama midem almıyor
Evet önceden çok içerdim. Yani çok demeyelimde günlük 2,5 - 3 litreyi bitirirdim. Ama 2016nın ortalarına doğru bir anda bıraktım. Susuz kaldığım içinde hep rahatsızlanıyorum. Neredeyse her ay acillik oluyorum. Gittiğim hastanede beni hep tanıyorlarönceden içiyordun sonra mı içememeye başladın
Nasılsın bugün, akşam neler yedin menü paylaşımın var mıydı görmedim.Günaydııınnnn
İyiyim canım enerjiğim bugün tahmin ettiğim gibi kötü değilim sen nasılsın :)Nasılsın bugün, akşam neler yedin menü paylaşımın var mıydı görmedim.
öğle için neler getirdin
MAntar güzel olmuş afiyet olsun.İyiyim canım enerjiğim bugün tahmin ettiğim gibi kötü değilim sen nasılsın :)
Menü paylaşımım yoktu canım akşamları pek giremiyorum hemen yazayım
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve peynir yedim
Öğlen salata yedim
5e doğru bi tane yeşil elma yedim
Akşamda mantar yemeği salata 1 dilim buğday ekmeği yedim
bugünde biraz mantar salata ve yoğurt getirdim
sen ne getirdin bugün :)
Sabahları hiç vaktim olmuyor canım soğuk yumurtada yiyemiyorum o yüzden sabahları ekmek ve peynir yiyorum sadeceMAntar güzel olmuş afiyet olsun.
fakat ekmeği kesmeye çalış canımm, ekmeği çıkart hayatından.
sadece baktın çok istiyor canın ufak bir parça kopart at ağzına.
Ben öyle yapıyorum, mesel taze çıtır çıtır ekmek mi var ucundan ufak bir parça kopartıp peynir koyuyorum çayla vs yiyorum o kadar.
Ekmek acıktırıyor, ciddi şekilde ekmek yeyince acıkıyorum, kahvaltıda yumurta ye ekmeğin yerine.
Bunu burada öğrendim.
Öğle için brokoli ve karnabahar vardı bitmemişti ona biraz haşlanmış tavuk budu didikledim ve ayran yaptım sütlü vs .
Akşama da ayran yine.
Yarın için yapabilirsemno_name_ nın kabak tarifini yaparım, yoksa kereviz yoğurt olur sanırım
Günaydın canım :) Keşke bende senin yerinde olabilsem, kısa süren ev hayatımı özledim :/ İyi seyirlerGünaydın canlarrrrrbugün sıcak ve kapalı tam yağmur havası varrrr,ve hiç bir iş yapmayıp sadece dizi izleyeceğim bugün.boyle havalarda dizi izlemeye bayılıyorum...Öptüm hepinizi, gelirim fırsat buldukça
Yağmur yağarsa beni de çağırGünaydın canlarrrrrbugün sıcak ve kapalı tam yağmur havası varrrr,ve hiç bir iş yapmayıp sadece dizi izleyeceğim bugün.boyle havalarda dizi izlemeye bayılıyorum...Öptüm hepinizi, gelirim fırsat buldukça
.Günaydın canım :) Keşke bende senin yerinde olabilsem, kısa süren ev hayatımı özledim :/ İyi seyirler
Başladı ince ince,en sevdiğim hava ciddenYağmur yağarsa beni de çağır
gıkımı çıkartmam otururum battaniyenin altında kitap okurum vallaa
arada çay demlerim sana
yoğurt süt ve su yaniSabahları hiç vaktim olmuyor canım soğuk yumurtada yiyemiyorum o yüzden sabahları ekmek ve peynir yiyorum sadece
gün içinde pek yememeye çalışıyorum ama benim tam tersi ekmek yemezsem doymuyorum gibi hissediyorum 1 dilim bile yesem yetiyor o bana nedense zararlı biliyorum ama alışkanlık sanırım :/
Afiyet olsun canım sütlü ayranı nasıl yapıyorsun neden sadece süt yada ayran değil ikisi birden merak ettim :)
BenimdeBaşladı ince ince,en sevdiğim hava cidden
Ohh ne güzel imrendim şimdi :) ama çok uzun yıllar çalışmışsın canım haketmişsin artık :)Saol canım,darısı başına inşallah,tüm gün PC başında oturmaktan sıkılıp 18 yıllık iş hayatımı evde film ve dizi izlemek için biranda sonlandirdim...Ne maaş,ne sigorta ne başka bir şey görmedi gözümbu yaz 1 yıl olacak,hamdolsun huzurluyum.
Daha az yemeye çalışıcam canım deniycem yani en azından :)yoğurt süt ve su yani
yoğurdu da sütle karıştırarak yiyewbiliyorum ben
ekmeği bende çok severim yani güzel pişmiş kabuğunu özellikle ama inan acıktırıyor.
akşam yemeği olarak ye canımGünaydın kizlar,
Bugün apartmandaki bir minigimizin sünnet mevlidi var. Birazdan ona hediye almak icin dışarı çıkacağım. Donerkende bir market alışverisi yaparim. Evde ufak tefek eksikler var.
Bugünki yemek planini nasil olustursam bilemedim. Orada ayip olmasin diye mutlaka birseyler yemem lazim. Heralde 3 gibi falan yemek fasli olur.
Sabah kahvaltisi yapmayip o saate kadar bekleyeyimmi. Yoksa aksam yemegi niyetinemi yiyeyim. Gerci salata yada corba yerim sadece ama yinede tereddütte kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?