Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
tuzlu gelir bana tarhana çorbası sevemedim bir türlü, ama gerçek eskilerden yapan olursa yerim bak
afiyet olsun kuzum
suyu artır suyuuu

Ben bayılırım tarhanaya. Versinler sabah akşam içerim, gıkım çıkmaz. Dediğin gibi ev yapımıysa şahane oluyor. Bende son tarhanayı pişirdim kışa kadar almam artık.

Cidden bu su olayını napcam ben yaaaa. Son 6-7 aydır bu hale geldim.Hayır elimde şişeyle geziyorum. Ama midem almıyor

önceden içiyordun sonra mı içememeye başladın

önceden içiyordun sonra mı içememeye başladın
Evet önceden çok içerdim. Yani çok demeyelimde günlük 2,5 - 3 litreyi bitirirdim. Ama 2016nın ortalarına doğru bir anda bıraktım. Susuz kaldığım içinde hep rahatsızlanıyorum. Neredeyse her ay acillik oluyorum. Gittiğim hastanede beni hep tanıyorlar

Böbreklerim zarar görmesin diye gerçekten içmeye çalışıyorum.

Nasılsın bugün, akşam neler yedin menü paylaşımın var mıydı görmedim.
öğle için neler getirdin
İyiyim canım enerjiğim bugün tahmin ettiğim gibi kötü değilim sen nasılsın :)
Menü paylaşımım yoktu canım akşamları pek giremiyorum hemen yazayım
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve peynir yedim
Öğlen salata yedim
5e doğru bi tane yeşil elma yedim
Akşamda mantar yemeği salata 1 dilim buğday ekmeği yedim

bugünde biraz mantar salata ve yoğurt getirdim
sen ne getirdin bugün :)

MAntar güzel olmuş afiyet olsun.
fakat ekmeği kesmeye çalış canımm, ekmeği çıkart hayatından.
sadece baktın çok istiyor canın ufak bir parça kopart at ağzına.
Ben öyle yapıyorum, mesel taze çıtır çıtır ekmek mi var ucundan ufak bir parça kopartıp peynir koyuyorum çayla vs yiyorum o kadar.
Ekmek acıktırıyor, ciddi şekilde ekmek yeyince acıkıyorum, kahvaltıda yumurta ye ekmeğin yerine.
Bunu burada öğrendim.

Öğle için brokoli ve karnabahar vardı bitmemişti ona biraz haşlanmış tavuk budu didikledim ve ayran yaptım sütlü vs .
Akşama da ayran yine.
Yarın için yapabilirsem @Diyet Canavari nın kabak tarifini yaparım, yoksa kereviz yoğurt olur sanırım

Günaydın canlarrrrr bugün sıcak ve kapalı tam yağmur havası varrrr,ve hiç bir iş yapmayıp sadece dizi izleyeceğim bugün.boyle havalarda dizi izlemeye bayılıyorum...Öptüm hepinizi, gelirim fırsat buldukça

Sabahları hiç vaktim olmuyor canım soğuk yumurtada yiyemiyorum o yüzden sabahları ekmek ve peynir yiyorum sadece
gün içinde pek yememeye çalışıyorum ama benim tam tersi ekmek yemezsem doymuyorum gibi hissediyorum 1 dilim bile yesem yetiyor o bana nedense zararlı biliyorum ama alışkanlık sanırım :/

Afiyet olsun canım sütlü ayranı nasıl yapıyorsun neden sadece süt yada ayran değil ikisi birden merak ettim :)

Günaydın canım :) Keşke bende senin yerinde olabilsem, kısa süren ev hayatımı özledim :/ İyi seyirler

Yağmur yağarsa beni de çağır
gıkımı çıkartmam otururum battaniyenin altında kitap okurum vallaa
arada çay demlerim sana

yoğurt süt ve su yani
yoğurdu da sütle karıştırarak yiyewbiliyorum ben

ekmeği bende çok severim yani güzel pişmiş kabuğunu özellikle ama inan acıktırıyor.

Ohh ne güzel imrendim şimdi :) ama çok uzun yıllar çalışmışsın canım haketmişsin artık :)
Bende düğünden önce para biriktirmek için çok yoğun çalışmıştım düğünden sonra 4 ay çalışmıycam demiştim. Ve 4 aylık ev hanımı olmuştum çok güzeldi sonra sıkılıp işe girdim yine iş yine iş 3 aayda sıkıldım
yoğurt süt ve su yani
yoğurdu da sütle karıştırarak yiyewbiliyorum ben

ekmeği bende çok severim yani güzel pişmiş kabuğunu özellikle ama inan acıktırıyor.
Daha az yemeye çalışıcam canım deniycem yani en azından :)

Bugün yorgunum biraz,
şöyle yatsam mesela 1 2 saat uyusam.
bacaklarım acıyor hafiften, sebebi Jillian Michaels
aslında jillian değil benim camış olmam
allahtan yürüyordum, yürümesem merdiven çıkamaz hale getirirdi bu hareketler,

Günaydın kizlar,
Bugün apartmandaki bir minigimizin sünnet mevlidi var. Birazdan ona hediye almak icin dışarı çıkacağım. Donerkende bir market alışverisi yaparim. Evde ufak tefek eksikler var.

Bugünki yemek planini nasil olustursam bilemedim. Orada ayip olmasin diye mutlaka birseyler yemem lazim. Heralde 3 gibi falan yemek fasli olur.

Sabah kahvaltisi yapmayip o saate kadar bekleyeyimmi. Yoksa aksam yemegi niyetinemi yiyeyim. Gerci salata yada corba yerim sadece ama yinede tereddütte kaldım

akşam yemeği olarak ye canım
mutlaka yiyebileceğin güzel şeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…