- 4 Aralık 2016
- 82
- 68
- 38
- 40
Canim hoşgeldin,öncelikle basın sağolsun,çok geçmiş olsun,çok zor bi durum,ben de 17. Haftada ölü doğum gerçekleştirdim seni çok iyi anlıyorum.rabbim kolaylık versin..kızlaaarr benide alın aranıza bende geçen hafta başladım toplam 8 kilo vermem lazım...hamileyken kilo almıştım doğumdan sonra epey verdim ama bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettiğim için bir süre sonra ciddi bunalıma girdim ve biraz daha aldım toparlamaya çalışıyorum şu an da kendimi..kilo vermek iyi glecek biliyorum.
Akşam niyetine ye bence de canım,akşam acikirsan da ayran ya da süt ile atlatmaya çalışGünaydın kizlar,
Bugün apartmandaki bir minigimizin sünnet mevlidi var. Birazdan ona hediye almak icin dışarı çıkacağım. Donerkende bir market alışverisi yaparim. Evde ufak tefek eksikler var.
Bugünki yemek planini nasil olustursam bilemedim. Orada ayip olmasin diye mutlaka birseyler yemem lazim. Heralde 3 gibi falan yemek fasli olur.
Sabah kahvaltisi yapmayip o saate kadar bekleyeyimmi. Yoksa aksam yemegi niyetinemi yiyeyim. Gerci salata yada corba yerim sadece ama yinede tereddütte kaldım
teşekkür ederiiimmCanim hoşgeldin,öncelikle basın sağolsun,çok geçmiş olsun,çok zor bi durum,ben de 17. Haftada ölü doğum gerçekleştirdim seni çok iyi anlıyorum.rabbim kolaylık versin..
Çok aktif bi topik değiliz,4-5 kişi kaldık zaten.katilmak istersen tabiki aramıza katıl.her akşam menü paylaşırız; gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporumuzu...arada da sohbet olur...Şimdiden kolaylıklar dilerim sana...
Hoşgeldin canım.kızlaaarr benide alın aranıza bende geçen hafta başladım toplam 8 kilo vermem lazım...hamileyken kilo almıştım doğumdan sonra epey verdim ama bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettiğim için bir süre sonra ciddi bunalıma girdim ve biraz daha aldım toparlamaya çalışıyorum şu an da kendimi..kilo vermek iyi glecek biliyorum.
kızlaaarr benide alın aranıza bende geçen hafta başladım toplam 8 kilo vermem lazım...hamileyken kilo almıştım doğumdan sonra epey verdim ama bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettiğim için bir süre sonra ciddi bunalıma girdim ve biraz daha aldım toparlamaya çalışıyorum şu an da kendimi..kilo vermek iyi glecek biliyorum.
çok sağol canım benim..Umarım veririm:)Hoşgeldin canım.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Kilolarınıda bi an önce verirsin umarım :)
Romi,şimmmmmm çok geçmiş olsun canım benimmSelam kızlar
Nasılsınız çok özledim sizleri miğren krizi geçirdim telefon alamıyorum elime kaç gündür ilk defa aldım oda sizi özlediğimden bi yazayım dedim merak etmeyin bir kaç güne katılırım inşallah. Baş ağrım hafiflesin
Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
Geçmiş olsun canım migrende çok zordur bi an önce geçer umarımSelam kızlar
Nasılsınız çok özledim sizleri miğren krizi geçirdim telefon alamıyorum elime kaç gündür ilk defa aldım oda sizi özlediğimden bi yazayım dedim merak etmeyin bir kaç güne katılırım inşallah. Baş ağrım hafiflesin
Bende çok üşüyorum dışarda güneş var diye ısıtıcıları kapattılar ama donuyorum nedense :/SAbah üşüyordum uzun hırkamı giydim şirkette kullandığım kiz aten üzerimde kazak vardı.
Baktım güneş var dışarıda çıkıp yürüyeyim güneş göreyim dedim.
Güneş var ama soğuk fakat çok üşütmüyor, yürüdüm 2km kadar çok hızlı yürümedim terlemeyeyim diye.
Çokk iyi geldi güneş
Bende yeni başladım 1 hafta kadar oluyor :) Birlikte veririz :)çok sağol canım benim..Umarım veririm:)
Canim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim,özledik seniSelam kızlar
güle güle giy canım daha düşük bedenleride alırsın yakındaAz önce 42 beden kumaş pantolon a popomu sığdırmayı başararak satın aldimmmmbuna da şükür
Saol cnm inşallah 74 kiloda 40 beden oluyorum vakti var dahagüle güle giy canım daha düşük bedenleride alırsın yakında
Az önce 42 beden kumaş pantolon a popomu sığdırmayı başararak satın aldimmmmbuna da şükür
Saol canım, hayırlısı.40 beden yetecek banacanım hadi inşallah 40 bedenlerin bol geldiği günlereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?