Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
kızlaaarr benide alın aranıza bende geçen hafta başladım toplam 8 kilo vermem lazım...hamileyken kilo almıştım doğumdan sonra epey verdim ama bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettiğim için bir süre sonra ciddi bunalıma girdim ve biraz daha aldım toparlamaya çalışıyorum şu an da kendimi..kilo vermek iyi glecek biliyorum.

Canim hoşgeldin,öncelikle basın sağolsun,çok geçmiş olsun,çok zor bi durum,ben de 17. Haftada ölü doğum gerçekleştirdim seni çok iyi anlıyorum.rabbim kolaylık versin..

Çok aktif bi topik değiliz,4-5 kişi kaldık zaten.katilmak istersen tabiki aramıza katıl.her akşam menü paylaşırız; gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporumuzu...arada da sohbet olur...Şimdiden kolaylıklar dilerim sana...

Akşam niyetine ye bence de canım,akşam acikirsan da ayran ya da süt ile atlatmaya çalış

teşekkür ederiiimm

Hoşgeldin canım.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Kilolarınıda bi an önce verirsin umarım :)

Romi,şimmmmmm çok geçmiş olsun canım benimm
geçer ama üzme canını,
özledim seni çokkk

SAbah üşüyordum uzun hırkamı giydim şirkette kullandığım kiz aten üzerimde kazak vardı.
Baktım güneş var dışarıda çıkıp yürüyeyim güneş göreyim dedim.
Güneş var ama soğuk fakat çok üşütmüyor, yürüdüm 2km kadar çok hızlı yürümedim terlemeyeyim diye.
Çokk iyi geldi güneş

Geçmiş olsun canım migrende çok zordur bi an önce geçer umarım

Bende çok üşüyorum dışarda güneş var diye ısıtıcıları kapattılar ama donuyorum nedense :/

Canim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim,özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…