Dikkat et kendine,regl de olamıyorsun... bi jinekologa git bence canım,kist falan olmuş olabilir,bi ilaç verirYumurtalıklarım sancılanıyor
yani sanırım yumurtalıklarım :)
Aramıza hoşgeldiniz. Başınız sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin...kızlaaarr benide alın aranıza bende geçen hafta başladım toplam 8 kilo vermem lazım...hamileyken kilo almıştım doğumdan sonra epey verdim ama bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettiğim için bir süre sonra ciddi bunalıma girdim ve biraz daha aldım toparlamaya çalışıyorum şu an da kendimi..kilo vermek iyi glecek biliyorum.
Çok geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versinSelam kızlar
Nasılsınız çok özledim sizleri miğren krizi geçirdim telefon alamıyorum elime kaç gündür ilk defa aldım oda sizi özlediğimden bi yazayım dedim merak etmeyin bir kaç güne katılırım inşallah. Baş ağrım hafiflesin
Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
bende 38-40 arasına fitim canım inanSaol canım, hayırlısı.40 beden yetecek bana
haklısın aslında canımmDikkat et kendine,regl de olamıyorsun... bi jinekologa git bence canım,kist falan olmuş olabilir,bi ilaç verir
iyi kurtrmışsın canım :)Bugünki menüm:
SABAH
2 yumurta
2 dilim ekmek
AKŞAM
1 kase gülüklü çorba
1 parça peynirli pide. (Gittiğim yerde sadece bunlar vardı. Birde ev baklavası. Ama baklava sevmediğim için şanslıyım)
Evet :) Pideyide yemesem iyi olacaktı. Ama kaç saat ayakta bulaşık yıkadık. Ayak üstü hüplettim. O kaloriden sayılmaz demiiyi kurtrmışsın canım :)
Git canım ihmal etme,ilaç ile atılır kist..haklısın aslında canımm
6 aylık süreyi geçirdim jinekoluğa gitmeyeli
kist vardı zaten.
inan aklıma düşürdün bir gideyim.
Görüşüyoruz yaSanırım artık görüşemiyoruz kızlar
günaydınn:) evet hava mükemmel. dediğin gibi mart ve nisan ayında gezdin gezdin.. sonrasında felaket bir sıcak ve nem başlıyor. gez canımm yerime de gez:)günaydın kızlarrrrrrr, çook güzel bir gün olsun inşallah bugün....
Gunel huseyinli
Mevsimlerden roma
latiyya iyi misiniz canlar? yoksunuz, özledik sizi...
gerçi bahar geldi artık hava enfes, çok tatlı, insanın içi kıpırdıyor, bundan sonra çalışmayanları bilgisayar başında tutmak çok zor, hak veriyorum, zira benim de sürekli yollara atasım var kendimi, bu güzel havaları değerlendirmek için... yaz geliyor çok sıcaklarda çıkmak mümkün olmuyor, baharı değerlendirmek gerek....
zinnia oinone27 sempatik_kiz günaydınlar hepimizeee
çok aç ve zor geçen gecenin sabahına çok şükür tok uyandım, kahvemi içiyorum, çamaşırlar makinada, az sonra evi toparlayacağım, bir iki bölüm bir şeyler izleyip yine çıkacağım çarşı pazar....
şimdilik buralardayım, öptüm hepinizi
sayılmaz kuzummEvet :) Pideyide yemesem iyi olacaktı. Ama kaç saat ayakta bulaşık yıkadık. Ayak üstü hüplettim. O kaloriden sayılmaz demi
günaydın tatlım, akşamları yemek istemiyorum malum leptin hormonu, o sebeple sadece sıvı alınabiliyor...Hepinize günaydıııııınnnreglimin 3. günü ve canım hala hala tatlı istiyor tarçınlı süt 1-2 saatliğine işe yarıyor sonra tekrar başlıyor, ağrımda oluyor bugün yataktan çıkmak istemedim. Psikolojik sanırım
no_name_ günaydın canım, çok az yiyorsun acıkman çok normal. bol bol yoğurt yeseydin gece biraz bastırırdı. süt benim açlığımı çok bastırmıyor.
zinnia yumurtalıklarına noldu canım geçmiş olsun regl falan mı olacaksın yoksa kistten mi ki
sen de çık sokaklara tatlım evde hapsetme kendini, çarşı pazar da olsa 1-2 saat bacakların açılır...ben de duramıyorum artık evde...mayıstan itibaren havuz-deniz faslım başlar benim, sabah 9 da havuza bi iniyorum, akşamüstü 5 e kadar eve sadece wc için çıkıyorum, yoksa dışarı çıkmak imkansız tabi....günaydınn:) evet hava mümükemmel. dediğin gibi mart ve nisan ayında gezdin gezdin.. sonrasında felaket bir sıcak ve nem başlıyor. gez canımm yerime de gez:)
eşim bu pazar amerikaya gidiyor kısmetse. yarından itibaren de evde. yani buraya giremicem. pazar gününden itibaren de annemde kalacam.
Bilmiyorum dün biraqz ağrı vardıHepinize günaydıııııınnnreglimin 3. günü ve canım hala hala tatlı istiyor tarçınlı süt 1-2 saatliğine işe yarıyor sonra tekrar başlıyor, ağrımda oluyor bugün yataktan çıkmak istemedim. Psikolojik sanırım
no_name_ günaydın canım, çok az yiyorsun acıkman çok normal. bol bol yoğurt yeseydin gece biraz bastırırdı. süt benim açlığımı çok bastırmıyor.
zinnia yumurtalıklarına noldu canım geçmiş olsun regl falan mı olacaksın yoksa kistten mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?