Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugünkü menüm:

11:00 1 kepçe z.yagli kurufasulye+5 kaşık bulgur pilavı+1 bardak ayran

17:00 1 kepçe z.yagli bezelye+1 tabak salata +1 elma

Su:2.5 litre

Aramıza hoşgeldiniz. Başınız sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin...

Çok geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versin

Bugünki menüm:
SABAH
2 yumurta
2 dilim ekmek

AKŞAM
1 kase gülüklü çorba
1 parça peynirli pide. (Gittiğim yerde sadece bunlar vardı. Birde ev baklavası. Ama baklava sevmediğim için şanslıyım )

menüm: 08.00 1 ymurta+10 zyetin+2 kk peynir
13,00 brokoli+karnabahar+1 tavuk budu salatası
20,20 1 lt ayran+1/2 dilim tandır ekmeği+1 kk peynir

su 5 lt

spor: 2 km öğle arası+4 km akşam yürüyüş+30 dk jillian level 1 3, gün :)

günaydın kızlarrrrrrr, çook güzel bir gün olsun inşallah bugün....

Gunel huseyinli
Mevsimlerden roma
latiyya iyi misiniz canlar? yoksunuz, özledik sizi...

gerçi bahar geldi artık hava enfes, çok tatlı, insanın içi kıpırdıyor, bundan sonra çalışmayanları bilgisayar başında tutmak çok zor, hak veriyorum, zira benim de sürekli yollara atasım var kendimi, bu güzel havaları değerlendirmek için... yaz geliyor çok sıcaklarda çıkmak mümkün olmuyor, baharı değerlendirmek gerek....

zinnia oinone27 sempatik_kiz günaydınlar hepimizeee

çok aç ve zor geçen gecenin sabahına çok şükür tok uyandım, kahvemi içiyorum, çamaşırlar makinada, az sonra evi toparlayacağım, bir iki bölüm bir şeyler izleyip yine çıkacağım çarşı pazar....

şimdilik buralardayım, öptüm hepinizi

Hepinize günaydıııııınnn reglimin 3. günü ve canım hala hala tatlı istiyor tarçınlı süt 1-2 saatliğine işe yarıyor sonra tekrar başlıyor, ağrımda oluyor bugün yataktan çıkmak istemedim. Psikolojik sanırım

no_name_ günaydın canım, çok az yiyorsun acıkman çok normal. bol bol yoğurt yeseydin gece biraz bastırırdı. süt benim açlığımı çok bastırmıyor.

zinnia yumurtalıklarına noldu canım geçmiş olsun regl falan mı olacaksın yoksa kistten mi ki

günaydınn:) evet hava mükemmel. dediğin gibi mart ve nisan ayında gezdin gezdin.. sonrasında felaket bir sıcak ve nem başlıyor. gez canımm yerime de gez:)
eşim bu pazar amerikaya gidiyor kısmetse. yarından itibaren de evde. yani buraya giremicem. pazar gününden itibaren de annemde kalacam.

günaydın tatlım, akşamları yemek istemiyorum malum leptin hormonu, o sebeple sadece sıvı alınabiliyor...

ağrılı regl zordur, Allah kolaylık versin..neyseki 3 günü atlatmışsın
tarçınlı elma da tatlı isteğini bastırır...

ben daha önce defalarca vermiştim bi tarifim var çok tatlı istediğimde bunu yapıyordum:2 kaşık yulafı biraz süt ile kaynatıp içine elma rendeleyip, biraz ceviz atıp bol tarçın koyuyordum aşure gibi oluyor çok az da bal ekleyebilirsin...seversen bu da çok tok tutucu ve güzel bi tarif....

sen de çık sokaklara tatlım evde hapsetme kendini, çarşı pazar da olsa 1-2 saat bacakların açılır...ben de duramıyorum artık evde...mayıstan itibaren havuz-deniz faslım başlar benim, sabah 9 da havuza bi iniyorum, akşamüstü 5 e kadar eve sadece wc için çıkıyorum, yoksa dışarı çıkmak imkansız tabi....

Bilmiyorum dün biraqz ağrı vardı
kist vardı klasik olanlardan her kadında diyeyim.
büyüyüp büyümediğini kontrole ttireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…